Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwy9273

KOCHAM BEZWZAJEMNOŚCI!!

Polecane posty

Gość nieszczęśliwy9273

Kocham dziewczynę powiedzieć jej o tym? Ona jest teraz z innym, ale ja nadal ją kocham, wiem, że do mnie nie wróci, ale chce aby o tym wiedziała. MOJE PYTANIE BRZMI: POWIEDZIEĆ JEJ CZY USUNĄĆ SIĘ W CIEŃ (NIE MOGE BEZ NIEJ FUNKCJONOWAĆ) CO AM ZROBIĆ?? POMOCY!!!

Gość nieszczęśliwy9273
ODŚWIEŻAM

Gość hakuna matactwo
powiedzieć, może z tamtym jest z braku laku, może do Ciebie czuje coś silniejszego?

Gość .T
jeżeli jej powiesz to się od Ciebie odsunie. W sumie też dowiesz się, czy masz szanse, czy nie i to na 100%. Jak powie, że nie.. będziesz mógł ruszyć dalej. Powiedz. Zawsze to lepsze niż stanie w miejscu i zastanawianie się co by było gdyby..

Gość anakjnc
powiedz, ale zrob to w tak nonszalancki sposob, zeby zapamietala na cale zycie

Gość anakjnc
... i nie oczekuj przypadkiem odpowiedzi a czy ty tez... a potem zajmij sie swojimi sprawami :) Badz soba :)

Gość słodkamigotka
nie nonszalancja to bzdura - powinieneś jej to powiedzieć stanowczo ale nie wyzywająco tak jak czujesz w tej chwili - ona jest ci ptrzeban do tego żeby żyć i to jest tak prawdziwe i niezmienne jak to, że rano wstanie słńce. Powiedz jej że jest miłością twojego życia i że zawsze może na ciebie liczyć, nic więcej nie możesz jej dać ponieważ to ona decyduje - ale chesz żeby wiedziała, że ma w tobie przyjaciela i chcesz żeby była szczęśliwa :) jeśli ma trochę oleju w głowie to zrozumie a ty zostawisz sobie i jej otwartą furtkę :P nie narzucaj się bo ją przestraszysz - jeśli nie jest przygotowana na takie wyznanie i .... zajmij się swoim życiem, bo już nic więcej pewnie nie da się zrobić :) współczuje ci i .... zazdroszcze - miłość nawet nieszczęśliwa to fajne uczucie :)

Gość wejherland.
powieedz jej wiem teraz.. jakie to uczucie, nie tłum w sobie i powiedz :(

Gość słodkamigotka
@Madziowa świetna stopka haha :) dobranoc :)