Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.Euforia95

Mój chłopak zabrania mi jechać na wakacje

Polecane posty

Gość M.Euforia95

Wiec Mój chłopak zabrania mi jechac na wakacje z rodziną, Jade z mamą , cicią i siostrzyczka ktora lat ma 11 , nie rozumiem zupelnie o co chodzi, grozi zerwaniem , mowic ze to bedzie koniec z chwila gdy wyjade, dodam ze w zwiazku jestesmy 1rok i 6 miesiecy , jade do tunezji , 2 lata temu mialam tam chlopaka na wakacje , ale to bylo dawno i nie znaczy ze mam juz tam nigdy nie wyjcechac... ! on naprawde chce konczyc zwiazek z powodu wakacji ,! to jest nie dorzeczne ,. co robic ?

Gość Martyna 22 :;;
Szantaż emocjonalny. Jak z powodu takiej głupoty stawia na szali związek, to znaczy, że jest nic niewart i że powinnać zakończyć związek z nim.

Gość Marcel1
pewnie on wie ze na wakacjach bedziesz sie bzykac z klientem

Odpowiedź tkwi w stwierdzeniu:"Dwa lata temu miałam tam chłopaka na wakacje". Zgadnij co on może sobie myśleć?

Gość ostatni glupek
jedz i juz,ale masz dylemat nic nie wart taki zwiazek jak ciebie ogranicza jedziesz z rodzina do licha

Gość M.Euforia95
no ok , ale co z tego ze mialam tam kogos, jego byla nadal tu mieszka w tym miescie i jakos nie robie scen , tym bardziej ze tamta chce wracac do niego i dzien w dzien. Dodam ze tamten mezczyzna jest juz zonaty i mieszka w belgi , i moj obecny chlopak wie o tym,

Gość hmmmkurwa
albo jestescie razem albo nie albo masz ochote na innego hooja

Gość M.Euforia95
no jestesmy razem ale czy to oznacza ze mam rezygnowac z wakacji ? bez przegiec wakacje to wakacje i nie jade zkolezankami zabalowac tylko z rodzina ,

Coś Ci powiem. W parze należy szanować nie tylko siebie nawzajem, ale i swoje rodziny. To oczywiste że tego typu wyjazdy zacieśniają więzi rodzinne. Skoro on tego nie rozumie, to nie wróżę dobrze waszej przyszłości jako parze. To że jesteś z nim nie oznacza że nigdy już nie masz w życiu zrobić niczego, w czym on nie uczestniczy.

No to ok. A on ma jakiś powód, żeby tak ciężko obstawać przy swoim? Faktycznie nie jedziesz imprezować z kumpelami, więc nie do końca rozumiem o co mu chodzi...

Gość M.Euforia95
Ale co mam tam jechac? wakacje sa raz w roku i jade na nie z rodzina , jak mu wytlumaczyc ze ja tam pojade. ?chce to zrobic dzien przed wylotem dobry pomysl?

Gość above.
a Ty bys go puściła samego gdyby on by chcial jechac ????

Gość M.Euforia95
oczywiscie gdby jechal z rodzinka ? ludzie to jest rodzina ja nie jade na balet tylko wypoczac

Gość above.
dobra dobra juz ja widze co to by bylo gdyby to on by mial jechac, bys odrazu pisala na kafe i pytala co masz zrobic czy go puscic czy nie ehhh jestescie wszystkie takie same :/:/:/

Gość M.Euforia95
above czyli uwazasz ze z tego powodu ze jestem w zwiazku mam soboie odmawiac normalnych rzeczy typu wakacji? nie rozumiem zupelnie.

Gość powiem i ja.....
ja nie rozumiem jak facet może Ci zabraniać wyjazdu na wakacje z mamą dla mnie to jakieś chore jazdy a może jest tak że to tylko pretekst do zerwania ...facet zdaje sobie sprawę że nie zrezygnujesz więc on taki biedy sam ma pole do popisu tym bardziej że pisałaś że jego była jest chętna i gotowa wrócić nie daj się szantażować ....inaczej by było jakbyś wybierała się z koleżankami wtedy mógłby mieć obawy że poszalejecie ale w tym wypadku to chore

robisz jak chcesz ale pamietaj ze jak sie robi cos za wszelka cene to mozna stracic wszystko :/:/

Gość week of view
nic ci zabronic nie moze. Ja bym swojego nie zostawila jadac z rodzina:-/ Czuje sie odstawiony na drugi plan

Gość M.Euforia95
z nim jestem caly rok dzien w dzien noc w noc ,wiec chyba moge raz na rok jechac na wakcje na tydzien nieprawdaz? gdyby to nie ejst odstawianie na drugi plan.bo wakacje to rzecz normalna.

Dziewczyno to jedz sobie gdzie chcesz, z kims chcesz i po co chcesz ale nie pisz pozniej na kafe o swoich problemach w zwiazku :/

Gość M.Euforia95
Pisze poniewaz czekam na rozne odpowiedzi w tej kwestii

Gość powiem i ja.....
a jakie argumenty wysuwa Twój facet ?.....zazdrosny jest boi się że go zdradzisz ? może zazdrości wakacji w Tunezji że Ty pojedziesz a on nie ?

Gość M.Euforia95
nie tu nie chodzi o zazdrosc, on sam twerdzi ,ze nie chce tam jechac, moja mam mu nie raz proponowala wyjazd ze mna tam . on nie chce tam jechac za wszelka cene. on sie obawia ze bede chodzila do klubow to jest jego argument ,. a sam bedzie jechal w sierpniu do bulgari z kolegami.

Gość monokini
Dziewczyno nad czym ty się jeszcze zastanaiwasz??? On może jechać a ty nie??? Ja pierdziele... Kopnij go w dupe i znajdź sobie faceta a nie chłopca ! Ile ty masz lat dziewczyno, żeby tak sobą pomiatać???????

Gość powiem i ja.....
nawet się nie oglądaj i jedź Tobie zabrania wakacji z Twoją matką a sam w sierpniu pojedzie z kumplami i będzie balował ....to Ty powiedz mu że jeśli Ty masz nie jechać do Tunezji to on w takim układzie nie jedzie z kumplami jestem ciekawa jak zareaguje

Gość M.Euforia95
to ja tu zaszokuje , ja wiem jak on zareakuje zrezygnuje ze swojego wyjazdu by stalo sie tak jak on chcial zebym tylko nie pojechala na swoj wyjazd, zeby bylo po jego mysli. :( z tym ze ja naprawde chce tam jechac.

Gość M.Euforia95
w zeszlym roku w marcu tez mialam jechac nie pojechalam bo robil sceny i mama sama pojechala z ciocia.;/

Gość powiem i ja.....
sorry ale ja nie rozumiem całej tej sytuacji ....za chwile facet zacznie Ci zabraniać wychodzenia z domu bez niego itd....Ty się lepiej zastanów dziewczyno czy chcesz z nim być