Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam opiekunki

Zatrudnię opiekunke do 6 miesięcznej dziewczynki w Warszawie

Polecane posty

Gość ja jestem ciekawa za to
w jakiej dzielnicy? tez bym byla zainteresowana.

Gość Myszka Miki***
Kurcze to ja też chcę mieć pomoc domową za 5 zł/h . Nie sądziłam,że ludzie za takie stawki pracują.

Gość szukam opiekunki
śródmieście

dontforgetmeloveme@gmail.com

Gość szukam opiekunki
to ja podszyw opowiem coś pewna para miala dziecko. szukali opiekunki, ale nie chceli mlodej, tylko wlasnie taka 30-55 lat, no i sobie takowa wzieli, a potem się okazało, że niańka do dziecka: znowu się zesrałeś gnoju teraz mają młodą i są zadowoleni :D

Gość szukam opiekunki
aaa, jeszcze cos! nie uzywam mopow do mycia podlogi, TYLKO I WYLACZNIE SZCZOTKA! tak wiec podloge trzeba myc na kolanach :)

Gość zapach pomarańczy...
Za pracę od 7- 15 tylko 640 zł, średnia dni roboczych. Tyle warte jest twoje dziecko. W tą pracę wliczone jest gotowanie i prasowanie dla twojego dziecka. Dodaj jeszcze sikanie i mycie po oddaniu kupek, noszenie i tulenie dziecka , gdy płacze. To odpowiedzialna praca. Dlaczego opieki nad swoim dzieckiem szukasz na kafeterii? Jaka opiekunka do twojego dziecka ugotuje i uprasuje, kiedy dziecko będzie marudne i nie pozwoli na inne zajęcia poza opieką nad nim. Za taką cenę, to sama ugotuj dla dziecka i wyprasuj. Na opiekę zgodzi się jakaś emerytka, ale nie masz gwarancji, czy dobrze zajmie się twoim dzieckiem przez 8 godzin. Kpisz sobie ze swojego dziecka, czy z siebie?

Gość szukam opiekunki
Dziękuję, już znalazłam panią, ma przyjść jutro na rozmowe kwalifikacyjną. Już pisalam wyzej, że mnie nie stać żeby palcic więcej.

a do mnie Pani się nie odezwala?

Przypominam, ze kinimalne wynagrodzenie to teraz 1400zl brutto. Autorko, oferujesz 800zl brutto..... W warszawie Ukrainkom placi sie 17, 18 zl/h za sprzatnie. Myslisz ze praca przy dziecku ktora jest nieco mneiej meczaca, ale 1000000000000000000% razy bardziej odpowiedzialna jest warta 5zl/h? Obawiam sie, ze na takich arunkach nikt nie zechce pracowac.

Gość jhuifdjnvg
to jakaś marna prowokacja a wy pizdy łykacie to jak tania dziwka sperme haha. ciekawe kto by zaoferowal 5zl na godzine za takie tyranie? przeciez to jest ponizajace - kazac komus tyrac i na koniec rzucic mu takie marne ochlapy

halo czy jest pani jeszcze? proszę do mnie napisać na maila, podałam wyżej.

Przecież ktoś sobie jaja robi. To jest cały etat - 8 godzin dziennie, a wychodzi 40 zł za dzień. Ergo, za tydzień (pon-pt) to 200 zł, a za miesiąc (4 tyg) 800 zł. Najniższa krajowa to chyba trochę więcej, a poza tym opieka nad cudzym dzieckiem to najcięższa harówa. No i odpowiedzialność.