Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

kolejny mój watek... niestety...

Polecane posty

Gość ;lkpok
owieczko przypominam weź tabletki, będzie lepiej, zobaczysz! Tyle zażyj magiczne tabletki, które przepisał Ci pan doktor! Powodzenia 🌼

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Nie jem tabletek - chcę tylko moją rente i to wszystko i muszę sie wynieść z czasem. Od razu nie muszę - trochę mogę mieszkania poszukać i idę na rentę. To wszyskto. Bo jaka ja jestem? Jan Ewangelista, Jan Ewangelista. TAKA!!! idę na rente. Umowa na ODCINEK ODNÓZA OWADA - nie uwazacie że to trzeba powiedzieć? Zaczęłam pracowac w szkole w roku 2000 w marcu i w sumie słuchajcie nie można mi było podziękowac w czerwcu 2000 roku. Dlaczego dyra powiedziała mi że mam wrócic? DOKĄD? i tyle. BYŁO GDZIE? Nie poddam sie NIGDY!!!! Było tyle pracy wiecie dla nauczycieli angielskiego CO ONE MI ZROBIŁY? i do szkoly innej i stała umowa o pracę i ja dostałam na rok NA ODCINEK i żebym się nie martwiła - dalej będzie stała? Nie pamietam. Obok stały 2 sprzataczki z miotłami. No wiecie co... i za 5 lat pająki ptaszniki... widzieliście kiedyś COŚ TAKIEGO? i jest rok 2012. I wiecie PO CO ONA MNIE ROK TRZYMAŁA w sadzie jak wiecie dyrektor też pająk ptasznik i co to za mobbing. A jednak byl jakiś mobbing. Jakieś dziwne to. A sluchajcie - widzieliście kiedyś pająka ptasznika z KUBŁEM ŚMIECI NA GŁOWIE? Tak mi powiedział. Więc głowę miałam. I nikt nie chciał tego poswiadczyć. I 13 uczniów uciekło za rok ze szkoły. Czemu? Bo im leciał ode mnie pająk ptasznik i tyle. I wiecie bez sensu i tyle :(