Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kompleksiar

dziewczyny Kochanie, czy Wy usuwacie wlosy z nosa, wasik, wlosy na brzuchu

Polecane posty

Gość do kompleksiar

kurcze ja jestem brunetka o jasnej karnacji i nie za fajnie to wyglada, nieestetycznie...

No to usuwaj :) jakbym miala wlosy na brzuchu to na pewna bym usunela. Wasy tez nie wygladaja estetycznie, a co do nosa, to sa specjalne trymery na Allegro...

Dziewczyna mojego brata ciotecznego farbuje się na blond a na twarzy z pieprzyków wystają jej włoski:D i nawet chyba ich nie usuwa:) dlatego usuń jakiekolwiek owłosienie!

Heh, aczkolwiek mam tez kolezanke, ktora nie goli sie programowo... ma owlosione rece, nogi, maly wasik pod nosem... a na dodatek wlosy wygladaja jak siano, rozdwajaja sie i nosi niefajne ciuchy. Ja sama nie lubie sie malowac czy tez lubie ubierac sie wygodnie, ale bez przesady. Wygodne i tanie ubrania moga byc dopasowane i ladne, owlosienie - coz, sprawa indywidualna, ale ja nie lubie... a wlosow mozna nie farbowac, ale warto je odzywiac, podcinac, by byly lsniace, zdrowe i puszyste. Wiadomo, ze kupa roboty z tym goleniem czy odzywkami, ale polecam :)

Gość do kompleksiar
nie szczyce sie, chcialam sie poradzic, moze ktoras ma tak ja i ja, to zaden powod do dumy, raczej trzeba siedziec cicho i nikomu nie mowic, ale chcialam tutaj napisac....przepraszam jak kogos urazilam

dziewczyno, jak tylko masz jasną karnację i ciemne włosy to jesteś idealną kandydatką do depilacji laserowej! własnie w takich przypadkach laser jest najskuteczniejszy, a dzięki nie mu pozbędziesz się problemu raz na zawsze. zresztą, poczytaj sobie http://www.studiolaser.com.pl/PL/depilacja_laserowa.html tutaj masz wszystko opisane co i jak, może się przekonasz, bo naprawdę nie ma o co płakać, da się coś z tym zrobić :D