Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

temka_85

Głodówka - chętni?

Polecane posty

hej Dziewczyny! Ja zaczynam od dzisiaj! 25 lipca wyjeżdżam i musi być idealnie! Tydzień głodówki a może nawet dłużej? Zobaczymy... Trzymajcie się! Będę tu pisać jak mi idzie. Startuje z 56 kg : (

1 dzień zaliczony. : ) Teraz idę potruchtać, super się czuję!Mało Was tutaj widzę...nikt się nie przyłączy?

Gość miss-skinny
hej, jesteście jeszcze na tej głodówce? bo chciałabym się z kimś powspierać :) dziś mój pierwszy dzień a w planie mam 10 dni ;) ważę 66,8 kg przy wzroście 163 a moim marzeniem jest 50 kg ;)

Gość oluwadh
witam was dziewczyny, podczytuje was od dawna ale nie mialam nigdy odwagi wypowiedziec sie bo wielokrotnie zaczynalam glodowke ale po 2,3 dniach sie poddawalam :( obecnie jestem na 12 dniu glodowki to moja najdluzsza bo mam za soba 8 dniowa w styczniu i 10 dniowa pare lat temu... tym razem postawilam 30-40 dni i nie poddam sie za zadne skarby choc za pare dni obchodze urodziny :) moze jest to forma prezentu dla samej siebie :))) do wczoraj bolaly mnie jeszcze plecy a dzis jest ok, poza nieprzyjemnym smakiem w ustach i suchoscia jest znosnie hurray ja podobnie jak ty beib mieszkam w angli i wlasnie ogladam man vs food wacham prawie kazde jedzenie jakie gotuje rodzinie a wczoraj zaciagalam sie ;) piwkiem hehe robie listy potraw, planuje wypiekac wlasny chleb...a to wszystko z braku smaku w buzi bo pewnie po wyjsciu zapomne o tych przepisach no i tak tylko wam dodam ze mam 28 lat (po jednej ciazy), wzrost 162, waga poczatkowa 74kg, obecna 65, docelowa 55-53

Gość oluwadh
witam was dziewczyny, podczytuje was od dawna ale nie mialam nigdy odwagi wypowiedziec sie bo wielokrotnie zaczynalam glodowke ale po 2,3 dniach sie poddawalam :( obecnie jestem na 12 dniu glodowki to moja najdluzsza bo mam za soba 8 dniowa w styczniu i 10 dniowa pare lat temu... tym razem postawilam 30-40 dni i nie poddam sie za zadne skarby choc za pare dni obchodze urodziny :) moze jest to forma prezentu dla samej siebie :))) do wczoraj bolaly mnie jeszcze plecy a dzis jest ok, poza nieprzyjemnym smakiem w ustach i suchoscia jest znosnie hurray ja podobnie jak ty beib mieszkam w angli i wlasnie ogladam man vs food wacham prawie kazde jedzenie jakie gotuje rodzinie a wczoraj zaciagalam sie ;) piwkiem hehe robie listy potraw, planuje wypiekac wlasny chleb...a to wszystko z braku smaku w buzi bo pewnie po wyjsciu zapomne o tych przepisach no i tak tylko wam dodam ze mam 28 lat (po jednej ciazy), wzrost 162, waga poczatkowa 74kg, obecna 65, docelowa 55-53

Gość miss-skinny
Miło że ktoś tu jeszcze jest :) dziewczyny, do którego dnia czułyście głód? Bo ja już wariuję przez to burczenie w brzuchu :D i ile można schudnąć na 10 dniowej głodówce?

3 dzień zaliczony, nie wierzę!Super się czuję chociaż lekko kręciło mi się w głowie ale przeszło , jutro od rana ide biegac potem na spacer a o jedzeniu nawet nie myślę, na sam widok chociażby chleba mnie mdli i o to chodziło, ale to dopiero początek, czytam że wiele z was poddaje się po 3, 4 dniu, ze mną tak nie będzie...jak już wspomniałam jestem zdeterminowana i nawet nie czuje głodu...powodzenia życze sobie i wam.

Gość Flexi Lexi
Witam wszystkie glodujace panie :) Jesli mozna to chciala bym sie przylaczyc, bo razem zawsze razniej ;P Dzis jest moj pierwszy dzien glodowki, planuje 10 dni i mam nadzieje ze mi sie uda... Zanim zaczelam glodowke przez 10 dni bylam na diecie owocowo-warzywnej Dr, Dabrowskiej i na niej udalo mi sie schudnac 5 kilo, cera mi sie poprowila i zoladek skurczyl wiec to chyba dobry wstep do glodwki. Dodam ze i na diecie Dr Dabrowskiej i teraz na glodowce nie rezygnuje z kawy, wiem ze powinnam ale gdybym ja odstawila mialabym okropny bol glowy, czego raczej bym nie znosla, takze jedna kawa z rana z odrobina mleczka to moja jedyna przyjemnosc na glodowce;) Mam 172 cm wzrostu i moja waga to 69 kg ( dzis rano tak wskazala moja waga:) Chcialalbym zrzucic 10 kg choc z tego co czytam to raczej wiekszosc osob chudnie ok 8 co jak dla mnie jest i tak zadowalajace. Cztery lata temu urodzilam piekna coreczke lecz moja waga tuz przed porodem wskazywala 100 kg MASAKRA!!!! 79 w momencie zajcia w ciaze :((( tuz po wyjsciu ze szpitala bylo 10 kg mniej ;P i jak spadalo po troszku i od dluzszego czasu 79kg z czym nie moglam sobie poradzic;( dodam ze zawsze bylam raczej szczupla wyjechalam za granice 7 lat temu i wtedy zaczelam tyc, jednak postanowilam sobie ze tym razem uda mi sie schudnac, kupilam nawet za male przepiekne jeansy i nie przestane sie dchudzac do poki nie bede na mnie pasowaly :) Mam nadzieje ze sie uda i ze moge liczyc na wasze wsparcie w razie zalamania ;))

Gość Flexi Lexi
kurcze, szkoda ze nikogo nie ma ;( mam nadzieje ze watek nie wygasl i ze ktos glodujacy sie jednak pojawi ;)

Gość Fatty88
Hej Flexi Lexi. ja zaczynam jutro:) wiec możemy się razem wspierać:)

Gość Flexi Lexi
Fatty88 super ze jestes!!! :) latwiej sie gloduje wspolnie ;)) czy to bedzie twoja pierwsza glodowka? Ile chcesz zrzucic?

Gość Fatty88
kiedys robilam 10dni. i mnostwo 2, 3 dniowych. do zrzucenia jakies 15 kg a nawet wiecej.chcialabym wytrwac min 2 tygodnie:)

Gość Flexi Lexi
kurcze 2 tygodnie to duzo ale jak sobie czlowiek postanowi to nie ma rzeczy niemozliwych :)) ja chce tylko 10 dni i potem przez 2 tygodnie zdrowo i racjonalnie wychodzic z glodowki bo to ponoc najtrudniejsze :( dobrze ze jest lato i nie chce sie tak jesc, zapomnialam dodac ze ja codziennie cwicze, znaczy bardzo szybki godzinny marsz po parku wiec moze to wzmocni efekty glodowania:) Fatty88 a ile udalo ci sie schudnac na 10 dniowejglodowce jak robilas poprzednio i jak z niej wychodzilas?

Gość Fatty88
no wlasnie - nie wyszlam z niej tak jak powinnam. wychodzenie jest gorsze niz sama glodowka...aschudlam jakies 5-6 kg.

Gość Fatty88
ja tez sporo ćwicze. choc w pozniejszych dniach watpie zebym miala tyle sily. ale postaram sie ćwiczyc:)

Gość Flexi Lexi
ja strasznie sie boje ze po tych 10 dniach rzyce sie na jedzenie i caly plan zdrowego wychodzenia z glodowki szlag jasny trafi;( no ale poki co pierwszy dzien nie jest taki najgorszy, czuje sie dobrze, pije hektolitry wody przez co siusiam co 5 minut ;P mam nadzieje ze dalej tez bedzie tak latwo ;)

Gość Fatty88
w moim wypadku baaaardzo duzo zalezy od psychicznego nastawienia. czasem mimo ze jestem glodna i slaba wiem po prostu ze nic nie zjem a czasem mimo ze nie czuje glodu przerywam glodowke tak o bez powodu. takze mam nadzieje ze jutro obudze sie pelna zapalu i oby nam sie udalo:)

Gość Flexi Lexi
ze mna jest tak samo czasami nie jem caly dzien i nie czuje glodu a czasami jak sie zaczne obzerac to nie moge skonczyc :( ale KONIEC z tym!!!!! mam nadzieje ze wytrwam ta glodowke przynajmniej bardzo sie postaram a jak sie uda to zeby tego nie zaprzepascic nie tkne juz zadnego smieciowego zarcia, ale za slodkosciami bede tesknic najbardziej;) no ale juz prawie wieczor moj pierwszy dzien glodowania minal szybko i bez napadu glodu wiec jestem zadowolona;) a wam jak idzie? (jesli jest tu jeszcze ktos poza mna i Fatty88 ;P

dziewczyny, dacie radę ja właśnie zaliczam Czwarty dzień jutro piąty jeśli dojdziecie tak daleko to pózniej jest już z górki, dzisiaj miałam ochote cos zjesc ale powiedziałam sobie ze jak tyle wytrwałam to nie zawale tego, po tylch dniach czuje sie swietnie, brzuch płaski , jestem taka lekka...na prawdę ta głodówka działa cuda więc warto. Teraz nawet nie czuję zbytnio tego głodu więc jest okej, trzymam za was kciuki.

Gość Flexi Lexi
a jak z wazeniem dziewczyny? wazycie sie kazdego dnia glodowki czy czekacie do konca? ja mysle ze zwaze sie dopiero na koniec jesli wytrzymam te 10 dni ;P poki co dzien pierwszy uwazam za zakonczony:) Odezwe sie jutro:))

Gość oluwadh
13 dzien, czuje sie bardzo dobrze zwlaszcza po lewatywie (nie sadzilam ze jeszcze tyle tzw kamieni we mnie bylo) humor mi dopisuje tylko pojawila sie wieczorami zgaga, czy ktoras z was rowniez miala taki problem? ja waze sie co pare dni bo niekiedy poprostu czasu mi brakuje

Gość Flexi Lexi
oluwadh ale ci zazdroszcze ze juz 12 dni wytrzymalas, a mozna wiedziec ile udalo ci sie do tej pory schudnac? ja dzis zaczynam dzien drugi poki co czuje sie dobrze i oby tak dalej ;))

Gość Flexi Lexi
jak wam idzie kobitki? ja poki co trzymam sie i to calkiem nie zle ale to dopiero 2 dzien wiec jeszcze dluga droga przede mna? ktory dzien glodowki jest waszym zdaniem najgorszy, najtrudniejszy do przetrwania?

Gość oluwadh
flexi lexi dzisiaj rano waga pokazala 65kg....14 dni temu zaczelam z waga 74....juz od 3 dni nic mi nie spada w dol tylko stoii na tych 65 a tak bym chciala wazyc 55kg

Gość Flexi Lexi
kurcze 9 kg to swietny wynik, wyczytalam ze chcesz byc 30-40 dni na glodowce? to bardzo dlugo, mysle ze powinnas skonsultowac sie z lekarzem zeby sobie krzywdy nie zrobic, czytalam gdzies wczesniej ze do 14 dni mozna glodowac bez konsultacji z lekarzem jednak powyzej 2 tygodni jest to juz niebezpieczne... wiem ze to kazdego indywidulana sprawa, ale poprostu sie martwie, mam a wlasciwie mialam znajoma ktora niestety zmarla w kutek odchudzania, nie jadla tak jak my, nie wiem ile to trawalo ale z pewnoscia dluzej niz 3 tygodnie,pewnego dnia dostala zapasci w skutecz czego zmarla;((( piszac o tym nie mam zamiaru nikogo straszyc i zniechecac tylko poprostu wszystko trzeba robic z glowa, bo jak w przypadku mojej znajomej moze sie to skonczyc tragedia;(((((((

Gość Flexi Lexi
zapomnialam dodac ze owa znajoma wcale nie byla gruba, byla normalna dziewczyna, miala wtedy 16 lat i cos sobie ubzdurala i skonczylo sie to tragicznie;((( ja robie glodowke bo mam nadwage, 172 cm wzrostu i w tym momencie 69 kg, ( zaczynalam diete wazac 75)chce schudnac do 60 i bede szczesliwa;) dodam ze ostatni raz tyle wazylam (60kg) majac 19 lat czyli 10 lat temu jesli mi sie uda bede PRZESZCZESLIWA :)))