Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł stróż na wakacjach

czy kobiety potrafią być szczęśliwe?

Polecane posty

nemezis to tylko kwestia czasu kiedy sie poda :classic_cool: a myśliwemu polecam coś rozpalającego na serce niż zimny metal - zła taktyka, bo to kobieta lubi być wiązana :classic_cool:

Gość wyszlam za mąż zaraz wracam
jasne że potrafią :P Poznałam dobrze Jakie masz myślenie Poznałam dobrze Jak byś chciał, chciał Poznałam dobrze - nawet o tym jeszcze nie wiesz Tak dobrze nie znasz siebie sam, tak jest Poznałam dobrze twoje przewinienie Odczułam jego gorzki smak, smak Za chwilę zemsty zniszczę nawet samą siebie By widzieć w twoich oczach strach Tak, chcę wierzyć dziś Zaboli każde moje przewinienie Zaboli każdy drobny żart, tak jest Zaboli bardziej kiedy wreszcie poznasz siebie Że nic nie jesteś wart To dlatego, że zdradziłeś siebie Ta nienawiść rządzi mną, mną A twoja żałość nie opuści nigdy ciebie, Że twoja krew jest moją krwią Zaboli każde moje przewinienie Zaboli każdy drobny żart, tak jest Zaboli bardziej kiedy wreszcie poznasz siebie Że nic nie jesteś wart

Gość dbndcd
@WSZYSTKIE kobiety z kafe są racja :O:O

Poda się tylko wtedy kiedy myśliwy wystarczająco się natrudzi a to zapewne prędko nie nastąpi :classic_cool: a myśliwemu polecam coś rozpalającego na serce niż zimny metal - zła taktyka, bo to kobieta lubi być wiązana lubi być wiązana od czasu do czasu tu i tam, i ówdzie, ale w żadnym wypadku uwiązana być nie lubi :classic_cool:

nemezis kiedy tylko będziesz rzucać kłody - to w końcu się przewróci :P uwiązana w przenośni? czemu nie :classic_cool:

nie trzeba od razu rzucać kłód i być słownikową zołzą, są inne sposoby :classic_cool: Uwiązana zdobycz ucieknie prędko i nadremny trud myśliwego, a zdobycz, którą się wiąże czasem uciekać zamiaru z pewnością nie ma :classic_cool:

nie sądzę aby uwiązana chciała uciekać - w końcu tego potrzebuje i chce tego podświadomie , bo jej tego brakuje :P

Nie zrozumieliśmy się :classic_cool: uwiązana = stan ciągły, wiązana - stan od czasu do czasu, można interpretować w zależności od gustu i potrzeb :classic_cool:

Tak, tak :D Nie chciałam Cię urazić, powiem tak na zapas, tylko zdziwiło mnie to i to bardzo :classic_cool: Mężczyźni się zazwyczaj nie domyślają najprostszych rzeczy, a tutaj proszę jaka miła odmiana :classic_cool:

nie wywołuj wilka z lasu....:classic_cool: a sekrety niewiasty , to pewnie opalanie się w krzakach na kocu lub szukanie zagubionego faceta w lesie..... :classic_cool:

haha :D Niestety :classic_cool: Słońca brak, a opalać się nie lubię, bo lubię straszyć ludzi bladością :classic_cool: szukałam myśliwych ale się pochowali, zostały tylko dzikie wiewiórki :classic_cool:

używasz kąpieli w mące dla skóry? :classic_cool: a myśliwych nie szukałaś , tylko chciałaś wpaść do pułapki :classic_cool:

Nie :classic_cool: ale w czasach, w których powszechnie promuje się skwarkową opaleniznę, normalny kolor skóry jest już passe :D W lesie brak myśliwych jak i pułapek, najpierw trzeba znaleść myśliwego, żeby wpaść w pułapkę :classic_cool:

Nie, ani jednego :D Po prostu się nie opalam, bo nie chcę wyglądać za 10 lat tak, że już żaden myśliwy nie chciałby zastawić pułapki :classic_cool: A jakbym się opaliła to bym wyglądała tandetnie niczym pusta lala z wystawy "Solar" :classic_cool:

dlaczego uważasz , ze była byś pusta po opaleniu? solarę da sie poznać , ze jest zjarana na skórze , a opaloenie wyglada trochę inaczej.. liczysz , ze za 10 lat myśliwy będzie musiał zastawiać pułapki? :classic_cool:

Tak, ale opalenizna wygląda ładnie przy ciemnych włosach i oliwkowej karnacji, a nie przy moich włosach jasnych jak zboże :classic_cool: liczysz , ze za 10 lat myśliwy będzie musiał zastawiać pułapki? liczę, że do tego czasu spotkam prawdziwego myśliwego, pułapka nie będzie więc potrzebna :classic_cool:

Taa, ale blondi kojarzy mi się z tlenionymi, bazarowymi włosami :classic_cool: A ja mam normalny, jasny blond :classic_cool: