Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manaam

Wstydliwa sprawa...:(

Polecane posty

Pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło... Mój śluz śmierdzi okropnie, taki rybi zapach , zaaz po kąpieli nawet to czuć, okropność ! Wczoraj pierwszy raz coś takiego poczułam ;/ Okres skończył mi się w sobotę i od tego czasu dziwnie mnie swędziało, nie często , i nie przeszkadzało mi tak bardzo.. Wczoraj Od razu wzięłam na noc globułkę APIVAGINUM.. Dzisiaj już nic nie swędzi .. Dodatkowo smaruję się maścią po każdym siku - Clotrimazol. Za ile mi to przejdzie.. Kocham się codziennie z moim facetem, seksu już nie ma tydzień (okres) chciał wczoraj , ale powidziałam mu, ze jeszcze mam troche okresu, powiedział, ze jutro czyli to już jest dzisiaj nie odpuści mi ... Ja nie chce żeby on poczuł en smród. Myślicie , ze to przejdzie? Do mojego ginekologa straszne kolejki z 3 tyg trzeba czekac , do innego nie chce iść , więc lekarz odpada. Moze macie jakieś sprawdzone sposoby czy leki bez recepty .. Moze jakies tabletki do łykania? Pomozcie prosze :(

Gość papilon
i weż po czymś takim poliz babe miedzy nogami,fuj idż w chuj

Gość Twoj facet jest z Toba jedynie
dla seksu? Nie odpusci Ci? Ja pierdole powiedz mu ze masz problem, chyba ze wolisz byc jedynie zapchajdziurą...

No właśnie nie chce tego by się tak stało.. Dlatego chcę szybko zniwelowac ten problem. Zawsze dbałam o higienę, podmywam się 2 razy dziennie, używam chusteczek do higieny intymnej, jak mam okres to tampona zmieniam najrzadziej co 2-3 h , nawet w nocy wstaję , by nie miec za długo 1 .. Strasznie się martwie tym problemem i jest mi głupio..

Tak zazartował tylko, ze mi nie odpusci. Nie jest ze mną tylko dla seksu, bardzo się kochamy , ale i tez uwielbiamy seks. Nigdy mu nie odmawiam , bo uwielbiam się z nim kochac i zawsze jestem gotowa 24/dobę. mam duże potrzeby, on również. I to , ze powidział mi, ze nie odpusci dzisiaj to tak raczej bardziej w formie żartu oczywiscie. Zreszta to nie jest moj problem, napisałam czego od dotyczy , wiec prosze odpowiadać na temat a nie czepiać się szczegółow , bo to mi nie pomoze.

Ja wiem , ze on by to zrozumiał, ale ja nie chce by o tym wiedział, zawsze jestem zadbana , czyta , pachnąca , nie chce by wiedział, ze mam taki problem , pomimo tego , iż doskonale wiem, ze by zrozumiał.

Gość Kaja Asila
Hej :) Przy takich zmianach zazwyczaj zmienia się PH w pochwie i dlatego zapach jest nieprzyjemny. Kiedyś miałam zapalenie i dostałam dopochwowo lactovaginal, bez recepty też jest dostępny. Mnie bardzo pomogło.

Kaja Asila - tylko ty się wyleczyłas, nie było nawrotów ? Jak te obecne globulki mi nie pomoga to spróbuje tych , o których napisałaś.

Gość Kaja Asila
Swędzenie minęło po jakichś 2 godzinach od zastosowania pierwszej globulki, natomiast reszta objawów całkowicie minęła w ciągu 2 dni, ale brałam je przez tydzień. Także u mnie szybko to zadziałało. Nawrotów nie było :)

wstydliwa ale normalna sprawa. Prawie kazda kobieta w ciagu swojego zycia ma jakąś infekcje. powiedz mu ze masz problem i nie możesz sie kochac. Jeseli to cos powazniejszego to sama tego nie wyleczysz

A wie ktoś czy można rownoczesnie z takimi globułkami stosować clotrimazol ??

Gość koszka kokoszka
mi kiedys polecali te na a na noc a lakto na dzien. ale i tak pomogl tylko clotri w globulkach. seks to ostatnia rzecz o jakiej pownnas myslec teraz. nawet jak zlikwidujesz swiad i odór mozesz zarazic partnera grzybica jakas. znajdz lepiej dojscie do jakiegos lekarza ewentualnie spróbuj wydebic ten clotri globulki. tantum rosa tez moze zalagodzic-ale nie wyleczyc

Gość bxc
ja bym mu na Twoim miejscu powiedziała, że załapałaś jakąś infekcję może idź do innego gina? jak raz pójdziesz to Twoj sie chyba nie obrazi :) kiedys tez wstydzilam sie mowic mojemu facetowi jak cos mialam ale doszlam do wniosku ze czemu? to normalne ze kobietom sie takie cos zdarza. i teraz zawsze jak cos to mowie "sorry mam syfa" :D i juz sobie normalnie zartujemy nawet i nie ma problemu :)

Gość koszka kokoszka
jak najbardziej mozna łaczyc globulki i clotrimazol

Gość koszka kokoszka
ale ja bym nie leczyła sie sama

Gość Tępiciel głupoty
Z ginekologicznego punktu "widzenia" , masz niewiasto rzęsistek pochwowy , żadne globulki , czy tam inne frykasy. Lekarz i to szybko , postać grzybiczna jest o wiele "ciekawsza"

Jesli nie pójdziesz do lekarza to nie będziesz w 100% pewna, ze sie wyleczylaś i może to przejść na faceta i nie pozbedziecie sie tego dopóki on tez nie pójdzie do lekarza. Jesteście parą a wstydzisz sie mu o jakis zmianach powiedzieć? A on wie, ze kupę robisz? :O

Gość Tępiciel głupoty
Brawo Kokoszko 🌻

Dzisiaj już nic mnie nie swędzi, więc może nie jest jeszcze tak źle.. Tylko ten okropny zapach...

Gość mpmpmp
niestety bakteria...... np. zakażenia beztlenową bakterią Gardnerella vaginalis, jest przyczyną przykrego zapachu z pochwy - "fishy odor"(rybi smrod) kierunek ginekolog.

Gość zawiedziony1410
zrób mu loda zamiast seksu, nawet nie zapyta czemu tak

Oczywiscie pojde do lekarza, jutro się umówie, ale tak jak pisałam wczesniej 3 tyg będę musiała czekać, do innego lekarza nie ma mowy, kiedyś się sparzyłam trudno było mi sie przełamac by odwiedzic ponownie gina, ale jakoś sie udało, do innego nie ma mowy.. niestety.

Gość Tępiciel głupoty
"Czekoladowa" też ma rację , facet jest nosicielem ( puszczalski ci On ? ) Jeśli zagarnął kobietę z tą chorobą (nie zorientujesz się) sam nie choruje, natomiast Ciebie szybciutko zarazi . To jest lżejsza postać choroby wenerycznej !!

Tak jak pisałam wczesniej, komentarze zawierające w tresci iz powinnam się wybrac do ginekologa sa bez sensu w tym momencie, wiec jak nie macie dla mnie innej rady niż lekarz to nie piszcie nic.. Może któras wyleczyła coś takiego sama ?

Tępiciel głupoty. - Nie ma takiej opcji by on mnie zdradził.

Gość Tępiciel głupoty
Manaam !!! 3 tygodnie ? Jasne , nie ma mowy ! Poproś w aptece preparat na rzęsistek , receptę dostarczysz później!!!!!

Gość koszka kokoszka
Słuchaj- jeśli to jest jakaś zwykła mała infekcja to owszem- mozesz sobie poradzić sama. ale jak piszesz, że masz uciążliwe objawy to raczej trudno. te wszystkie podane sposoby zwykle są "na przetrzymanie" przed wizyta u lekarza. clotri leczy już grzyby ale jest na receptę

Tępicielu a jakim cudem zgodza mi sie dać lek bez recepty jesli jest ona wymagana ? uwierzą mi na słowo, ze przyniosę tę receptę. ??