najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 oczywiście nie oddając mu się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Czerwiec 4, 2012 pograj z nim z Call of Duty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 taaa, jeszcze go zabiję i strzeli focha ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężczyzna przed trzydziestką 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Ej nie wiem. Ja w życiu codziennym jestem raczej spokojny, nie lubię pośpiechu, życia w ciągłym gazie, ruchy też mam raczej powolne. Za to w sypialni wychodzi szydło z worka, zupełne przeciwieństwo...:D pozory mylą generalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doświadczona onaa Napisano Czerwiec 4, 2012 Ja poznaje po oczach,w spojrzeniu widac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 mężczyzno, wiesz każdy facet się tka chwali, a jak przychodiz co do czego to biedne neiwiasty na kafe płaczą, bo mąż chce tylko raz w tygodniu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciapelek 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 18:46 [zgłoś do usunięcia] Moorland pograj z nim z Call of Duty już pograłem kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kleineman 666 und Shawnson 997 Napisano Czerwiec 4, 2012 I tak wszyscy poumieramy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 czekam na odpowiedzi na pytanie :) ja to czuję instynktownie poznając danego faceta w różnych sytuacjach, ale chcę poznać opinie innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 po tym , że potrafi wkurwiać i podnosić ciśnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 ty to musisz być temperamentny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Czerwiec 4, 2012 Fiku Miku marzy o facecie, który będzie ją regularnie gwałcił i bił kijem do baseballa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 wypowiedzcie sie w temacie, podbijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach