Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Który z listy prawików będzie miał pierwszy kobietę?

Polecane posty

Gość prawik ma prawo wymagac
Śmieszny Student ona się na forum przyznała do anala? Taka młoda i już po analu? I może ten anal bez związku uprawiała?

Krwawa Wilczyca "Przy okazji, wytłumacz mi, jakim cudem opanowałeś obsługę komputera. Bo do tej pory mnie to zastanawia." Może w ośrodku dla obłąkanych w którym ŚS obecnie przebywa ktoś ufundował kurs obsługi komputera? Śmieszny Student "Biełyje Rozy, to prawda, że masz konto na odlotach?" I na roksie.pl

Frodo, zbyt duża różnica (no tu prawie pół metra) we wzroście często zwyczajnie niewygodna jest. Chociaż oczywiście nic nie determinuje, wystarczy spojrzeć na niektóre żony koszykarzy czy siatkarzy. No czy nawet ten 155cm. Co za różnica 5cm wte czy wewte? Obcasy 10cm i i tak będzie 10cm niższa od Ciebie.

Gość prawik ma prawo wymagac
Bielyje Rozy ale mysle ze i dla prawika z wyboru i nie z wyboru panna po analu to za wiele

Rozia, sądzisz, ze jego zdolności motoryczne nie są aż tak upośledzone jak intelektualne? Optymistka z Ciebie:D Kremówka, no właśnie. Ale żadna baba nie narzeka, że Ty nie masz do niej zaufania...

Gość
biełyje rozy, a ty jesteś blondynką, brunetką czy rudą? i ile masz lat?

Wilku No właśnie, nic nie determinuje, nawet siatkarze maja te kobitki. Ta 155 to tylko przykład, że taką znam najmniejszą, tej to bym nie dał rady poderwać nawet jakbym miał 2m. A te brzydulki jakie znam to juz z dychę od niej są wyższe, to w butach są mojego wzrostu. Jak widzisz, przewalona sytuacja.

Śmieszny Student Wlasnie takim mysleniem spawiles, ze zamoznym i pracowitam kobieto nie chce sie z takimi facetami wiazac i pozniej spotykaja facetow ktorzy nie maja takich fanaberii za to zarabiaja od niej samej jedno lub dwa kola wiecej za jedynka. Wierz mi, milosc jest slepa, u kobiet rowniez.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Przeciez nikt nikomu nie kaze ufac babom. Te puszczalskie najlepiej omijac. W ogole do nich nie podchodzic.

frodo the niziołek "O! Dasz linka do ogłoszenia?" A po co? Ja mam tam ostrą selekcję - tylko WYSOCY, tacy od 185cm. :) Draxon "biełyje rozy, a ty jesteś blondynką, brunetką czy rudą?" Blondynka.

Gość Zuzanna Amelia & 3
No to mamy klan blondynek.

Śmieszny Student juz pisalam wczesniej, duza jak krwawa, ciemna blondyna, dlugie wlosy nie wpadaj, szkoda czasu, wpadnij lepiej na swoj typ

Rozia Ale bym sobie popatrzył i komenty poczytał chociaż Wilku Z tego co słyszałem, to właśnie im przeszkadza. Mi w cale, ja to bym chętnie się zabrał za wyższą, jakbym miał możliwość. Zasada jet taka - niziołki nie wybrzydzają

Gość
Biełyje Rozy A po co? Ja mam tam ostrą selekcję - tylko WYSOCY, tacy od 185cm. Łe, to się nie łapię.

fev Po prostu zamożne kobiety mają nasrane w głowach. Lekarz może związać się z nauczycielką, ale lekarka już z nauczycielem nie może, bo podświadomie szuka kogoś silniejszego od siebie.

prawik ma prawo wymagac "Bielyje Rozy ale mysle ze i dla prawika z wyboru i nie z wyboru panna po analu to za wiele" Racja, myślę, że taka Panna powinna zakupić dildo i rozdziewiczyć analnie swojego nowego mężczyznę, coby szale się wyrównały. :)

Śmieszny Student jestem zamozna ale nie uwazam bym miala nasrane w glowie, zato twoja pogarda jest odrazajaca

"Racja, myślę, że taka Panna powinna zakupić dildo i rozdziewiczyć analnie swojego nowego mężczyznę, coby szale się wyrównały" Widzę Rozia, że potrafisz się bawić:D

frodo, no to świadczy o tych laskach. A Ty wrzucasz wszystkie do jednego wora. Będą starsze to się okaże, że pasowanie faceta do szpilek nie było takie ważne :D Ale będzie za późno bo normalni będą zajęci a niektórzy skończą na kafe:P