Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Savina

Lodówki turystyczne

Polecane posty

Gość Savina

Witam! Co roku wyjeżdżamy w chłopakiem pod namiot i zastanawiam się nad zakupem lodówki turystycznej, która zapewne ułatwiłaby nam pobyt. Dużo już czytałam na różnych forach i opinie są różne. Myślę nad zakupem takiej samochodowej z 230 V / 12 V. Czy taka lodówka się sprawdzi na przechowywanie jakiś wędlin, sera, masła i kiełbasek na grilla? Nie zależy mi na jakieś markowej bo będzie oka używana zapewne jakieś 10 dni w ciągu roku. Również słyszałam, że te lodówki są strasznie głośne co jest jak dla mnie ogromną wadą. Jeśli macie doświadczenia proszę podzielcie się!

Gość Ametystowa Aneta
po co Ci lodówka co innego jakbys zamrazala sperme ale przeciez dostawca spermy jedzie z Toba

Gość danp
Lodówka nadaje się w dalekie podróże a nie na długie postoje , kilka godzin postoju i akumulator pusty a gdzie 10 dni :D Jak jedziecie na pole namiotowe "z prądem" to twoja broszka.

Gość Savina
Moja broszka jest tylko dla niego tak jak jego siusiak jest tylko dla mnie

Gość danp
Jak się jedzie na 10 dni to można nawet prowizoryczna ziemiankę wykopać i masz 12 stopni, za darmo, bez prądu i hałasu ale jak znam życie pewnie jeszcze prostownice na korbkę zabierzesz :D:D:D

Gość Poooooomocy
Lodowke turystyczna,26 l, mozesz kupic w Lidlu,powinny jeszzce byc.Kosztuje taka lodowka 49,99 zl.i 2 wklady chlodzace 3,99. Byky tez w TESCO ale nie wiem czy jeszcze sa...... Moj facet wczoraj kupil torbe termiczna na 25 l.za 34,99 zl w Lidlu

Gość Poooooomocy
soryy kupil tirbe termiczna 33 l.a nie 25 l.

Gość Savina
Dlatego właśnie chcę kupić taka którą można tez podłączyć do prądu nie tylko w samochodzie

Gość danp
gdzie te wkłady zmrozi "w plenerze" :D haha

Gość Savina
Czy ma ktoś właśnie taka lodówkę? Jak się sprawdza?

Gość danp
Jak postawisz w cieniu i bez wkładów na samym prądzie wydusisz z niej te 10 stopni i na mniej bez wkładów nie licz , więc sory, masło sobie zakpie a wedline kupuie codziennie ;D

Gość Savina
Czyli jednak nie warto?

Gość danp
W trasę warto w kemping nie.

Gość Savina
Myślałam, że pod namiotem podłączona do prądu się sprawdzi

Gość wiesiek_katowice
ja od dłuższego czasu korzystam z lodówki firmy mobicool (http://najlepsze-lodowki.pl/ranking/6-najlepszych-lodowek-turystycznych/, pozycja 3 w rankingu) i mogę sobie tylko chwalić. fakt faktem, potrafi dowalić czasami głośnością, ale po czasie to niknie - w sumie trudno mi powiedzieć, czy człowiek się przyzwyczaja, czy faktycznie działa ciszej. pozdrawiam

Gość gruppie
Jasne, że się sprawdzi. Ja normalnie używam takiej z wkładami 30l ( http://www.asport.pl/k/444/lodowki-turystyczne/ ) i sporo się tam mieści. Wiadomo, że na wakacjach nie ma co za dużo zabierać rzeczy szybko się psujących, ale tak na jakiś czas spokojnie starczy

Gość gość
kładź sie na boku i dmuchaj ale musisz jeść lody na okrągło i patrzaj a działa !!! a jaka satysfakcja cały rok znajomym będziesz opowiadać że akumulator to przy tobie pikuś no jak podobało sie???

Gość gość
ja ta żadny lodówki brać nie myśle mam wyśmienite środki na salmonellozę i inne takie tam i jak co to se wezmne i żadna lodówka mnie nie podskoczy!!! no i jak podobało się ???

Gość gość
w siatę takie z dużymi dziuramy wkładam jaja i kiełbache a stary kręci tym stojąc w cieniu od śniadania do obiadu a od obiadu do kolacyji ,w nocy to mnie obraca a wałówka leży se spokojnie bo noce chłodniejsze dzięki... no ji jak podobało się,chłop na coś sie zda???

Gość Klaudia Bajkat
Lodówka turystyczna to jedno, druga sprawa to dobranie odpowiedniego wkładu mrożącego, który jest niezbędny. Jeżeli ktoś nie wie jaki konkretnie wybrać, to pomoże mu ten artykuł https://www.trenujesz.pl/wiadomosc/jaki-wybrac-wklad-mrozacy-do-lodowki-ktory-bedzie-najlepszy/4980/ Lodówka turystyczna to świetna rzecz, warto ją mieć na wyposażeniu.

Gość gość
Tak całkiem spoko to tu opisali i pomocnie...coś wybiore:)

Gość Tolla

Zgadza się, podstawa. Ja nawet zimą wszystko piję z lodem, uwielbiam dania na zimno, w tym ciasta czy mięsne przekąski i warto było w związku z tym kupić w końcu porządną lodówkę. W Media Expert jest duży wybór i można wybrać sobie gabarytowo czy cenowo, ja zainwestowałam w Ravansona cs-45s, polecam. W ME za niecałe 500zł ;) Tylko do takiej to by się już przydało duże auto

Gość Mona

No 45 litrów to mnóstwo miejsca, ja znalazłam w Media Expert akurat coś mniejszego, w podobnej cenie ale bardzo porządna. Dużo dobrych opinii w internecie w wielu językach i sprzedawca zachwalał :)

Gość kaka
4 godziny temu, Gość Mona napisał:

No 45 litrów to mnóstwo miejsca, ja znalazłam w Media Expert akurat coś mniejszego, w podobnej cenie ale bardzo porządna. Dużo dobrych opinii w internecie w wielu językach i sprzedawca zachwalał 🙂

A mozesz dac jakiegos linka do tego?