Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrezygnowany,,

Jak określicie ten związek i tą dziewczynę ?

Polecane posty

Gość Zrezygnowany,,

1.Wstydzi się powiedzieć no raczej odpowiedzieć przy koleżankach kocham Cię 2. Gdy ostatnio kupiłem jej róże to powiedziała że jest za długa odłamała łodygę i wsadziła ją do plecaka 3. Gdy chciałem ją odprowadzić na przystanek powiedziała że już mam swojego busa i że mogę jechać ale ja mam co 5 minut ona musi czekać. 4 w moje urodziny stwierdziła że nie chce jej się czekać aż skończę jazdy bo ma wcześniej autobus. 5. Mówiła że nie chodziła z byłym po mieście bo się wstydziła. 6. Powiedziała że gdy pojechała do byłego chłopaka to myślała że ma ładniejsze mieszkanie a tam były tylko stare regały . 7. Jestem z nią pół roku a ani razu nie byłem u niej. 8. Chyba ocenia tylko po wyglądzie. 9. Nie mam teraz za bardzo do niej dojazdu. 10. Jej ciotka daje dupy za pieniądze . 11. Nie wie czego chce a sama nie ma nic . Mieszka w jakimś socjalnym bloku i żyją z alimentów bo ojciec ich zostawił. 12. Dużo przeklina chociaż przy matce wgl. 13. Myśli że zasługuje na nie wiadomo kogo a jest przeciętna . 14. Raz wypaliła do mnie z tekstem że za seks coś się należy nie wiem czy to było w żartach. 15. Wszystko jej wygarnełem a ona mówi że wszystko chce naprawić. To tyle chociaż jeszcze dużo tego jest. Żałosne nie ?

Gość rudowlosa mimi
w sumie....ale nia martw sie, inni maja gorzej.ja mam raka dlugi i pojebanego faceta

Gość hotoplhgbknj
Punkt 10 i 11? Raczej nie powinny mieć wpływu na ocenę osoby.

no trochę żałosne. To co się rzuca w oczy, to to, że ona jest dość niedojrzała i z tego wynika większość rzeczy, które Cię załamuje. Reszta może wynikać z patologicznego środowiska w którym się wychowywała. To,że Cię nie zaprosiła najpewniej wynika z tego,że sie wstydzi, nie jest pewna siebie, jest niedowartościowana. Ile ona ma lat? Długi jesteście razem?

Gość Zrezygnowany,,
Punkt 11 nie ma wpływu na jej ocenę:p chciałem tylko zwrócić uwagę na to że ocenia innych po tym co mają a sama nie ma nic.

Gość Zrezygnowany,,
Ja mam 21 ona 17 wiem że to nie jej wina że taka jest . Dużo przeszła w życiu bo ojciec ich zostawił . Ale z takim zachowaniem chyba nie możemy być razem .

Ona musi jeszcze dorosnąć do związku, bo póki co, to dzieciuch i tyle w tym temacie.