Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

powrurze za darmochie dzisiej 5 osob

Polecane posty

Witam dzisiej wrurze, gdyrz kupilam sobie nowy sprzent. Oturz nie jest to kula, tamtej akomulator sie rozladowal na dobre. Pzeglondajonc strony internetowe natrafilam na tako maszyne, ze babom cyce zjendrno, a chlopom ptaki stano. So to karty magiczne, sprawdzajonce sie 99 procetach. Prosze o imie, wiek i pytanie, a ja prawde wam powiem. pozdrawiam wrurzka Inez

Gość ja sie pytam piersza
fielu, ja sie nazywam goska, mam 36 latuf, co mie czeka we pszyszlosici?

fielu, no to jak bedzie? zjendrno mie te cyce czy nie?

Malgorzato podpuszczam, ze masz nie malo lat, oznasza to wiek podeszwy. Niewkiele Ci zostalo do zrobienia, pomijam josz to ze masz amnestie i ronki ci sie trzonchajo. Jestes na wlatczym stanowisku, rzondzisz lodzmi, jest w okul ciebie durzo chlopuw, a jeden z nich smarzy do Ciebie olej. Nie odzucaj jego serca, on chce Ci dac roskorz. W lurzku z nim nie bendziesz najruchliwsza, mogie smialo cie poruwnac do lamy, z ciekawoscio wsadzisz leb pot kordle, oplujesz tu i uwdzie i wysmiejesz bez strupuluw.

Gość prawdepowiedziafszy
powróż mi

Gość prawdepowiedziafszy
chce wiedzieć kiedy się zakocham

Gość karol27lat...........
Witam, jestem z dziewczyną w związku, poznałem inną która mnie bardzo fascynuje pozatym mamy bardzo podobne myślenie, pytanie do Ciebie którą wybrać, a może żadna niejest dlamnie?

wypisz wymaoj cala ja. dzienki fielu muj kohany. na ciebie zafsze mogie liczyc. jeszcze mie napisz tylko czy bede szczenslifa i czy trafie w korrji gluwno nagrode?

Powinny zjedrnonc. i nie pospieszajcie mie tak, bo rozlorzenie kart to lada sztuka. A ze robie to pierszy raz to sie schodzi. malgozato jeszcze Cie tylko poinformoje ze karty jake mi wyszly pzy Tobie to baba w koronie i chlop w reformie.

loterji:* mialo byc.

jak sie jeszcze zalapałam tto chce wiedizeć co ,mnie czeka zaggrabanica przez te 3 miechy:)

Gość prawdepowiedziafszy
no powrózysz?

Prawde powiedziawszy, nie napisalos mi swoich danych, co utrodnia mi wrurzbe. Karolu 27 letni, to nie jest odpowiedni momecik na take igraszki, jestes josz w takim wieku, ze powinienes sam wiedziec czego chcesz. TWOJA karta to trujka, a to oznacza, ze powinienes zrezygnowac z obydwuch dziewczyn gdyrz, na pierszo nie zaslugujesz, bos w dal sie w romans z inno, a ta droga nie ma chonoru i poscila sie z zajentym facetem, to oznacza, ze w pzyszloasci bendzie miala ciongutki do zdrady. w luszku z to pierszo jestes jak mikser, najpierw spokojnie potchodzisz, potem wirojesz szalenie, a na koniec tryskasz na wszystke strony kzyczonc przy tym Ichaaa i machasz gaciami nad glowo jak lassem.

Prawdepowiedziaqszy- twoja karta to rzulty lisc, a to oznacza, ze najprawdopodobniej zakochasz sie na jesien. Masz dwa lica, piersze to dziewica orleanska- ale to tylko taki pozur, udajesz swiento co nie jest prawdo, a droga prawda je taka, zes poszczalska jak latawiec, przy lepszym wietze puscisz sie z karzdym, malo tego za darmochie, bez rzadnych zyskuw. Jestes nimfo.

Juujuuu w milosci jak w tancu, karzdy parket bywa slizki. Twoja karta to kielich, oznacza to ze Twoja milosc bendzie na jakiejs pokropionej imprezie, moze to byc wesele, pogzeb, dyska, kosciul, musisz poprostu wszendzie chodzi. Potajemnie marzy Ci sie robienie seksu z ksiendzem, ale wiec ze to ci sie nie uda, bo ksiendza majo cwelibat.

Zwiazdo, twoja karta to zembate kolo, czuje tutej jakis wyjazd i czuje tutej blokade w twojej psychice, cos cie tutej tzyma, nie wiem czmeu ale wydaje mi sie, ze to detysta. Czoje, ze to twoja rzyciowa szansa, mulatowaty, pzystojny lekaz, bierz sie za niego bo ciacho take ze chocho. za granico co cie czeka, pare fontuw, nowe ciuchi i cienrzka praca, do domu wrucisz bez kasy, bo wszystko pzepuscisz tam.

Morzecie pisac dalej, bo jak sie okazalo mam jeszcze moc na jakes pul godzinki, tagze pytajcie smialo.

Gość Ollalald
Fielko powruszyz i mie?tak wiedz na jimie mi Aleksandra a lat mam 19.z gory dzienks.

Ollla pzez dlogi czas czeka cie bezrobocie, pzez ten czas bendziesz rzyrowac na swoich znajomych i wyrzerac i wypojac im wszystko. Twoja karta to kura, w lurzku bendziesz dziobac do ran, pzy szczytowaniu bendziesz robic koko. I rada taka ode mie, pzestac obgadywac kolerzanki, bo zle skonczysz.

Tak zwiazdo masz racje, nie ma sesu jechac, no chyba, ze pociesza cie fak, ze pzez tzy miesionce bendziesz se rzyla jak krulewna.

a wiesz ze pociesza mnie to...przynajmniej rpzez 3 miech zaznam zycia...a dentysta poczeka...zglesze sie do niego ja wroce...p[rzyjade taka wypilegnowana..od zagrabanicznych kosmetyczek i fryzjerów...moze mus ie wtedy spodobam. oby przez ten czas nei znalazł sosbie zony ale on nie jest mulatowatyy, to polak je

Gość Ollalald
Fiel ale zes z tym trafila hi hi

Nie chcecie to nie w dopie to mam, za darmo wam zle to od jotra bende pobierac oplaty. Rzegnam. Ide na leczenie.

Zwiazdo, wiem, ze polak, ale pzystojny jak nie polak, ideal, azr mi slina pociekla jak go zobaczylam, walcz o niego, kasiute bendziesz miala i ladne dzieci ci zrobi, sama bendziesz na bezrobociu siedziala w pienknej willi z basenem. Warto, naprawde warto, gdybymm nie byla menrzato to bym tam pojechala na leczenie zembuw. ola to nie byl pzypadek, tak mi karty muwio, ja to wszystko wiem, natory nie oszuka.

Gość Ollalald
A wez mi jeszcze powiedz ktory facet szczerze mnie kocha ten 26letni czy ten 20letni?co karty muwio?

Czesc Fielka! Widze rze Ty tutej karjere robisz na calego. Ale pujdziesz z torbami jak nie bedziesz brala kasiury. Za takie mondre wrurzby to stofka sie nalerzy.

Czesc Fielka! Widze rze Ty tutej karjere robisz na calego. Ale pujdziesz z torbami jak nie bedziesz brala kasiury. Za takie mondre wrurzby to stofka sie nalerzy.

no walcz walcz ale jak ja mam waczyc jak ja go nawet osobiscie nie zna,m ani nawet nie znam nikogo kto go zna ;/ a niesmiala jestem. przyztojny inteligentny zabawny bogady i młody...czego chciec wiecej