aburabi 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 tak fiku, to moja wina :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz1991 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 No to rozumiem Cię. Wydaje mi się, że to co napisałaś to po prostu cechy dojrzałego mężczyzny. Pamiętaj, że stado nie lubi indywidualności. Płynięcie z prądem rzeki jest łatwiejsze niektórzy wolą to niż bycie sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 osobo od tego tarota: poczytaj sobie o skutecznej reklamie, bo takie nachalne trollowanie zazwyczaj zniecheca, czyli przynosi efekt odwrotny od zamierzonego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 aburabi, przyznanie do winy, czyli przyznanie się, tak, tkai jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 mateuszu nei am dojrząłych męzczyzn, sa sami chłopcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 najmądrzejszy byś sobie dał postawić ... tarota a nie marudizdsz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma dojrzalych dla glupiej Napisano Czerwiec 5, 2012 smarkuli jak dojrzejesz i zmadrzejesz to sie pojawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 albo i nie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 ja nie marudze tylko dobrze radze, bywam przekorny i na 100% nie wejde w tamten link, bo mi sie zle kojarzy (z nachalnoscia) :) Poza tym nie chcialbym znac przyszlosci, lepiej jak sie przezywa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 piękna no niestety, same tego chciałyście poprzez równouprawnienie, gloryfikacje gejostwa, delikatnosci wrazliwosci i innych pierdół mężczyźni po prostu zniewiescieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 aburabi - zdecyduj się :P madralo - za bardoz an serio wszytsko bierzesz cocaine - nie znam kobeity która gloryfikowalaby gejostwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 A co ma rownouprawanienie do meskosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 najpiekniejsza wydaje ci sie, mam dzis sredni humor po prostu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 mądralo, to, że leniwce przestali się starać , skoro żona i posprząta i zarobi na utrzymanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 to co, jednak chcesz jechać na te wspólne wakacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 mądralo ty zawsze masz humor jak kobieta w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 aburabi, nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 najpiekniejsza Nie wiesz tego, nie znasz mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 a ja nie znam kobiety która, kiedy neguję homoseksualizm i nie staram sie ubierać moich opinii w wyszukane słówka nie protestowałaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 cocaine to w dziwnym towarzystwie się obracasz. No chyba że wyjątkowo wulgarnie negujesz? Można z czymś sie nei zgadzac , uważać za obleśne, ale trzeba uszanowac wybór człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 mądralo myśle że wystarczajaco cię poznałam, wyjatkowo irytujący typ z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 taki duży chłopiec z przerosnietym ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 dzieki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 ale przecież taki jest trend swiatowy! jeśli nie akceptujesz homosi to jestes ten najgorszy, ociemnialy, nietolerancyjny i zacofany. a równouprawnienie też ma spory wplyw na niewiescienie mezczyzn, ktorzy sa wypierani ze swojej tradycyjnej roli jako tego ktory jest zywicielem i obronca. zacieraja sie roznice miedzy plciami i kazda osoba musi sama sobie definiowac kim i jaka jest, pozbawiona tradycyjnych wzorcow i drogowskazow, wrecz zachecana do odwracania roli przez rozne popowe media. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 nie ma za co, na mnie madralo zawsze mozesz liczyć w kwestiii sprowadzenia an ziemię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 cocaine, jak jesteś wulgarny i agresywny to faktycznie jesteś ociemniały ja mam swoje zdanie, tj. że to jest zboczenie, ale człowiek ma prawo decydowac jak żyć i mi nic do tego co i z kim robi w sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ona sie dziwi ze nie ma Napisano Czerwiec 5, 2012 faceta :D kto tam by chcial wredna babe ?zaloze sie ze jej stara jest identyczna - stary pantoflarz bez wlasnego zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 najpiekniejsza Bez urazy, ale nie wydaje mi sie, zebys byla osoba, ktora bylaby w stanie "sprowadzic mnie na ziemie" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 znaczy mi nic do tego pod warunkiem, że ktoś taki nei startuje do mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 "Bez urazy, ale nie wydaje mi sie, zebys byla osoba, ktora bylaby w stanie "sprowadzic mnie na ziemie" no fakt, przy mnei to zawsze będizesz tylko marzył ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach