Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Który z listy prawików będzie miał pierwszy kobietę?

Polecane posty

frodo the niziołek tak sadzisz bo mieszkasz w pl

Gość Zuzanna Amelia & 3
Prawik nie ma zadnych praw.

Gość
krwawa a ty brunetka czy blondynka?

Draxon, nie wiem. Blondynka ciemna, albo szatynka, zależy jak patrzeć. A jakie to ma znaczenie? Z kolorem włosów jest coś powiązanego? Inteligencja?

" ja jeszcze rozumiem jak panna miala 1 partnera w zwiazku. ale wielu partnerow seks bez zwiazku i jeszcze anal na koncie? to za duzo " a ty myslisz ze panna ci powie prawde ilu miała :D standardowo powie jednego moze dwóch i to były długie związki a prawda bedzie ze sie puszczały z wieloma i jest to dosc czesto spotykane

Wilku Różnica jest taka, że jeden lubi szczupłe a drugi z fałdkami. Jeden Cię odrzuci, drugi będzie wniebowzięty fev Ja nie tęsknię tylko do kobiet. Ja tęsknię do tego, jakie są kobiety dla wysokich. Myślisz, że to tak fajnie mieć kogoś, kto ma Cię w dupie, jest z Tobą tylko dla kasy, a za plecami wali się z tymi, którzy ja naprawdę pociągają?

Gość
Prawik nie ma zadnych praw. ma. i ma prawo wymagać dziewictwa.skoro on nigdy ten teges to kobieta też musi taka być.

Gość
blondynki to mój ideał.

Draxon...dziewic juz nie ma tchyba ze w podstawówce taka jest prawda jak jakas ci bedzie wmawiac ze jest dziewicą to kłamie

Krwawa Wilczyca jestem pewnie fizycznie podobna do ciebie ale dla facet z ktorym jestem bylam magnetyczna...cycki B C czy D zeszly na drugi plan

**cream** "...a prawda bedzie ze sie puszczały z wieloma i jest to dosc czesto spotykane" Tak? A co, ciebie okłamywały? I jak później weryfikowałeś te kłamstwa? Wstrzykiwałeś tym dziewczynom serum prawdy?

Student, już? To wszystkie pierdoły jakie miałeś o mnie do napisania? Karlica i awaria na twarzy, czy coś jeszcze ciekawego ukrywasz? Przy okazji, wytłumacz mi, jakim cudem opanowałeś obsługę komputera. Bo do tej pory mnie to zastanawia.

Gość
crem, przecież np w oazie mozesz jakąs poznać. młody chyba jesteś, nie?

Gość
oglądacie "after the sunset" z salmą hayek? ale to jest laseczka oj zajebista laska.

Draxon "ma. i ma prawo wymagać dziewictwa.skoro on nigdy ten teges to kobieta też musi taka być." Tylko jest różnica między prawictwem z wyboru, a tym z konieczności - czyli bycie niewidzialnym dla kobiet. :)

Frodo, tak samo babka co ma 150cm będzie bardziej zadowolona z gościa co ma 170 niż 190. A widzę nawet sporo niższych kobiet od siebie. Fev, niektórzy na tym punkcie mają świra:D Mi nawet na kafe zawracali dupe jak wyszło, że należę do drobnych:P

Śmieszny Student no dobrze, dobrze...a gdybym ci zapewnila byt na poziomie luxusu, czyli naokraglo wlochy kanary obie ameryki australia i co tam zechcesz + samochod i kieszonkowe 4 -5 tys ojro miesiecznie, to nadal jestem bez szans u ciebie?

" Tak? A co, ciebie okłamywały? I jak później weryfikowałeś te kłamstwa? Wstrzykiwałeś tym dziewczynom serum prawdy? " poprostu takie jestescie i tyle wam sie nie ufa

Wilku "Frodo, tak samo babka co ma 150cm będzie bardziej zadowolona z gościa co ma 170 niż 190. A widzę nawet sporo niższych kobiet od siebie." 1) bądź tak dobra i wytłumacz skąd ten pomysł 2) gdzie znaleźć taką co ma 150? Najmniejsza jaką znam osobiście jest dokładnie 20cm mniejsza, ma 154,5 3) ona też będzie kiedyś chciała włożyć obcasy

Gość
mam 26 lat. jest jeszcze szansa?

fev W życiu nie zadawłbym się z kobietą, która mnie sponsoruje. Bo po 3 miesiącach wyminiłaby na nową zabawkę. Kobiety które dużo zarabiają mają nieziemskie odchyły i muszą mieć samca na podobnym poziomie.