Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noo i kurdę ooo

odezwać się do byłej koleżanki ?

Polecane posty

Gość noo i kurdę ooo

witajcie nie miałam z koleżanką kontaktu około roku ale PIERWSZA do niej napisałam na gg i odpisała przeprosiłyśmy się nawzajem i kilka dni sobie pisałyśmy miała do mnie przyjechać ale jakoś nie przyjechała bo a to nie miała z kim a to coś tam (myślę że to chodziło o to że nie ma pieniędzy na prezent mojej córki ) ale broń boże od niej czegoś oczekiwała ale mniejsza o to i potem kontakt znikł nawet nie wiem kiedy ;/ i napisałam jej jakieś 3 tyg temu dlaczego się nie odzywa to nic mi nie odp. chyba wychodzi na to że nie chce mieć ze mną kontaktu :( i tak zastanawiam się czy ni enapisać do niej na facebooku ? OSTATNI RAZ dlaczego się nie odzywa ? jak myślicie ?

Gość noo i kurdę ooo
up no ja wiem że ludzie mają większe problemy.. ale proszę doradzicie i mi :)

Gość oj jak tam chcesz ale
jeśli koniecznie już chcesz się odezwać to się odezwij ten OSTATNI raz ale mi to wygląda na to że po prostu nie chce z tobą gadać i tyle

Gość ja bym....................
się nie odzywała;/teraz niech ona zrobi krok(bądź nie)NIE NARZUCAJ SIĘ!

Gość czerwona_porzeczka
Daj sobie spokój.

Gość noo i kurdę ooo
tak mówicie ? :( ona mnie tylko zaprosiła do znajomych na facebooku i jak by chciała to by w sumie sama napisała ale strasznie korci mnie napisać ten OSTATNI RAZ kiedyś byłyśmy najlepszymi przyjaciółkami wszystko runęło jak zaszłam w ciąże i wyszłam za mąż nie wiem dlaczego

Gość noo i kurdę ooo
mówiła również że ma problemy z GG może i ma ? ale niby jak mogą nie dochodzić jej wiadomości... ? raczej to ściema nie ?

Wyślij krótką wiadomość na FB- jak i tak zignoruje to będziesz miała jasność.

Gość noo i kurdę ooo
mirka i tak chyba zaraz zrobię napiszę po prostu dlaczego się nie odzywa ? i jak nic nie odpisze to już dam sobie spokój

Gość mysle............
napisz do niej na fb - jesli sie nie odezwie - bedziesz miala pewnosc .

Gość noo i kurdę ooo
no i napisałam...

Gość lustereczkooo
Ja z moja bardzo dobra koleżanką nie mam kontaktu od prawie 3 lat, na początku to bołało ale po dłuższym czasie tęsknota się wypaliłą. To się czuje jak ktoś cię unika, jak dajesz znak że chcesz się spotkać ale słyszysz tylko - dużo pracy, zadzwonię do ciebie..

Gość noo i kurdę ooo
ona na brak czasu na pewno nie ma bo nie pracuje nie uczy się nie ma męża dzieci... ale również nie ma prawa jazdy i ma problem z dojechaniem do mnie ale jak by chciała to by mnie zaprosiła i z chęcią bym poszła z moją córką w czasie gdy mąż byłby na meczu no ale nic zostaje mi teraz tylko czekać...

Gość gość
Kurcze czy Ty nic nie kumasz??? Ty masz męża, dzieciaka a ona nie pracuje, nie uczy się itp. i nie rozumiesz, że czuje się gorsza, upokorzona kiedy Ty chcesz żeby do Ciebie przyjechała a nie ma za co??? Inni ludzie też mają swoją dumę i godność i nikt z pewnością nie chce być "nagrodą pocieszenia" kiedy Twój mąż jest na meczu.

Gość gość
Jak koniecznie chcesz miec z nia kontakt to napisz do niej. Ale gwarantuje ze bedziesz juz zawsze ta ktora pisze pierwsza. A chyba nie o to chodzi w prawdziwej przyjazni? Ja bylam pierwsza z mojej paczki ktora urodzila dziecko i to zawsze ja musialam inicjowac kontakt i za kazdym razem kolezanki pytaly czemu sie nie odzywam... Wiec gdy faktycznie przestalam sie odzywac tak kontakt nam sie urwal bo tylko ja mialam chec go podtrzymac. Po czasie jedna z kolezanek (bylo nas 3 najlepsze kumpele) odnalazlam i napisalam do niej na fb i ona odpisala ze musimy sie spotkac koniecznie i ze sie odezwie i oczywiscie sie nie odezwala nigdy... Wiec ja bym radzila nic na sile. Znajdz sobie inne kolezanki, ktore maja podobna sytuacje zyciowa do twojej obecnej. Ktore maja dzieci i rodzine.