Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...///Malutek\\\...

Co robić?

Polecane posty

Gość ASEKSUALNA ONA
malutek nie ma w tym nic dziwnego że chcecie się "pokochać" i zostawiacie dziecko babci...ja bym jeszcze specjalnie głośniej piszczała zeby słyszała i zazdrościła;-)

Gość ccl
Synus nie zrobi, ale Ty mozesz. Powiedz jej, ze mialas bardzo ciezki tydzien, dziecko przeplakalo siedem nocy z rzedu i marzysz o jednej przespanej. I tyle. A Ty zajmiesz sie tym Twoim ogierem. :)

Gość ccl
Aseksualna, Ty na pewno jestes aseksualna? ;)

Gość ASEKSUALNA ONA
albo na tę jedną noc wynajmijcie pokój w hotelu, kiedyś tak robiliśmy z mężem i miło wspominam;-)

Gość 33 latek
ccl z Wami dziewczyny w roli głównej Mam tego pelna swiadomosc. Baw sie dobrze. Lojalnie uprzedzam, ze jestem brzydka. Nie psuj zabawy. :-) Masz długie czarne włosy i .......... Malutek i ASEKSUALNA ( przekornie) - ogniste blondynki ;-)

Gość ASEKSUALNA ONA
ccl niestety tak...od 2 lat:-(

Gość ASEKSUALNA ONA
ja jestem brunetką:-P

Gość ASEKSUALNA ONA
przypomniały mi się stare dobre czasy kiedy pościel była mokra po całej nocy...heh chyba pójdę na terapie;-)

Gość ccl
A ja blondynka :d

Gość ASEKSUALNA ONA
czyli nie trafił :-P

Gość 33 latek
w myślach "trafiłem". Nie raz ;-)

Gość 33 latek
ASEKSUALNA ONA przypomniały mi się stare dobre czasy kiedy pościel była mokra po całej nocy...heh chyba pójdę na terapie Fajnie wzmagasz napięcie ;-)

Gość ASEKSUALNA ONA
33, nieswiadomie;-)

Gość ASEKSUALNA ONA
dobra idę, ugotować coś na kolację dla swego wspaniałego mężczyzny:) ...///Malutek\\\...trzymaj się dziewczyno i powodzenia:)

Ja rudzielec :P Biedny 33 latek ;) To Tobie potrzeba kochanki :P Bawcie sie tu dobrze, ja uciekam, bo musze obiad robic... Bede jutro rano ;) Ciekawe co dzisiaj bedzie... :/

Gość 33 latek
...///Malutek\\\... nawet nie myślałaś że tak się temat rozwinie :-) Dziewczyny Wasza niedostępność jest bardzo podniecająca i pobudzająca ;-)

Gość 33 latek
...///Malutek\\\... Ja rudzielec Biedny 33 latek To Tobie potrzeba kochanki Bawcie sie tu dobrze, ja uciekam, bo musze obiad robic... Bede jutro rano Ciekawe co dzisiaj bedzie... :/ eee zajrzysz tu jeszcze nie raz dzisiaj, To wciąga.... W pewnym sensie także pewnie jesteś podjarana przyszłymi wydarzeniami ;-)

Gość ccl
Zajrze tu jutro, trzymajcie sie :)

Gość ASEKSUALNA ONA
33 Ty naprawdę jesteś niewyzyty. Jak Twoja żona wróci do domu to weź ją jak tylko przestąpi próg na ścianie w przedpokoju..jak będzie coś mówić "że nie" czy coś wymyślać to zasłoń jej usta ręką, unieś i oprzyj na ścianie. Mówię Ci spodoba jej się:)

Gość 33 latek
ASEKSUALNA ONA wiedziało że ten nick to z przekory ;-) Mega fajną sytuacje opisałaś z tą ścianą . Zadziwiająco wyraźnie czytasz w moich myślach ...

heh nie z przekory. Naprawdę nie czuję popędu a to,że opisałam Ci taką sytuację to po prostu pamiętam co kiedyś mi sprawiało przyjemność..jeszcze nie zapomniałam. ;-)

Gość ///Wielgachny///
Juz myslalem ze nie pojdzie robic tego pieprzonego obiadu. Ale faktycznie co mam robic? Kloda i tyle

33 latek - zaglądnęłam Ale widzę, że dyskusja się przeniosła pod Twój wątek Zapraszamy. Na pewno wniesiesz coś gorącego do tematu ;-)

Nie wiem ;) Rozmowa raczej ZBOCZYŁA na inny tor haha Ja wczoraj z moim sobie trochę pogadałam, no i w nocy coś podziałaliśmy, zobaczymy jak będzie dalej. Miał wyrzuty za to wcześniej, wyczułam to. Ale co zrobić, już zostałam oceniona na innym wątku. Jestem głupia bo daję sobą pomiatać, także na nic moje i Wasze starania ;)

Zacznę od tego, że Ci wspólczuję, bo pewnie to musi być strasznie bolesne dla Ciebie. Ale nie widzę rozwiązania problemu, jeśli nie porozmawiacie ze sobą na spokojnie. Moim zdaniem, nie powinnaś pisać mu nic chamskiego, żadnych smsów z wyrzutami czy odpowiedzią na zarzuty. My faceci jesteśmy konkretni, więc powiedz mu, że Cię to zabolało jak Cię nazwał, bo Ty masz swoje potrzeby, tylko czujesz się zmęczona, a seks Cię słabo satysfakcjonuje. Powodzenia:)

...///Malutek\\\... a ja Ci mówię że zbliża się " gorący" weekend :-) więc musisz iść pełnym ogniem ;-) Co do oceny Twojej osoby. Najważniejsze jak Ty się czujesz sama ze sobą Uważam że temat rozwojowy ...