Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKkkochaniacaa

Jestem w ciąży z kochankiem :(

Polecane posty

Gość No to żeś UMOCZYŁA
CHCIELIBYSMY WIEDZIEC CZEGO CI BRAKOWALO W ZWIAZKU , ZE POPCHNELO CIE DO ZDRADY? TAK NA PRZYSZLOSC DLA NAS SAMCOW , ZEBYSMY MOGLI TEMU ZARADZIC...

Gość osztyyyyyy
powiedz mężowi i zachowaj godność!! może wybaczy może nie masz szanse pół na pół ale jak nie powiesz i dowie się sam to na 100 procent zostaniesz na lodzie w domu samotnej matki bez godności

Gość osztyyyyyy
w końcu rozsądnie mówisz. Pamiętaj że jak dorwie cie sumienie to zniszczy Cię szybko nerwy siwizna wypadanie włosów a tak bedziesz szczera i z czystym sumieniem

Gość adinnaaaa
szkoda mi takich bab, nie dosc, ze nie wie po co to wzielo slub, to jeszcze nie wie jak sie zabezpieczac. wspolczuje mezowi zony kretynki

Ahh jak ja mu to powiem :O no nic idę się przygotować, będę gotowa na wszystko, po mordzie dostanę na pewno :( :( trzymajcie się może jak mnie zabije to napiszą o mnie w jakimś serwisie, jak coś nazywam się Ania W. jak zobaczycie notkę o mnie pomodlcie się o moja duszę :(papa

Gość atociekawe
niestety do ósmego kręgu piekieł, kręgu samobójców modlitwy nie docierają!!! lepiej odejdź i pokutuj do końca życia!!

Gość _Malutka_
A skąd wiesz,że to na 100% kochanka?

Gość Taaakkkkk
Ale ludzie jesteś jebnięci! I po chuj tak dziewczynie piszecie..szmata i szmata..a bo to jedna/jeden w bok skoczył?? szczerze zanim wyszłam za mąż za mojego męza robiłam co chciałam, a gdy zrozumiałam, że go kocham powiedziałam mu o wszystkim! I co wybaczył wszelkie zdrady a nawet wychowujemy dziecki, które nie wiemy czy jego czy nie ale jego to nie obchodzi bo on mnie kocha i jak go kocha i nic i nikt nie jest w stanie Nam zagrozic! I jemu zdradę wybaczę, bo liczę się z tym, że kiedys tak może być, ale wybacze bo kocham, on wybaczyl bo kochał, ja zrobię to samo!!!! Autorko..powiedz...co zrobiłas..jesli Cię kocha to może wybaczy...a jesli masz pewność, ze nie wybaczy to nie mów jeśli Ty go bardzo kochasz...

Gość Tępiciel głupoty
Zwariowałaś Kobieto ???? Nic nie mów mężowi , bo może się okazać , że to Jego dziecko , wtedy już niczego nie odkręcisz . Powstrzymaj "konie" .