Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosiasamosia26

Moja niedoszla uczelnia chce ode mnie kase;( jest tu ktos z podobnym problemem??

Polecane posty

Uczelnia do ktorej sie kiedys zapisalam a nie poszlam chce zebym zaplacila za cały rok-to stasznie duzo kasy:( malo tego-przepisali mnie na polrocze trzeciego semestru i za to tez chca kase:(

Gość ghtgrre
ale zapisalas sie, ale po prostu nie chodzilas? jak t5ak, to maja do tego prawo.

Gość a podpisywałaś jakaś umowe?
a jakim cudem zdałas nakolejny semestr niechodząc?

Gość analiza liza
też miałam to co ty i powiem ci tak, chociaż wiem że nie będziesz chciała w to uwierzyc i bedziesz szukała ludzi którzy dadza ci nadzieję że uda się z tego wyjsć otóz nie, byłas studentką i oni przygotowali uczelnię pod edukację miedzy innymi twojej osoby jeśli nie uczęszczałas na zajęcia to twój problem ale zapłacic musisz i takie jest prawo, zawsze wygrają zgodnie z podpisanym dokumentem przyjecia ciebie w poczet studentów bedziesz się ociagać to wejdzie na cienie komornik gwarantuje ci to na 100 % , jesli przez rok będziesz sie uchylac ale odsetki rosną i nie łudź sie nadzieją

Gość ghtgrre
to tylko Twoj problem, ze nie chodzilas, to byla Twoja decyzja. moglas chodzic, albo nie.. ale wazne, ze bylas zapisana, bylas na listach obecnosci. to czemu w takim wypadku, na poczatku wiedzac, ze nie bedziesz chodzic, nie powiadomilas i nie wypisalas sie ze szkoly ?:O

tak, licze sie z tym ze bede musiala zaplacic za ten jeden rok, bo do tego zoobowiazuje mnie umowa zawarta z uczelnia , ale nie rozumiem jak to sie stalo, ze zostalam studentka drugiego roku????bez zadnego zdanego egzaminu, ani zadej obecnosci???? bylam u nich-chcialam to wyjasnic a oni dzien po sprzedali moj dlug firmie windykacyjnej i kaza placic:(