Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pussiiaaaa

Jak myjecie sie tam na dole ??

Polecane posty

Gość pussiiaaaa

Dzisiaj odchyliłam wargi sromowe i zauważyłam troche czegoś białego. Oczywiście szybko sie umyłam wodą wszystko wylecialo i później jeszcze płynem do higieny intymnej. Ostatnie pare dni jak zrobie siusiu to czasem mnie tam swędzi. Zawsze moje mycie polegało na tym że płynem do higieny mylam tylko łechtaczkę i srom nigdy nie odchylałam warg tylko tyle co ręką tam myłam. A czy wy odchylacie wargi by dokładnie tam wszystko oplukac ??

Gość pussiiaaaa
tzn czy tak mocno je odchylacie ?

Gość kdfjnknblkjnh
Mam nadzieje, że to prowokacja.

Gość hullo nna patanga
hodujesz ser ?

Gość zluzowana mania
ty se płaty czołowe odchyl zboku:P

"czegoś białego", "wszystko wyleciało","czasem mnie tam swędzi" - To pewnie był biały serek, zamiast prawidłowego śluzu i czasem swędzi, bo to są klasyczne objawy grzybicy pochwy. Trzeba iść do ginekologa. Przepisze leki i będzie ulga. Nieleczona, zaawansowana grzybica może prowadzić do niepłodności.

Gość jdhjdhjdhjadhja
no i partner seksualny - jesli go masz - tez musi byc leczony.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
na prawde sie myjesz tylko na wierzchu? :O

Gość agula8
jesli swędzi i wydzielina jest biała i serowata to możesz mieć grzybicę. Kup sobie maść clotrimazolum a na noc przez jakieś 10 dni lactovaginal dopochwowo. Jeśli po kilku dniach objawy nie ustąpią to idź do lekarza.Probiotyki maść są bez recepty.Mnie to często pomaga. A co do mycia-to oczywiście myję sie wszędzie-nie tylko z wierzchu:)

Wnioskuję, że się poprostu nie domywasz myjąc tylko wargi. A ten tzw. serek to brud moja droga. Tam w środku też powinnaś myć

Gość Maniokko666 und MaxJax666
Wyliżę Ci tą pjizd00się!

Ja również myślę, że Ty po prostu jesteś niedomyta.

Masć Clotrimazolum (przeciwgrzybicza), która jest dostępna w aptece bez recepty, podobnie jak wszystkie probiotyki ginekologiczne (np. Lactovaginal) nie wyleczą grzybicy pochwy, bo nawet jeśli objawy się zmniejszą, a nawet znikną na jakiś czas to wkrótce wrócą. Konieczna jest wizyta u ginekologa. A oczekując na termin wizyty można: podmywać się roztworem Tantum Rosa, aplikować gałki ziołowe Vagical (mogą uczulać)i smarować się tą maścią - wszystko w aptece bez recepty. Aby skutecznie pozbyć się grzybicy pochwy najlepiej jest wykonać posiew pochwy (kiedy są objawy infekcji) w kierunku grzybów z mykogramem. Wyniki badań pokażą konkretnie jaki grzyb jest w pochwie i jakimi lekami go leczyć. Róbcie badania dziewczyny. Nie dajcie się leczyć lekarzom w ciemno.

Gość ale czad............
ja jak myję okolice intymne to sobie nawet palec w dupę wkładam na 2 centymetry i płynem tam jadę

Dziewczyny to nie grzybica. :O Ona nie pisze o upławach, tylko o tym co ma między wargami od niedomycia. :O

Gość ndxjcniejcfrn xejicnmx iekds
Fuj, ale musi smierdzieć, nie czujesz??

Gość pussiiaaaa
Nauczcie się czytac ze zrozumieniem! Zadałam pytanie a wy piszecie o czyms zupełnie innym :o To białe miałam od upławów poniewaz jestem przed okresem ale wczesniej gdy odchylałam wargi to nic tam nie było.

Nie napisałaś, że 'to białe' jest od upławów, tylko to zabrzmiało tak jakbyś pierwszy raz odchyliła wargi i dopiero się zorientowała, że tam się trzeba myc. :O

Gość attttttttaa
bo nie wiedziałam jak to nazwać, z grzybicy leczyłam się pół roku ale widzę ze spowrotem wróciła choć bardzo przestrzegam higieny i nie wiem dlaczego

Gość łeeeeeeeee taaaaaaam
Marne prowo, nicki ci się mylą, weź wypierdalaj 💤