Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczka26666666

Czy zauważyłyście poprawę stanu skóry po rzuceniu palenia?

Polecane posty

Gość palaczka26666666

Właśnie się do rzucenia przymierzam, biorę pierwszy dzień tabex. Dziś wypaliłam 4 papierosy. Mam 26 lat, bruzdy typowe dla palaczy tzn. nosowo-wargowe, wokół oczu jeszcze nie. Myślicie, że po rzuceniu będzie się je dało jakoś spłycić?. Kupiłam sobie olejek arganowy, myślicie, że pomoże?

ja też właśnie rzucam.Nie wiem czy Ci pomoże możesz spróbować.Ja używam kremu eveline 25+ hydra ekspert usłyszałam wiele pozytywnych komentarzy na temat mojej skóry po tym kremie.

Gość palaczka26666666
Ja się właśnie kremów boję, bo mam bardzo wrażliwą skórę. Jedyny, który mnie nie uczula to nawilżający do skóry atopowej z Biodermy.

Gość 2 lata nie pale bez pomocy
tabletek , nie przytylam , a moja cera wygladzila się i jest teraz bardziej różowa. Nie chorowalam na gardło od 2 lat ,.wogóle teraz nie choruje , zadnych infekcji .

Gość palaczka26666666
no ja niestety bez wspomagaczy nie dałabym rady;). Kiedyś tabex mi pomógł i nie paliłam pół roku, ale przez własną głupotę znowu zaczęłam.

Gość palaczka26666666
Po jakim czasie zauważyłaś poprawę?

Gość 2 lata nie pale bez pomocy
Po roku .Jem dużo surowych warzyw , zwłaszcza marchewki i dużo cwicze.

zgadzam się,że ćwiczenia pomagają warzywa również.Ja jem dużo ogórków gruntowych bo je uwielbiam.Też nie zażywam wspomagaczy.Jestem chora więc wolę sobie nie syfić organizmu jeszcze bardziej.Mam nadzieję,że wytrwam.

Gość palaczka26666666
Ja zawsze jadłam dużo warzyw, ale teraz to chyba i będę musiała się wybrać na jakąś siłownię, bo pewnie przytyję, chociaż ostatnim razem to było jakieś 3 kg, więc bez tragedii.

Gość lolittta
a ja biore zyban i juz dwa dni nie pale

Gość były palacz
skóra na mordzie robi sie mniej szara 🖐️

Gość palaczka26666666
A istnieje taka możliwość, że te bruzdy się spłaszczą?

Gość tartare
Tak czy siak używałam na wzmocnienie cery kremu odbudowującego HB - i to dało diametralną, zdecydowaną zmianę. Powiedzmy, że u mnie dało to świetny efekt - cera zdrowa, wygładzona, delikatna, w znacznie lepszej kondycji. Oczywiście efekty stopniowe.

Gość gość
Nie pale juz 3 lata, skora bez zmian. Przez zabieg biorezonansem przestalem palic. Trwa to 15 min. i kosztuje 100,- zl. Zaoszczedzilem juz 18 tys. zl.

Gość gość
ja tez po biorezonansie nie paliłam az 9 lat niestety przez głupote zapaliłam na imprezie jednego potem po 2 tyg na drugiej stwierdziłam ze skoro wtedy mi jeden nie zaszkodził to wypaliłam dwa i natepnego dnia kupiłam paczke zeby sobie palic" czasami "ale juz poszło i niestety pale próbowałam jeszcze rzucac ale w ciagu 3 tyg nie palenia przytyłam 7 kg i juz nie moge tej nadwagi stracic

Gość gość
Zaobserwowalam ogolna poprawde kondycji skory. Wyglada na zdrowsza, nie mam podkow pod oczami. Poza tym mam o wiele wiecej energii i rano po obudzeniu nie jestem taka zmeczona i zdenerwowana. Nie przytylam, bo sie zdrowo odzywiam. I jak mialam ochote na fajke to robilam sobie smothie, albo jadlam duzo papryki, pomidorow i podgryzalam marchewki.