Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość samaWlozku

gdzie moja gra wstępna?

Polecane posty

Gość samaWlozku

witam drogie panie :) od pewnego czasu mam problem, z którym mam nadzieję pomożecie mi się uporać. mianowicie jestem z moim facetem od trzech lat, układało nam się różnie i w życiu i w łóżku. na początku wiadomo seks najchętniej bez przerwy, w różnych zwariowanych miejscach, o każdej porze. jestem dość otwartą osobą i przeważnie to ja inicjowałam zabawę. jednak po jakimś czasie mój partner zaczął się od tego wykręcać. to jego zbyt często 'bolała głowa'! w końcu przestałam cokolwiek zaczynać, jestem młoda i nie mam zamiaru prosić kogoś o seks. w naszej sypialni powiało nudą, o grze wstępnej takiej jak na początku związku mogłam tylko pomarzyć, M myślał, że kupienie żelu intymnego jest równoznaczne z porzuceniem jakiejkolwiek nawet najkrótszej gry wstępnej, niestety jego głupia logika mówi mu że skoro on już jest gotowy to ja też powinnam. po kolejnej odmowie z jego strony zaczęłam go wypytywać i co się okazało ? ogląda seks filmiki. już nie pierwszy raz go na tym łapię, już kiedyś to się zdarzało i obiecywał że z tym skończy. o ja naiwna. zaproponowałam mu wtedy że bardzo chętnie obejrzę coś z nim, możemy to potraktować jako wstęp do naszej zabawy ale nigdy tego nie chciał. twierdzi, że przy filmikach się nie masturbuje a ogląda je po to żeby nauczyć się czegoś nowego. ale to głupota ! poradźcie proszę co zrobić by zniechęcić go do filmików, a zachęcić do oglądania mnie! bo niestety u nas to on gasi światło, nie ja. pomożecie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować