Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rober......

Mieliście coś takiego, że dziewczyna była spoko ale NIE DZIEWICA I TO WAS ODRZUC

Polecane posty

Gość Rober......

AŁO? Bo ja tak.

Gość Rober......
Jest taka jedna, super charakter, mogłoby coś być gdyby nie fakt, że sie pusciłA, oddała komuś innemu. ktos ją już wyrruchałll i zapewne sie spuscil do srodka :(

Gość Rober......
i jak ma byc dobrze na tym swiecie?

Gość Rober......
mógłbym ją pokochac i się ożenić, bo dawała mi takie sygnały, gdy by nie to wszytsko spierdoliła, niestety

Gość Frajerow nie brakuje
Frajerow nie brakuje.

Gość Rober......
byłbym frajerem gdybym wziął taką wyruchanna

Rober, życie pisze różne niespodzianki. No przeorał ją ktoś, to fakt, spustu pewnie też dokonał, to fakt, ale przecież wtedy jeszcze nie znała Ciebie. A poza tym, brak błony to oznaka wyraźna, a co powiesz o takich, co tylko loda robią, bo chcą pozostać dziewicą Albo co powiesz, na to, że faceci biorą nawet takie, co już dzieci mają? Ważne jest, czy Twoja dziewczyna jest dobrym człowiekiem. A Jej piczka? One czasami tak mają, że dają na prawo i na lewo i nic na to nie poradzisz.

Gość Rober......
moge sobie to tłumaczyć racjonalnie ale ŻAL i tak pozostanie

Gość całkiem normalny
tak nie miałem, nie ma to dal mnie znaczenia ALE...raz się zabujałem w kobiecie która była z kimś bardzo długi czas 6-7 lat i jakoś tak zniecheciło mnie to...w sensie, że ktoś ją kształtował na swój sposób przez te lata i teraz ja mam wziąć ją po kimś, nie mówię o seksie, w każdym razie zniecheciło mnie to, może dlatego że szukam kogoś podobnego do siebie, beż żadnych ekscesów, bez bujnej przeszłości...

Gość Aszlej
mi jak powiedziała o 30 (a wiecie jak kobiety koloryzują) to od razu sajonara

Gość Rober......
one zaniżają wyniki

Gość drenażysta
Po pierwsze z dziewicami to jest problem, bo potrafią się zbytnio przywiązać do tego, z którym przeszły swoją inicjację seksualną. Jeśli nie wiąże się z kobietą poważnych planów, a ona jest dziewicą to lepiej zostawić ją w spokoju. Po drugie zawsze tak jest, że rozmowa o poprzednich związkach, partnerach niszczy wzajemne pożądanie. Należy unikać takich tematów, a prawdę o przeszłości seksualnej kobiety można rozszyfrować w trakcie znajomości - wystarczy być dobrym obserwatorem i wyciągać wnioski z obserwacji jej zachowań i słów. Mężczyzna w sposób naturalny czuje niechęć do kobiet z bujną przeszłością, ale należy pamiętać, że mężczyzna doświadczony z kobietami jest dla nich bardziej pociągający jako partner seksualny, także dla tych niedoświadczonych kobiet. Lepiej unikać zaciągania informacji o przeszłości seksualnej bezpośrednio od obiektu zainteresowania aby nie psuć sobie przyjemności z poznania nowej osoby i ew. aktu seksualnego. Nikt nie zabrania się później rozstać z kobietą, kiedy jej zachowanie po prostu nie będzie dla faceta odpowiednie. Proste i skuteczne.

Gość Rober......
skoro tak sie przywiazuje do tego pierwszego to nigdy nastepny związek nie bedzie już pełny bedzie to skażone jej inicjacją