Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys Asia

Zostawil mnie dla bogatszej

Polecane posty

Gość kiedys Asia

Juz myslalam, ze to poza mna, minelo 2 miesiace. Jakos sie pogodzilam, ze mnie zostawil, a dzisiaj dowiedzialam sie, ze w czasie zwiazku poznal przez gg inną, ktora ma dobrze prosperujaca firme, gospodarstwo agroturystyczne, stadnine koni i jest z nia szczesliwy! Czuje sie jak smiec. Nie wiem nic mi juz dzisiaj chyba nie pomoze. Czuje sie jak w piekle.

Gość kiedys Asia
napiszcie cos blagam!!

Gość kiedys Asia
nic nie napiszecie??

Gość kill bill2
nie rozumiem powodu dla którego masz czuć się jak śmieć ... to że byłaś ze śmieciem nie powinno wpływac na twoje obecne poczucie własnej wartosci :classic_cool:

Gość niedlapsakielbasa
Asiu widocznie to nie ta bajka byla,wez sie w garsc ,otzryj lzy....i olej go i tyle...po co sie tak zadreczasz ,a niecg nawet z krolowa Elzbieta sie zwiaze,krzyz na droge,zamknij ten rozdzial,przed Toba lato,urlop,uszy do gory,idealna okazja by kogos poznac.a potem .mysle ze bedziesz sie kiedys z tego smiala..

Gość kiedys Asia
Dziekuje Wam, to jednak strasznie boli. Myslalam, ze mnie kochal i ja go kochalam, a tu taka bezduszna proza zycia. Najgorsze jest dla mnie to, ze przy tych pieniadzach on naprade ja pokocha i bedzie dla niej robil wszsytko, a ja? :( czuje sie taka bez wartosci przez to, choc wiuem, ze nie powinnam. Chociaz z drugiej strony, ona cos ma, a ja takie zwyczajne nudne zycie.

Gość kiedys Asia
Jak nie stracic w tej sytuacji poczucia wartosci?

Gość ja się martwię bo nie byłam na
stracisz i to na długo , będzie Ci zle i podle ale to wszystko po to żeby Cię wzmocnić , jak już się to skończy to zobaczysz będzie dobrze wiem z doświadczenia

Gość Anna7703
Mnie rzucil dla wyksztalcenia wyzszego. Ja ze srednim (zdalam mature i mam prawo jazdy- a on nie!).. ale jest jedno co nas dzieli... wydlad. Ona jest okropnie brzydka! Co On w niej widzial????

Gość Anna7703
Poprostu nie wart Ciebie! Glowa do gory... jeszcze z czasem wyjdzie swoje i moze bedzie zalowal ze nie kasa wszytsko!

Gość marne prowo
ŻADNA kobieta nie zwiąże się z biedniejszym facetem NIGDY

Gość kiedys Asia
Dziekuje Wam, musialam wyjsc dlatego dopiero teraz Wam odpisuje. Moja przyjaciolka wlasnie mowi to samo, ze ona bogata nie zwiaze sie z czlowiekiem, ktory ma kredyt na 30 lat i mu zostaje 400 zl na zycie. On jednak jej bardzo pomaga, jest pracowity i jesli ja pokochal bedzie wierny jak pies. W sumie nie powinno mi juz zalezec na tym jak mu sie tam ulozy, ale czulabym ta satysfakcje moze gdyby zycie mu pokazalo, ze nie mozna tak traktowac ludzi jak on mnie potraktowal. A moze mozna, ja juz sama nie wiem.

Jakiś facet nie tylko bez kasy ale i klasy będzie oglądał się za kontem kobiety. Głowa do góry, pierś do przodu i nie przejmuj się facetem dla, którego miarą wartości kobiety jest liczba zer na koncie. Zrób wszystko, żeby stanąć na nogach, pracuj, dorabiaj się sama, a jak go kiedyś spotkasz potraktuj tak jak on Ciebie kiedyś. Życie potrafi się czasem nieoczekiwanie odwrócić, jeszcze się gość może zdziwić...

Jakiś facet nie tylko bez kasy ale i klasy będzie oglądał się za kontem kobiety. Głowa do góry, pierś do przodu i nie przejmuj się facetem dla, którego miarą wartości kobiety jest liczba zer na koncie. Zrób wszystko, żeby stanąć na nogach, pracuj, dorabiaj się sama, a jak go kiedyś spotkasz potraktuj tak jak on Ciebie kiedyś. Życie potrafi się czasem nieoczekiwanie odwrócić, jeszcze się gość może zdziwić...

Gość kiedys Asia
Dzięki. Teraz pozostaje mi tylko wyrwać jakiegoś bogatego faceta i podjechać pod chatę tego debila Porsche albo Ferrari. To będzie zemsta idealna.

Gość rtyrty
mnie kiedyś też zostawił da bogatszej (tak mu się wydawało bo ja się nigdy nie przyznałam ile mam kasy), cóż jego problem- męskie dziwki

Gość Aniadobicia
Ja jestem bogata i lubię od czasu do czasu jak mnie przerżnie taki zwykły, uliczny plebs.

Gość sxhcjcmk
ej ty, RilMen88 ale z ciebie szmata, jaki ty men w ogóle, zwykła kurrwa z Ciebie debilu.

Gość RilMen88
Kurwy to są moje kobiety, a płacę im za ich robotę strzałem z kutasa.

Gość sxhcjcmk
SKORO SIEDZISZ NA FORUM KOBIECYM TO KURRWO JEBBANA NIE MASZ KOBIETY NA 100% wypierrdalaj kurrwo

Gość kiedys Asia
Nie piszcie tu takich żeczy, bo wezmę żylefkę i się poflastam :) :)

Gość iopiopip
hahaha dokładnie, żaden normalny facet nie siedziałby na babskim forum

Gość sxhcjcmk
TO WYZEJ BYŁO DO TEGO PEDAŁA

Gość sxhcjcmk
to byo do pedała rilmen88 sfrustrowany brzydki prawiczek ot co

Gość kiedys Asia
a masz coś do pedałów? bo to najlepsi przyjaciele kobiety są!

Gość RilMen88
Tą fruzie co mi tak bluźni musiał chyba stuknąć kiedy ktoś mojego pokroju, a następnego dnia nawet pewnie do niej nie zadzwonił, a ona myślała, że to miłość do końca życia, książe z bajki :) :) :)

Gość sxhcjcmk
dobra ja lecę, bo śpieszę się do psychiatry, a potem muszę jechać do apteki po Metadon nara!

kiedys Asia napiszcie cos blagam!! No ale co chcesz przeczytać.. Takie jest życie.. zostawił cię cóż.. zdarza się Po co się nad tym zastanawiać? I tak tego nie zmienisz..