Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony oferma

Wroclaw nocleg / hostel

Polecane posty

Gość zagubiony oferma

Nie zna ktos jakiegis ciekawego hostelu, pensjonatu we Wroclawiu w ktorym mozna przenocowac za rozsadna cene tzn. Tak za ok. 150 zlotych? Najlepiej jesli to bedzie zachodnia czesc np w poblizu lotniska czy obwodnicy.szukam na necie dzwonie i na razie kicha.niedlugo mi bateria w tel. Wysiadzie

Gość zagubiony oferma
Nie na euro tylko do jutra :P

Gość zagubiony oferma
No widzisz mylilas sie, udalo sie znalezc pensjonat przez net za 90zl i to nawet 2 osoby moga spac w tej cenie.jeszcze tylko znalezc adres. Pusto przed tym euro macie.

Gość paradelante
no tak teraz pusto a przed chwilą: "szukam na necie dzwonie i na razie kicha.niedlugo mi bateria w tel. Wysiadzie" :D kretyn 🖐️

Gość zagubiony oferma
Pusto to odpowiedz do blondynki wczesniej nie wiedzialem bo nie moglem sie dodzwonic a na maile nie odpisywali.podejrzewalem ze bedzie ciezko a to zaskoczenie nie dosc ze wszystko prawie wolne to jeszcze tak tanio.moglem sobie wybrac jedna z 4 lokalizacji czyli nie jest zle z noclegami. Kretynem jestem swoja droga :D a po Twojej wypowiedzi widac ze nie jestes stad wiec co glos zabierasz.

Gość maksio098
Za takie pieniądze bez problemów wynajmiesz apartamenty we Wrocławiu. To samo centrum miasta w bezpośredniej bliskości rynku. http://apartamentywroclawskie24.pl/ Standardem przewyższają hotele, hostele i inne.