Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stosssuje

CZY TO W OGÓLE MOŻLIWE?? PYTAM POWAŻNIE???

Polecane posty

Gość stosssuje

od jakiegoś czasu, konkretnie od 22 lutego się odchudzam. spadło mi już ok 10 kg, jadam zdrowo, nie stosuje diety ... nic nie przytyłam a zauwazyłam od jakichś kilku dni , ze moj brzuch sie powiększył, nie w sensie ze przytyłam i robią mi się wałki tłuszczu, tylko jak stoję bokiem do lustra jest od dołu tak powiększony, napięty, zaokrąglony... współżyję, od 3 miesięcy ostatanich okres miałam taki jak zawsze, regularny.. wiem, ze mozna byc w ciazy i miec okres w początkowych miesiącach, ale czy to mozliwe?? ze przez 3 miesiące byłam w ciązy i miałam okres???? nie wiem co sądzić, po test idę jutro dopiero... nie ma to tez nic wspólnego z zaparciami czy pełnym brzuchem... miesiac temu okolo robilam test i byl negatywny, bo podejrzewalam, ze mogłam zajść

Gość sdgtrey
czy chłopak całował cię tam

Gość stosssuje
proszę o poważne odpowiedzi..:O co to ma wspólnego.

Gość stosssuje

Jeśli podejrzewasz to nie rób testu paskowego tylko idź do pobliskiego laboratorium i zrób hcg (20zł). Będziesz pewna w 100%

Gość sdgtrey
a ma ,bo jezeli cie całował to raczej nie jestes w ciązy gdyż ślina zabija plemniki

Gość stosssuje
dla mnie to byłby koniec świata...nie miałam zadnych objawów w sumie ciążowych, brzuch pojawia się kiedy, 2 , 3 miesiąc??

No co Ty.... 4-5 msc. U niektórych dopiero w 6 Ale zrób test żebyś się już nie stresowała.

Gość stosssuje
tak późno ?? jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie widac zadne zaokrąglenia w 2, 3 miesiącu?

Gość sdgtrey
widać ,zalezyw jakiej pozycji doszło do zapłodnienia

Nie widać ponieważ dziecko pod koniec 3 miesiąca ma 6 cm długości. A w 2 jest wielkości czereśni...

Gość stosssuje
pocieszasz mnie ;)

Nie pocieszam Cię ;) Pracuję codziennie z ciężarnymi kobietami to wiem ;).

jestem w 3 i juz widać, to, ze dziecko ma 7 cm (ostatnio byłam na usg) to nie wszystko, powieksza sie macica, masz wody plodowe itp,itd ,

Gość bruneteczzka
Moja koleżanka tak ma. Chuda jak patyk, brzuch jak w ciąży co najmniej 4 miesiąc, której zresztą nie ma, była u gina. Goniłam ją do lekarza po jakieś skierowania na dalsze badania, ale to uparciuch. Nie wiem ja obstawiam, że jakiś problemy z jelitami czy coś. Nie wiem co powoduje takie objawy :o Nieco wcześniej miała problemy z hormonami. Brała jakieś leki, może to od nich :o

Gość stosssuje
:(

Zaokrąglenie brzucha czasem świadczy o mięśniakach , zbadaj się ginekologicznie . Szybko rosną .

Gość stosssuje
jak wciagne to jest ok, a tak to jak normalnie to piłeczka dosłownie, waga taka sama, a jeszcze z 2 tyygodnie temu był normalny ...

Gość bruneteczzka
Oj to bez sensu moim zdaniem wyszukiwać sobie po necie powodów, bo się tylko nakręcisz niepotrzebnie. Weź idź do lekarza, porób badania i będzie wiadomo. Ja bym ciąże odrzuciła skoro robiłaś test i mialaś miesiączkę.

Gość chodzi o prawo
wzdęcia? od diety.:D Też 1 dzień mam brzuch płaski a drugi jak balon. Weź coś na wzdęcia nie jedz wieczorem i rano zobacz jaki masz brzuch. Albo moze pojawily się zaparcia? jelita są metroweee.. i tam musi być to co nie wyszlo:P

Gość ftufuyf
może połknęłaś pingponga pingpong skąd te dziecko skąd