Gość brunet w okularach 2 Napisano Czerwiec 5, 2012 fiku miku chcesz prawdziwego faceta, bruneta w okularach i z jajami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 dokłądnie tego chcę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 jest brunet wieczorową porą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet w okularach 2 Napisano Czerwiec 5, 2012 to zapraszam do łodzi tam pełno takich ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 jestem wulgarny i agresywny kiedy trzeba a kiedy chce jestem kulturaly i elokwentny, potrafie sie zachowac w roznych sytuacjach i na pewno nie jestem ociemnialy. ale pedalstwa nie zaakceptuje nigdy i jedyne co mam to pogarde dla ludzi ktorzy to akceptuja i wrecz gloryfikuja. dobra ciach bajera nei cche mi sie juz gadac na ten temat. potwierdzam to co kolega wyzej pisze o Łodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 na kafe to już żaden nei am jaj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 wy "mężczyźni" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyluzowany Napisano Czerwiec 5, 2012 Ale pierdolenie po prostu nie każdy jest bohaterem i być nim nie musi po za tym myślisz że kiedyś było inaczej zawsze byli, są i będą ludzie z silnym i słabym charakterem i to się tyczy kobiet również więc nie pierdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 z tym, ż eteraz sami wyluzowani, a factów z charakterem ze świecą szukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyluzowany Napisano Czerwiec 5, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe Boże ale ty jesteś debilna to płacz dalej jaki to ten świat niedobry i zły prawda jest taka że nie masz mocy ani niczego żeby go zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 pozornie wyluzowani = tacy beznamietni, którym an niczym nei zalezy prawdziwie wyluzowany facet, to facr pewny siebie, który iwe doka dzmierza, stąd jego spokój wewnetrzny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 mam moc, budzenia męstwa u płci przeciwnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyluzowany Napisano Czerwiec 5, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe Po pierwsze prawdziwy facet nie kieruje się wyświechtanymi frazesami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 a kto mówi o frazesach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyluzowany Napisano Czerwiec 5, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe Raczej moc budzenia niechęci....choć jak jesteś rzeczywiście ładna to pewnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyluzowany Napisano Czerwiec 5, 2012 Więc nie pitol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ot taka prawda Napisano Czerwiec 5, 2012 a współczesne kobiety to puste wytapetowane lale niemogące żyć bez swoich błyskotek, o których trudno powiedzieć jak wyglądają bo tapeta zasłania- można tylko powiedzieć że są dobrze zrobione :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyluzowany Napisano Czerwiec 5, 2012 Może powinnaś jeść makijaż żeby mieć piękne wnętrze suko do "Najpiękniejszej" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 poszukaj wśród starszych takich przed 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 bez takich proszę, wyzywając kobeite pokazujesz tlyko swoją słabość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyluzowany Napisano Czerwiec 5, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe Przestań dla mnie ty jesteś słaba i ten twój model "prawdziwego mężczyzny z czasopisma dla samców alfa" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem Piękniejsza od autorki Napisano Czerwiec 5, 2012 Wyluzowany ma racje że zawsze będą ludzie silni i słabi to mężczyźnie rządzą światem ale to my rządzimy nimi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 co jak co ,ale autorka tematu ma trochę racji i jechanie po niej jest żałosne miśki ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Egoistee Napisano Czerwiec 5, 2012 Autorka to imbecylka albo robotnica Kaffe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wetewt Napisano Czerwiec 6, 2012 Eee, kolejna z roszczeniową postawą wobec facetów. Pewnie zła, że jakiś facet ją nie podrywa, a ona czeka jak księżniczka i nic nie robi. Ja tam cieszę się, że coraz więcej jest facetów niezależnych, nie biegających za babami, tylko z dystansem. To nie żadne ciepłe kluchy bez temperamentu, jak chciałyby wygodnickie księżniczki, tylko faceci pewni siebie, którzy uważają, że jak się komuś podobają, to ten ktoś powinien coś z tym zrobić, a nie oni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dust.in.the.wind 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Faceci wcale nie stali się ciepłymi kluchami. Chcecie wiedzieć, dlaczego nie podrywamy was? Nie dlatego, że brakuje nam jaj...po prostu wy stajecie się coraz mniej kobiece w naszych oczach i nas nie pociągacie. Wasza postawa roszczeniowa ma się nijak do tego co macie do zaoferowania. Sam z doświadczenia moge powiedzieć, że większość z was to chodzące niedowartościowane sieroty, zakompleksione, pozbawione pewności siebie istotki, które wyśniły sobie księcia z bajki (jak to ujmujecie: zaradny - tudzież chodzi o zasobny portfel/ pozycja społeczna, wierny, czuły i opiekuńczy) + dochodzi wasza dbałość o wygląd, co statystyki wyraźnie was deklasują, że polki wskoczyły do pierwszej dziesiątki najbardziej otyłych kobiet w Europie. Ileż to razy chciałem podejść na imprezie do dziewczyny ładnej i zadbanej a zamiast tego albo widze grubasy albo wypacykowane dziunie o małym zasobie intelektualnym. Ogarnijcie się najpierw a potem nas obrażajcie (aż żem się dał tak z równowagi wyprowadzić - ale nie wytrzymałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiku miku to bot Napisano Czerwiec 6, 2012 b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatni moheranin Napisano Czerwiec 6, 2012 bo się masturbują i pozbywają sie testosteronu która znajduje się w spermie i sie staja ciotami wiem to po sobie testosteron kształtuje sferę emocjonalną poprzez ukształtowanie takich cech jak zdecydowanie, śmiałość, pewność, odwaga, niezależność, ale też skłonność do ryzyka, w zależności od rozwoju emocjonalnego może powodować wybuchowość, agresję http://pl.wikipedia.org/wiki/Testosteron kobiety nie mogą połykać spermy Testosteron stosowany u kobiet wykazując działanie anaboliczne jednak leczniczo jest to bardzo rzadko praktykowane z uwagi na niepożądane działania, takie jak: maskulinizacja, hirsutyzm. Stosuje się najczęściej w przypadku zaawansowanych, hormonalnie czynnych nowotworów. Testosteron podany kobiecie będącej w ciąży może u płodów żeńskich wywołać objawy maskulinizacji i cech obojniactwa rzekomego żeńskiego. Również patologicznie nadmierne wydzielanie pochodnych testosteronu z nadnerczy (w wyniku defektu genetycznego) przez rozwijający się płód żeński może powodować Zespół nadnerczowo-płciowy z cechami obojniactwa rzekomego żeńskiego. jeżeli macie hirsutyzm to już wiecie dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dust.in.the.wind 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Nie no z tym połykiem to już przegiąłeś. W jednym wytrysku ilość testosteronu just śladowa i w rzaden sposób nie zaszkodzi kobiecie. Nie pisz takich herezji bo jeszcze moja panna to przeczyta i pozbawisz mnie największej przyjemności z sexu. Co to trzepania kapucyna to się zgodzę. Jak czytają to chłopaki to zaklinam was przestańcie się zabawiać ze sobą, bo to obniża wasz popęd seksualny, a tym samym tracicie zainteresowanie dziewczynom. Dziewczyny tak chodzi nam głównie o sex, ale od was zależy jak, gdzie i kiedy go dostaniemy i jakie będą wasze dalsze relacje z facetem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoncz juz Napisano Czerwiec 6, 2012 nie zapominaj o takim wynalazku jak prostytutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach