Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł stróż na wakacjach

czy kobiety potrafią być szczęśliwe?

Polecane posty

mam nadzieję , że opowiadanie ukończone z bohaterami wątku - bo chcę ocenić efekty💤

Bohaterami nie są bohaterowie wątku, a opowiadanie zostało zaczęte wcześniej, brakowało mi jednak pewnych elementów... 😴 A twierdzenie o chęci ocenienia go jest chyba niezbyt przekonywujące albo to znów jakaś ukryta drwina lub czarny humor... :classic_cool:

czyli na wątku zostały znalezione pewne elementy? czy tylko wątek służy jako drwina? :classic_cool: a może chęć oceniania nie była przekonywająca , bo była poważna i nie była czarnym humorem? :)

Były elementy, które mi pozwoliły na przyszłą wizję ukształtowania losu bohaterów :P a może chęć oceniania nie była przekonywająca , bo była poważna i nie była czarnym humorem? Już wspomniałam, że mam zwyczaj widzieć w słowach to, czego nie ma, widocznie i tym razem się pomyliłam :classic_cool:

Raczej jednego ( a raczej jednej) bohaterki to i owszem ale tylko dla jej otoczenia :classic_cool: A dla niej samej los okaże się łaskawy, bo z ciasnego, materialnego świata przeniesie ją w świat tak przekornie doskonały i odbiegły od wszelkich ziemskich stereotypów, że wszelkie próby opisania go nie są w stanie oddać jego piękna, bowiem świat ten przekracza granice czasu, przestrzeni i ludzkiego rozumowania... :classic_cool:

świat idei może być oryginalny w zależności od kreatywności danej osoby, która go tworzy :P A ten świat to inny świat... w zasadzie to są tam dwa odrębne światy :classic_cool:

Twój opis wskazywał dokładnie na pojęcie , które podałem - ale możesz nazywać to jak zechcesz....reżyserka przedstawienia , teatru i gry - decyduje :classic_cool: mam nadzieję , że nie spowoduje to efektu nie odróżniania świata ziemskiego od drugiego , bo wtedy bedzie tragedia :classic_cool:

mam nadzieję , że nie spowoduje to efektu nie odróżniania świata ziemskiego od drugiego , bo wtedy bedzie tragedia Więc muszę się pilnować, chociaż do zaburzeń paranoidalno-schizofrenicznych mi daleko :classic_cool: a ja teraz idealnie lecę na football i życzę nocy marzeń Chyba zmienię powyższy pogląd, czyżby mnie wzrok niezawodny dotąd mylił ? :classic_cool: a może to po prostu Euro 2012 zmiękcza serca nawet najbardziej zatwardziałych dotąd cyników... mimo tego, że na razie to niemożliwe to dziękuję, miłego kibicowania :classic_cool:

a mój "niezawodny wzrok" znów mnie dziś mylił na Euro- pewnie dlatego , że za bardzo zmiękczam serce.... chyba wrócę do przeciwwagi - cynika...

bryła lodu u kobiet rozpuszcza się bardzo szybko pod wpływem temperatury odpowiednio cynicznego samca :classic_cool:

Chyba tylko wśród takich, które mają masochistyczną naturę :classic_cool: Normalna kobieta woli coś pomiędzy - nie cham, ani nie ciepłe kluchy :classic_cool:

masochistyczna natura kobiet wydaje się oczywista , podług męskich słabości oraz słabych osobników , którzy najczęściej pozostają bez kobiet...:classic_cool:

ależ czasem rollercoaster jest potrzebny - by potem odpowiednio ustawić główkę :P

chaos - a potem świadomość woli porządku ... czyli odpowiednie wnioski wyciągając, sprowadzisz sie na odpowiedni kierunek lub tor :P

Zazwyczaj przez moje (nie)słuszne wnioski ląduję na wykolejnonym torze, wtedy nawet motorniczy mnie nie uratuje :classic_cool:

jesteś zbyt "optymistyczna" :P skoro skupiasz sie na złych wnioskach - to znaczy że sie nie uczyszpo wykolejeniu :classic_cool:

Nie wątpię :D Uczę się na błędach, po prostu czasem nie jestem w stanie dostrzec tych skomplikowanych, wszędobylskich pułapek...:classic_cool:

a dlaczego uważasz , ze ktoś koniecznie chce Cię wciągnąć - akurat w pułapkę?

Niekoniecznie, poza tym większość ludzi nie przypomina tych słodkich, bezbronych istot, którymi miały być pierwotnie, a patologiczny brak zaufania - tego już nie da się zmienić 😴