Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

wtorek czyli kolejny dzień bez renty...

Polecane posty

No i tyle wam napiszę ze lepszy już Bona i Mengele NIŻ TAKI OJCIEC z kucharką. I było eeee oni nigdy nie adoptują tego dziecka. I nawet nade mną myśleli, ale ...taka fajna matka a to se siedz. I nawet ksiądz mógl mnie w Polsce adoptować i wszystko byłoby Ok bo był na poziomie i nic by tam nie zrobił. A ta reszta. Ale jakoś nie. Aaaa za dużo tego. Nie wiem czy zartował, ale kto wie? i tyle. Jak uwazacie. Ksiądz kucharka i małe dziecko. I wiecie taka grzeczna byłam jak przychodził - co tam się dzieje teraz jak juz wiem jaka krzywda i nic i tyle :(

czym ja żyję sie dowiem. MIESEM LUDZKIm. Kiedy na obiad znowu mięso ludzkie. Takie mam marzenia. Co wy na to? I tyle. Na razie... :(

Przepraszam że to napisałam bo nie wszyscy są tacy, ale nie sadziłam, ze ktoś mnie wyrzuci ze szkoły za BRAK POWOŁANIA??? do pająków ptaszników. To wiecie co robić? Żyć mięsem ludzkim w takim otoczeniu. CHRZESCIJANSKIM - wybaczcie :(

I wiecie DOKŁADNIE TAK PRZEPADŁAM bo jak sie mnie pozbyć z Korfantego - nie chcą mnie. NIe da sie = pająki ptaszniki nie jedzą ludzkiego mięsa i tak sie tam siedzi i się nie robi nic. Bo co może zrobić pająk ptasznik z ludzkim mięsem. I wiecie gwałcą a mięso ludzkie? I ze mają mięso ludzkie se zjeść, a nie gwałcić. Bo ja to zostawiłam czy ja zwariowalam? A JAKI WYBÓR? Mięso ludzkie i brygidki. To się wszystko rozleciało ale tak było?No co ja mogę z tym zrobić. Bierze się papiery I Z MAFII sie odchodzi.Siedzieli z nimi to taki koniec i to jest MOJA WINA? Chyba wam wali na łeb i tyle!!!!

I wiecie tak mi mieli powiedzieć - katoliczka? chce pani pracowac w tej szkole to tu sie stoi o mięso ludzkie. Dlatego nikt nie chce uczyć. Takie srodowisko. I jest cicho - chcesz pracy, pracujesz , nie to nie. I tyle zostało z Korfantego. A na pewno O TO CHODZIło. Na pewno :(

Cdn :( GDZIE MOJA RENTA i koniec. Mam nawet znajomoego ksiedza. Byle bez DA w Katowicach i tyle. To było piekło... ja polazłam - na 3 wojnę swiatową tam. Naprawde. Tyle sensu dziś to dla mnie ma i tyle mi pomogło. Naprawde :(

Gość dalfOlkaTolka
ciekawe co to za choroba umysłowa na którą cierpi autorka topiku :( strasznie smutne

Gość Maniokko666 und gotul666
Polska renta nie starcza na narkotyki und prostytutki! Renta to wegetacja! Nic się na niej robić nie chce, bo i zdrowia nie ma na nic! Wszędzie na świecie renty ch00jowe! Renta to śmierć!

Wiecie ja tę rente mam gdzieś. ALE Z CZEGO JA MAM ŻYĆ? No z czego i tyle. JA MUSZĘ!!! ja mieć. Ja jestem tak wyrzucona i bez pieniędzy W TYM WIEKU - bez środków do życia że to sie nie da i ta renta jest IDEALNIE MOJA za brak JAKICHKOLWIEK PERSPEKTYW pracy realnych od dziecka i wiecie - mogę coś próbowac robić. Ale za tok. TERAZ mieszkanie i to wszystko. I koniec. I zostaje po mnie wypalony pet - taką miałam rodzinę. I wiecie powiem wam - tak poszły rodowody na szkoły brygidkami i wiecie mięsem ludzkim w szkole z Zielonymi Świątkami. Ludzie jeszcze mieli wiarę i to tak wiecie się przejmowali byle czym. Nie umieli spać po nocach. Rozmawiali ze sobą ludzie. Kiedyś księdza nie było w szkole sie dowiem. A po co tam poleźli? Ja się nie dam i koniec. Tam studia za granicą mieli robić i nie chodzić do szkoły. Skąd oni sie tam znaleźli? Jak oni Zachód chcieli mieć z tego? Z tymi passami USA? Przecież to wariactwo. I od tego zaczął sie TOTALNY ROZKŁAD KATOLIYZMU w Polsce jak dla mnie i to wszystko. Tak był papież i zaczniecie sie od procesu św. Jana Ewangelisty bo wy W OGOLE NIE ROZUMIECIE PRAWA, PRZEPISÓW. i tyle. Do was to nic nie dociera. Tak sie nie da zyć i tyle. I zawsze Zachód mówił że on przyjdzie i wytoczy wam proces, że jesteście od Kaina bo tak wpieprzacie mięso ludzkie. I z czego to sie tak zrobiło? A czemu te Zielone Świątki tak dokazują wiecie i o co poszło i tyle. I też mieli rację. I palili rózańce - i CAŁA POLSKĘ, całe 100lecia polskiego katolicyzmu i tyle to warte. Szkoda gadać. I koniec :( GDZIE MOJA RENTA? Tak kończe. I tak wiecie poszły te rodowody na szkołe. Zielone Świątki nie uznały mięsa ludzkiego na pająki ptaszniki. Powołanie i ucz. I tak było wiecie. No cóz.. i jeden bład popełnili - ja się męczyłam a inni? i tyle :(

Wiecie tak żle wierzyli że powiem wam te rodowody poszły I NIKT ICH NIE CENI. I mnie to przeraża. I wiecie mięso ludzkie nie wiem - ale te rodwodowy były I TYLE TO BYŁO WARTE SIE DOWIEM. A co wiecej? i koniec. I wiecie TAKIEGO CZEGOŚ PAN BÓG NIE DA, że nikt nie uszanował. Jak ta wiara w Polsce wyglądała setkami lat? Jacy byli księza? No nikt się nie da. NAJGORSZY KRYMINAŁ - dziecko zrobić i mógł być. Jednego zabił, drugiego zarżnął. Po co komu te brygidki? I tyle. Takie coś. I wiecie historia Anglii - widzę tam coś co może ich uratować. Oczywiście teraz to jest taka degrengolada , ze to jest palec w GNIAZDO Żmij jak przyjdziesz ale ratowani byli. Nic tylko przyszedł do nich Pan Jezus ale się nie przedstawił i powiedział im byle co ale nie usłuchali. Dlaczego? i tyle. I takie coś mi świta w głowie no i tak sobie żyją. A co to warte? O co tam mogło chodzić? i koniec :(

Wiecie MOIM ZDANIEM Angliki nie posłuchały tego co mówił wędrowiec. BO NIE i tyle. BO CHCIELI WYGRAĆ. A jakie mieli szanse. I znowu będą tak IDEALNIE PROSTO USTAWIENI bo TACY SĄ. I mają tę uczelnię UŚ i oni tam wszyscy grzebają, że to jest to że to o to chodzi. To jest ich odkrycie. Aż w POLSCE MAJĄ UNIWERSYTET na to, żeby dojść do tego co oni mieli zrobić. I nie zrobili tego bo nie. Bo znowu by byli gorsi, głupsi czy doszli do wniosku, że nie odniesli zwycięstwa. Odnieśli, ale cóz... nie rozumieli tego. I wiecie byle kto to wiedział i komentował to tak - no cóz... to jest ANGIELSKI UNIWERSYET - kropki od odcinka nie odróżnisz. HAHAHA - bo wiecie na mnie za schematy i tak dalej - i rysunki - ta służba, ale wiecie TO JEST TO. TO JEST TO i koniec. I CHYBA tak powstała Polska a na pewno polski GULIK w który się waliło pała psychiatryczna i ...działało i tyle. No ale... teraz to wiecie co działa? Około roku 1950 wszystko działało ale co z tego? I tyle. CO Z TEGO? No i tak odeszłam na rentę MIĘSEM LUDZKIM i koniec :( Jeszcze kasa i do widzenia i koniec :(

Wiecie oni byli ustawiani i wyszło na to że nie odnieśli zwycięstwa i tak mogli być, no ale... i tyle :( No a nie odnieśli? I sie nie dam za to bo nie i tyle. Bo rodowodu od zwierząt nie mają. I dlatego są wilki i jest ...pała psychiatryczna się dowiem. Nie wilki i ten gość co przyszedł ich ustawiać i tyle. Ale czy to był św. Patryk? I koniec. Bo wyrzucili mnie św. Patrykiem i zrezygnowałam? BOGIEm jak dla mnie. Tam przyszedł Pan Bog tak jak na anglistykę do gulika. Czy go zabili? NIe wiem i tyle. Może?NIe wiem co tam było. Może będę wiedzieć - na razie wiem MALUTEŃKO i tyle. Moja wiedza co się tam dzialo to jest można napisac brygidkom MIKROPENIS i tyle :(

Wiecie gdzie sie ta historia straciła? To była historia powieszonych studentów UŚ. Na kropki i kreski. Ta historia. Tylko ze ją trochę pomieszali i doszli do wniosku, ze... i tu nie napiszę. I po latach te dzieci tak na studia poszły, pasował UŚ TAKI BYŁ URZĄD MIASTA GDAŃSK CHYBA i tyle. I wiecie ja wiem jak to bylo i mogłabym O TYM NAPISAĆ KSIĄZKĘ - o tym. I 200 milionów za tą ksiązkę. A co najmniej 300 milionów złotych - taka historia to jest. No ale cóz... kto mi to kupi. Polski KK ale ten wątek czytają wszyscy - tylko kto mi pomoze jak Bona , Mengele i wiktoria wyrzucą mnie z chałupy za mój CUDOWNY rodowod na wladzę że nic nie napisałam i mogę iśc do sądu i się sądzić do końca świata. Szkoda czasu lepiej napisać książkę o polskiej spowiedzi. I tyle. Bo tak i juz :(

Powiem wam najpierw dzieci sie powiesiły, pózniej urząd miasta ale księza nie. Księza sie nie powiesiły. I tylko ci studenci mieli opinie że gwałcili i byle co robili wiecie. I tyle. I powiem wam mówili - to jest Polska. A na Śląskim nikt studiować nie chciał bo służba liturgiczna i brygidki. I co wy na to? Książka za 300 milionów dolarów. Bo co ja robię w domu. Piszę ksiażkę o powieszonych studentach UŚ. Bo nie dorosłam Gosi do pięt. Tak nie ceniłam garnków. A ona ceniła. Takie pierdy, ale czyja jest renta za jakie wartości i tyle. I jak zostali pokonani ci studenci, że tam nie ma nikogo dziś i tyle. JAK? I koniec :( I tyle :(

I wiecie nikt nie chciał mojego krzya rodowodowoego bo to było ograne. ALE JAK? JAKIM KOSZTEM? 200 milionów dolarów i bulić i tyle. I koniec :( I tyle :( I wiecie ci studenci byli straszni, wszyscy się ich bali i wiecie no mieli im skrócić o rok zeby im USA pasowało bo mieli passy USA już a wszyscy myśleli, ze chodzi o małeństwo na jedynkę i nie dopuścili do tego bo nie mieli liczb. A liczby są najważniejsze. I tak w Polsce zaczęli liczyć wszyscy. JAK SZATANy liczycie, ale co z tego? i tyle :(

cdn :( :( :( :( :(

Wiecie to była POLSKA APOKALIPSA - tak zaczęliscie się uczyć jak głupy i nie macie dzieci. I tyle. A Auschwitz? I koniec. Skąd to sie wzięlo? I tyle :( Bo tam były szatany. A w Auschwitz kto był? To było normalne ten Auschwitz? Tak? Waszym zdaniem chyba i tyle :(