najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Czerwiec 4, 2012 Wysłać mu zdjęcie jak robisz kupę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Nic nie rób, czekaj jak księżniczka aż on sam zrobi "pierwszy krok". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 samotnik - tak tez zrobilam ale bez skutku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet w okularach 2 Napisano Czerwiec 4, 2012 a jak ten facet jest nieśmiały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 niespodziewanie napadnij go, zwiąż, zaknebluj, wywieź za miasto i tam spędźcie romantyczną noc na łonie natury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 zbyt postawny jest, nei udźwignę go :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupic sobie bron i strzelic Napisano Czerwiec 4, 2012 w skron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wang Jin Rei und Shun Di Napisano Czerwiec 4, 2012 PC666 is dead! Tekken POwer! Virtua Fighter daje radę! Mortal Kombat do gnoju! Street Fighter kupimy w Społem już w 2015 roku! Znachor666 gry sprzedaje na rynku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fubusiowe dziecko 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Przeważnie wiem wszystko ale tego nie wiem. Chyba się nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violca jesteś??erth Napisano Czerwiec 4, 2012 najpiękniejsza jest tu tylko jedna W/żadna inna pozdr ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek z fabryki firanek 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 A tak, w ogóle, to znacie się? Jeśli nie, to jedziesz na bezczelnego: przepraszam, ale my chyba byliśmy razem na wakacjach 3 lata temu? Dalej, to już gadka "poleci". A jak się znacie, to zapytaj, czy oglądał wczorajszy film, czy jechał już autobus gdzieś tam itp. No i zawsze możesz zaproponować oral w najbliższej ubikacji, to zawsze działa, bo: "najlepsza na świecie, jest miłość w klozecie, a każdy szalet jest pełen zalet". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek z fabryki firanek 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Zabawka - masz rację - hipoterapia, to dobry pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdgsdhsh Napisano Czerwiec 5, 2012 To proste - zaprosić go na kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^M^ Napisano Czerwiec 5, 2012 Wybierz się do krainy marzeń:) Tam jak już go spotkasz...Bo gdzie indziej...zamarz sobie że jest Twój. Proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mnie kobiety najczęściej Napisano Czerwiec 5, 2012 podrywają w stary dobry sprawdzony sposób, czy mam ogień hahhhahah ale ja nie palę. Raz jedna pytała o jakąś drogę dojazdu (szła pieszo hehehehhehehehe). Hmmm w klubie na bezczelnego jedna się przykleiła, ale że była ładna i ładnie wstawiona no to sobie jej nie odpuściłem, bawiliśmy się całą noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tghfsfhbvf Napisano Czerwiec 5, 2012 Ja poderwalam zagadujac o byle glupote. Jesli facet zainteresowany to podejmie temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 ja mojego przystojnego bruneta zapytałam o głupotę, tak żeby zagaić, tak mnei z tego przepytał, przmeaglował że głowa mała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach