Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

no i się zabił :/

Polecane posty

były mial już 2 próby samobojcze, teraz trzecia mu się udała :( Zabil się i w sumie mnie to nie obchodzi, bo wkurwił mnie na calj lini, ale on obwinia za to mnie ! w liście pożegnalnym, w opisie na gg ma , że to moja wina, i że to japomogłam mu się zabić :/ będę mieć problemy, będą mnie przesłchiwac a ja nic nie zrobiłam :/ Poprostu mam innego faceta a on liczył naa to, że się zejdziemy ! Zeraliśmy 9 miesięcy temu, od 6 mam innego, ale z nim miałam kontakt. Zależało mi na przyjaxni z nim a on ciagle narzekał na brak lasi i kasy. No i się zabil :(

Gość annia.....................
Wymyśl coś lepszego.

Gość m a
paniusiu masz fantazję :)

poprostu nie wiem co mam zrobić :/ czy się przejąć, płakać, bać policji :( Nie wiem co robić :(

nie wymyślam ! Jakiś miesiącc temu pisałam bo miał próbe samobójczą, chcieli go zamknąć, ale podobno im uciekł :/ no i teraz się zabił .. Nie wymyślałabym dając swoje foty itp ..

Gość weź gówniaro idź do książek
bo pewnie zagrożenie masz w szkole a nie wymyślaj pierdoły. Najpierw o gwałcie a teraz ze synek sie przez ciebie zabił :o te dzisiejsze gimgówna naprawdę mają pusto w głowie :( Matka ci nie kazała iść spać po dobranocce?

Ide cos smiesznego poczytac :o bo tu nie mozna sie posmiac czy z kims pogadac, tylko kazdy topik to Pierdolnal sie w czolo Zdradzilam go i teraz trgo zaluje Zjadlam orzeszki i sie zle czuje Moj bliski yebnal w kalendarz... Papa, bd potem :)

1. nie mam zagrożeń , mam średnią poyżej 4. 2. nie mam matki 3. gwałt o prawda :/ Ale nikt mi nie musi wierzyć, to wasza sprawa.

No i nie masz rozumu AMEN.

Gość m a
ciekawe czemu jeszcze nie było tematu "miałam fioletowy stolec co mi jest?" :)

nie wiem jak sie zabil. Albo się powiesił albo wysadzil (hahaha) niie wiem. Bo on się piroechniką zajmował i pisał, że ma ładunki a kumpela huk słyszła (mieszka niedaleko mnie) i od amtej pory nie pisze, ma wyłączony elefon..

Gość a kto cię zgwałcił?
bo ja nie jestem wtemacie.a i jak się zabił?

Gość giant
od początku wiedziałem ,ze jesteś chora

Gość glixe a jednak jeszcze tu jest
eś.nie ma nic śmiesznego do poczytania?jak coś to napisz gdzie szukać

ja pier ! Nie jesem chora.. Nie wierzycie to nie wierzcie. Nie mam pewności, że nie żyje ale były huki od jego srony i nie działa mu komórka. A pisał, że się zabije i próbował już wczesniej.

Może komórka poszła się jebać.

nie wiem. Ale wczesniej 2 razy uratowalam mu życie , teraz go olalam bo mnie wześniej wkurzył .. No i nie wiem, czy mam obwiniać siebie , ja mu nic ie zrobiłam..

Gość m a
pewnie upozorował swoja wlasną smierć i teraz cię będzie nekac z zaświatów :classic_cool:

Gość fyffyzyfxu
Chlop imprezuje ostro i z procentem a ty srania dostajesz.

Dziecko, ale to pewne na 100, ze gosc cie wkreca! on zyje a ty dramatyzujesz. Zycie to nie telenowela gwiazdko. Ja wiem, ze to mega romantyczne, ale na bank ten palant z zaburzeniami emocjonalnymi zyje. "bylo slychac huki..." no comments