Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia-samosiaaaa

czy taka kobieta może być atrakcyjna seksualnie?

Polecane posty

Gość Zosia-samosiaaaa

Czy kobieta, która ma orgazmy tylko podczas masturbacji może być atrakcyjna seksualnie? Jeżeli lubi seks, różne zabawki erotyczne i ogólnie jest otwarta na różne eksperymenty, ale nie jest w stanie osiągnąć orgazmu podczas pieszczot z mężczyzną a jedynie dochodzi pieszczac się własną dłonią lub wibratorem to czy seks z nią może dawać pełną satysfakcję mężczyźnie? Czy nie będzie tak, że będzie uważał ją w jakiś sposób za 'wybrakowaną'? Czy patrzenie na nią kiedy pieści się sama może mu sprawiać przyjemność? Czy mógłby zaakceptować to, że nigdy się to nie zmieni i nigdy nie stanie się 'normalna'? ...

Gość dupa bladaaaaa
ja bym tego nie zaakceptował. Dla mnie największą przyjemność sprawia to, że daję radość i rozkosz swojej kobiecie.

Gość Zosiaa-samosiaaa
dupa bladaaaaa ja bym tego nie zaakceptował. Dla mnie największą przyjemność sprawia to, że daję radość i rozkosz swojej kobiecie. Czyli co? Gdyby Twoja dziewczyna miała kłopoty z orgazmem zostawiłbyś ją nawet jeżeli pod wszystkimi innymi względami byłoby OK?

jak najbardziej normalna, a powiem więcej bardzo podniecająca gdy sama przed oczami faceta dochodzi wykorzystując wibrator

Gość dupa bladaaaaa
Zosiaa-samosia nie jestem w stanie odpowiedzieć, co by było gdyby było, bo nie jestem (całe szczęście) w takiej sytuacji. Mogę jedynie odpowiedzieć z perspektywy czasu i swojego doświadczenia, że ciężko by mi teraz było się z taką sytuacją pogodzić, bo wiem ile radości daje sex i wspólne osiąganie rozkoszy. ALE!!! to tylko w odniesieniu do przeszłości. Bo nie wiem jak bym to przyjął gdyby mnie spotkała taka sytuacja od początku związku. Zapewne nie było by to wielkim problemem, a z pewnością nie byłoby kluczowym elementem związku.