Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

no i się zabił :/

Polecane posty

Gość haha ale prowokacja sie udala
gadacie z nią już 3 strony :D

Gość no ty na niego mówisz,że
chory psychicznie,a sama nie lepsza bo się cieła. Ale nie martw się kalynka maja zadzwoni na policję i sprawę zalatwi i nie będziesz się już zamęczać wyrzutami sumienia

co za kurwa debil ! Właśnie odebrał telefon :/ jest w domu i ogląda film ! Kurwa teraz o ja go zabije skoro on się nie zabił :/

Gość no 3 strony bo
ciekawi jesteśmy co jeszcze wymyśli

Gość ilciaaaaaaaaa
cudnie!!!! ludziska chodzmy juz spac... nic tu po nas!! poza tym przeczytaliscie wszyscy I posta... gdzie laska pisze o byłym potem ze ma innego faceta...a zaraz potem z kolejnych postow dowiadujemy sie o gwalcie. ? Traumy po gwałtach sa takie, ze dziewczyny latami nie moga dojsc do siebie i odnalezc sie w zwiazkach.. a autorce nader latwo to przychodzi.. i niestety autorko nie zgodze sie ze ty sie nie bawilas jego uczuciami... gdyby tak bylo nie dawalabys mu złudnej nadziei przez kontakt który odnowilas - bo człowiek z zaburzeniami psychicznymi i emocjonalnymi mogl to odebrac jako nadzieje na wasze bycie razem

Gość leczcie się razem
bo jesteście siebie warci

Gość m a
a co z listem pożegnalnym o którym pisałas w pierwszym poście? :(

Gość ilciaaaaaaaaa
autorka tez ma zaburzenia emocjonalne a my tylko tracimy cenny czas dobranoc wszystkim

Gość ale ci zrobił kawał
należało ci się,hihihi

japierd. ten temat jest tak zryty, że szok :O Zobaczysz, jak sobie nieszczęście sama wykraczesz i jeszcze fotkę dajesz na forum publiczne? :O Biedni rodzice.....

wiem ,że źle zrobiłam utrzymując z nim kontakt :( a gwałt był 3 lata temu. przez to się cięłam. A on na początku dał mi bliskość i ciepło .. Nie ważne, ja nie będę się z nim juzkontaktować, mimo że żyje i będzie dla obojga lepiej. Dobranoc

Gość m a
aa to ta, co ty tak loginy zmieniasz :)

podobne jestescie z noxelia, wywnetrzniacie sie na forum, brudy pierzecie tutaj publicznie, zamknac was dwie w jednym pokoju i byscie zrobily rozpidzaj ze ho ho