Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leialeokados

dziecko 5 miesiecyzaczeło niecierpiec jezdzic w wózku

Polecane posty

mój ma 4 mies i też nienawidzi w wózku. licze, że z czasem mu przejdzie. a jak nie to trudno.

Gość leialeokados
jutro idziemy do lekarza to az mam ciarki, a dzis mam wymówke bo zimno i pada! wiec zostajemy w domu

Kurcze u mnie jest tak samo, tyle że od początku...a problem w tym że synuś jest nauczony na rączkach ups...błąd mamusi :). Mój szkrab ma 3,5 miesiąca jak tylko włożę go do wózka to od razu płacz, ale nie daje za wygraną. Daję mu smoczka, którego przytrzymuję pieluchą tetrową i jakimś cudem zasypia, a jeśli nie to troszkę sobie popłacze, serce mi się kraja, ale tak naprawdę przecież nic złego się dziecku nie dzieję. Nie mogę sobie pozwolić na noszenie go na dworze na rączkach, bo mam córkę 3 letnią którą też muszę trzymać. Wyobraźcie sobię...córka za rękę, synek na rękach a wózek sam będzie się pchał??? hahah śmiesznie by to wyglądało.

Gość thbfaa
Moja się darła już w szpitalu jak ją w becik zawijałam Jako jedyna woziłam klocka rozpakowanego w śpiochach w rozmiarze 62 i każdy zaczepiał i pytał co to dziecko tu jeszcze robi-yyy urodziło się dwa dni temu jutro wychodzimy odpowiadałam.