Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjj...

czy 17 cm to mało ??

Polecane posty

Gość ojjj...

Proszę dziewczyny o odpowiedź

17 cm czego? :) I w długości, czy obwodzie? Moim zdaniem i w długości i w obwodzie dużo

Gość ojjj...
w długości, bo nie wiem czy to nie zamało,żeby zadowolić dziewczyne

Gość ojjj...
ja sie nie przechwalam, tylko jak koledzy mówili ile mają to mi sie trochę głupio zrobiło i pytam. A dlaczego za dużo dla Ciebie ??

Gość ojjj...
ja w obw mam mniej, ale wole mniejsze dziewczyny, ja tak gadam, a nawet nigdy tego nie robiłem ;-((

Dla mnie za duzo, bo takie mi sie nie mieszczą :) Spokojnie możesz swoim sprzetem wojowac i niczym sie nie przejmowac. Mnie wystarcza 13, byle miał jakieś wzgledne fi. 20-cm penisy rzadko wystepują w naturze wśród naszej europejskiej rasy, chyba faceci mierzą je sobie od tyłka.

Gość o jakim obwodzie mowicie
jezeli piszecie 12 lub 16 cm jaki to obwod , jak mierzony ?

Gość dla mnie to za duzo
jak jeden z moich partnerow mial 16 cm to wylam z bolu ;/ jak widac nie zawsze IM WIEKSZE TYM LEPSZE.

Gość aldo_1973
Ale jogurcik ci smakował ? co nie :)

Foxy_Lady. Uwierz, ze niektórzy w NASZEJ rasie i NASZYM kraju mają ponad 20cm dł i 16cm obwodu. I to nie mierzone od tyłka.. A co do tematu, mój kolega mówil ze ma 27... więc daj spokój, widziałeś? bo ja na siłowni kiedys od niego zobaczyłem i 13 to on nie miał. a czy wystarczy? z tego co wiem to zalezy od kobiety głównie. i tefo co lubi, jedna chce zeby jej az rozciskało cipke a inna zeby delikatnie muskało. Jednak szczerze? ja chciałbym miec mniejszego, tak to nie załapałem sie na lodzika głębokiego, i po 3 próbie analu, dziewczyna powiedziała ze ona nie chce, bo jest za duzy i ją za bardzo boli.. ;p tlatego mniejsze czasem lepsze;p

Gość mateusz.koolas@wp.pl
17 jest OK. Ja mam 18 i kobieta jest zadowolona. Jak piszą inni mniejsze też jest dobre. Najważniejsza jest grubość i umiejętność kochania.

Tam dziewczyny się znają. :O Co to jest siedemnaście centymetrów.(śpioch) Potrafią kolor zielony nazwać setkami odcieni, ale penis zawsze dla nich będzie, do kolan długi, przerażająco gruby. Lub, jak wybuchają śmiechem, znaczy się łechtaczkę mają większą, inaczej tysiące nazw na penisy różnej długości. To pytanie raczej do mężczyzn, którzy korzystają już z suwmiarki a ci kompletnie załamani nawet z mikrometra, by podbudować swoje ego. Jakby coś miało zależeć od kawałka mięśnia, które na co dzień pozwala się swobodnie odlać.

Jak sie nie znają, jak sie znają? Myslisz, że my wam niczego nie mierzymy?? Suwmiarke mamy w dłoniach a mikrometr w ustach. A dla mniej precyzyjnych instrumentariuszek wystarczy zapamietać, dokąd po przyłożeniu dłoni siega główka penisa, po seksie w domu przykłada sie centymetr i nic sie nie ukryje :)

Gość gwegwmhg
ja mam 15,5 cm :( i jestem załamany z tego powodu :(

A tak powazniej... smiejecie sie z nas, kobiet, że wpadamy w depresję z powodu cycków czy łechtaczek i warg sromowych, a ja tu widze na tym forum, że faceci mają znacznie wiekszy kłopot ze swoimi genitaliami. Jeden ma 17 i płacze, drugi 19 i sie boi, że go wyśmieja, trzeci ma prosaki, czwarty spodziectwo a inny stulejkę. Bywali tez jednojajeczni, z wiszacymi jądrami, wykrzywioną wieżą w dowolnym kierunku, szybkostrzelni i tacy, co bez rąsi nie moga dojść... Niby żaden problem, to nie problem, a jednak każdy nad swoim płacze.

Gość Golden 25
ja mam troszkę ponad 17 i jestem zadowolony - choć chciałbym większego.Kto z mężczyzn by nie chciał?

Gość Golden 25
ja mam troszkę ponad 17cm i jest wystarczający - choć chciałbym większego.Kto z mężczyzn by nie chciał?

Gość Golden 25
ja mam troszkę ponad 17 i jestem zadowolony - choć chciałbym większego.Kto z mężczyzn by nie chciał?

Gość cloxx2
Ja uwielbiam pracowitego,a nie dlugiego,co mi z tego ze ma 20 cm jak ruszy mnie dwa razy i juz flak,to juz wole 14cm,a posuwa mnie z pol godziny,a potem robi mala przerwe i znow jedzie mnie dokladnie::maly groby ale pracowity!!!!!!

Gość Daytona
A ja mam 21 i co ?

Gość gość
to sam rob sobie loda ;)

Gość Mistrzu
Dla mojej to w sam raz ja mam i moja mówi że czuje się jak w niebie kiedy go widzi

Gość gość
malo koniec wytloka przetocznego do szajbfazy przy przegubie kulowym gietkim bulbulatora tocznego powinien miec co najmniej 18 a teraz jebnij sie dziecko w leb i idz spac

w sam raz. Wiesz to0 też zależy od tego jak umiesz się kochać, jski masz stan zdrowia czy geny. To nie jest mało. Są mniejsze takie że wypadają

Gość Mam ogromnego 17 cm
Nie sluchaj sie Polaczkow. Sredni penis w Polsce to ok 14 cm, tutaj masz mape i statystyki http://polki.pl/zwiazki-i-seks/erotyka,srednia-dlugosc-penisa-w-europie,10075835,artykul.html Co sie wiec sluchac prostaczka Polaczka ktory zarabia 5 tys, ma penisa > 17, itd. Jak sie jest zyciowym frajerem bez kasy i wyposazenia to sie tak fantazjuje jak Polaczki i tyle

Gość laki0
To zalezy od partnerki.. Mam 15 cm jak drygnie,12 obwód.. Moja obecna kobieta jest w moim wieku czyli 26 lat,i spokojnie dam jej rade,znowu moja była 3 lata młodsza doprowadzala mnie do frustracji bo niemoglem jej dogodzić,żeby doszla co było zadkoscia musiałem używać innych atutów.. Poprostu brakowało cm-ów... Także nie ma reguły myślę...

Gość gość
Powinno się komisyjnie pomierzyć bo jak każdy sobie to nie wiadomo czy bezbłędnie =D

Gość gość
ja tam się ciesze może za długiego nie mam bo 17cm ale w obwodzie jest bardzo gruby 17,2 mierzone na srodku penisa, i nie mogę odpedzic kobiet od siebie, bywalo tez tak ze z kilkoma musialem powoli bo ich bolało na początku- za dużo rozpierał, ale później mówily ze takiego odlotu nie miały-także cieszmy się tym co mamy:)