Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolina rozpudy

Być tą drugą - MAM DOŚĆ !

Polecane posty

Gość dcvdvdrv
buahaha durna autoreczka topiku. rucha ja za darmo zonaty koles , obiecuje chuj wei co a ta sie daje w ciula robic, nie pwoeim by ci sie nie nalezalo za rozkladanie nog kazdemu kto o ot poprosi

Nie musi chorować - nie wybiegajmy tak daleko - niech zaprosi go do kina :) Wybierze mniej wymagającą.

Gość mam dokładnie tak samo
skąd to przekonanie, że nigdzie ze mną nie wychodzi? chodzimy razem na spacery(nieopodal jego domu również), jeździmy na wycieczki, zakupy. nie ukrywa mnie przed światem. co kilka dni odwiedzam go w pracy i nie udajme tam, że nic nas nie łączy. nie chce się pocieszać w gronie osob w podobnej sytuacji tylko porozmawiać bo każda choć inna to jednak podobna. nie oczekuję pocieszenia i pogłaskania po główce. po prostu chcę pogadać, bez prawienia morałów a ktoś kto nigdy nie był w takiej sytuacji nie jest w stanie tego zrozumieć. tak ciężko pojąć? ;)

Gość mam dokładnie tak samo
czemu głupoty? nie potępiaj mnie - to jest moje życie i ja decyduje o tym jak ono ma się toczyć. gdzie przepraszam coś tutaj głupiego? do kina sam mnie zaprosił i co?

Masz rację.....sama decydujesz o swoim życiu.....tylko nie obudź sie z ręką w nocniku.

głupie jest to, że nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo naiwna jesteś. Seks z żona, seks z kochanką, poligamia... a pewnie szejkami arabskimi i ich sześcioma żonami się brzydzisz?

Gość Werix
Boże widzisz i nie grzmisz, jakie durne kobieciska na świecie chodzą. Cieszysz się że do kina Cię zaprosił? ojej ale słodko. Ku**a no przeciez to brak poszanowania dla siebie samej. to jest puszczanie sie a nie jakiś związek o maj god

Gość Werix
Jesteś mini dodatkiem do jego życia, współczuję że nie wiesz i nigdy się nie dowiesz jak to jest być dla kogoś całym światem

Gość no właśnie, tu chodzi
to się nazywa racjonalizacja. kochaneczka jedna z drugą nie przyznają się przed sobą, że są miłym dodatkiem dla misia, a miś je wykorzystuje, więc wmawiają sobie i innym, że miś taki odpowiedzialny :D drogie panie, ja tez kiedyśp oznałam żonatego. tydzień później mu powiedzialam, że ja się nie pakuję w układy 3kątne. rok później był rozwiedziony (a miał 2 dzieci). dziś jest moim mężem. więc prosze nie opowiadac bzdur :D macie niskie poczucie własnej wartości i podświadomie wierzycie, ze zasługujecie na strzępy uczuć.

Gość bylam ta druga :(
ja tez bylam druga zgrywal przyjaciela kochany czuly zaciagnal do lozka moil ze z m to juz przeszlosc :( uwierzylam. ale do czasu spotkalismy sie bylo milo jak mnie odwozil do domu poiedzialam ze to koniec zabaw mam dosc bycia seksualna zabawka powiedzialam zeby znalazl sobie inna naiwna. tlumaczyl zer to nie tak a jak pytam? nie uwierzylam zakonczylam znajomosc definitywnie i tyle. nie zaluje jestem w szczesliwym zwiazku i choc on chce sie ze mmna spotkac nie pojde bo znow ulegne jego urokowi i bede zalowac do konca zycia.

Gość gabryska50
miłość to miłość, bedziesz z nim to bedziesz uszczęśliwiona nie do końca, nie bedziesz znim to bedziesz nieszczesliwa musisz przejść tą drogę...

Gość Tez bylam ta druga :)
Pewnie, ze to Twoje zycie i ze zrobisz jak uwazasz tylko nie opowiadaj dupereli i glodnych kawalkow, ze on nie chce odejsc od zony ze wzgledu na dzieci bo to kompletna bzdura. Facte Cie zwodzi, jezeli zdajesz sobie z tego sprawe i w to brniesz to narazasz sie na zlamane serce i nieszczesliwe zycie. Twoja sprawa. Ale z tego co tu piszesz wynika, ze mu jak bajbardziej wierzysz w te wygodnickie klamstewka i na dodatek go bronisz. I wlasnei to wnerwia ludzi! Ze taki pacan tak sie potrafi z laska ustawic i wykorzystywac jej naiwonosc. I nie mow, ze kto w tym nie byl to nie zrozumie bo ja tez przez to przeszlam, tyle, ze u niego decyzja trwala 2 tygodnie jak Ci juz napisalam na stronie nr. 2 i zlozyl paiery o rozwod zaraz po wygasnieciu czasu separacji. Dlatego tym bardziej Ci mowie, ze Twoj facet tylko cie zwodzi i szuka wymowek. Powiedz mu woz albo przewoz, zaznacz, ze ojcem moze byc dla dziecka na co dzien bo zamieszkacie niedaleko i sama sie przekonasz jak Cie kocha :) Wiesz, to jest brutalne ale niestety dla wielu facetow dziwka jest za droga, nie maja na to piniedzy. A kochanka nie dosc, ze za darmo to jeszcze kocha, milo sie spedza czas. Dziewczyno, zmarnujesz sobie zycie. Co ci zalezy? Przetestuj go i daj mu ultimatum. Moze bedziesz plakac ale lepiej wiedzeic to chyba teraz niz za 5 lat, co?

Gość Śmierć związków
A ja go przeleciałam zjętego faceta tylko po to żeby pokazać tamtej że moge go jej go odbić a on za mną szalał i musze przyznać że był przystojniacha :)

Gość dolina rozpudy
moge ci podać maila , ale tutaj na forum ? pewnie będą podszywy

Gość dolina rozpudy
magdagralak6@wp.pl