Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serenada27.

25tydz i 5kg na plusie - dużo czy mało a może w sam raz?

Polecane posty

Gość serenada27.

ile wy przytyłyście w tym czasie?

Gość gewrtopq
hmmm nie jest to jakoś dużo...ja co prawda 23 tc i szczerze mówiąc teraz nie wiem ile mam na +, ale jeszcze niedawno był to niecały kilogram...no ale ja nie mam apetyty, jem po trochu, ale często, na szczęście moj mały rozwija się bardzo dobrze...

Gość serenada27.
ja w 20tyg miałam tylko 1 dodatkowy kilogram. Gdzieś przez te ostatnie 5tyg przybyła mi reszta a wcale więcej nie jem, tylko więcej piję przez te upały może to też przez to

ja jestem teraz w 29 tygodniu i mam 11 kg na plusie. nie wiem, czy to dużo czy mało, ale lekarz mówił, że jest ok, więc się nie martwię.. choć prZyznam, że nie jest lekko. teraz wprowadziłam sobie dietę i mam nadzieję nie przytyć już za dużo.

Gość Mamauśka007
Chyba całkiem dobrze. Ja mam na plusie ok. 7, ale przed miałam niedowagę. Lekarz mówi, że dobrze przybieram. I tak wszystko idzie w biust i brzuch, a biodrówki sprezd ciązy nadal mogę założyć. Też 25 tc.

W pierwszej ciąży- 23 tydzień, +6 kg W drugiej- 22 tydzień, + 1kg Wiec 5 kg do przodu w 25 tygodniu jest chyba zupełnie średnio-prawidłowo-normalne ;)