Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Dlaczego lepiej być kobietą? - dowody

Polecane posty

Gość słodka :)
:D

Gość fififrifi
Zresztą pewnie Njunnujn ma rację że to jakiś prawik i ma kiepski seks ze swoją Renią Grabowską :)

Gość aleksande
fififi są ale jest ich bardzo mało jeśli chodzi o ogólne społeczeństwo po za tym kobieta może być bogata,piękna i mądra (to rzadkie) a i tak będzie chciała żeby to facet wszystko robił i za wszystko płacił

Gość komputerowy
no właśnie kobieta może być nie wiem jaka a itak się nie zmieni i będzie postawa rozczenieowa

Gość wyluzowany
Wiecie co wam powiem drogie panie Z racją jest jak z penisem, każdy ma swoją i właśnie dlatego kobiety racji nie mają :D

Gość aleksande
hahahaha :D

Gość komputerowy
"Z racją jest jak z penisem, każdy ma swoją i właśnie dlatego kobiety racji nie mają" Muszę zapamiętać :D

z racją jest jak z vaginą, każda ma swoją, a niektórzy mężczyźni mają do niej chwilowy dostęp, tako też rację najwyżej miewają jeśli się zgodzą z kobietą. powiedzonko wymyslić też sobie umiem:)

Gość meggie.;)
oj ja sie z tym absolutnie nie zgadzam co zes napisal.. wcale to wy sie nie zajmujecie nami tylko my musimy wami sie zajac.. ah brak slow na was.. wy mysliscie ze nasze zycie jest tak kolorowe a tu nie prawda.

Gość fififrifi
Nie jest ich coraz więcej, przynajmniej tu gdzie mieszkam. Ja tam płacę za siebie, zarabiam na tyle dużo że nie muszę o nic męża prosić. A auto miałam już jako panna.

Nudzi Ci się idioto? Bierz się za naukę gówniarzu, a nie jakieś bzdury tu wypisujesz! Wyżyj się na czymś innym nieudaczniku, co obwinia innych.

Gość fififrifi
No jak kobiety nie mają racji jak mają chuja w domu he, he

Gość ja1706
rozmowa na poziomie ludzi bez poziomu he he

Gość Marek25
Kobiety wykorzystują facetów przez tysiąclecia i tylko dlatego, że natura dała facetom pociąg fizyczny do nich. Niech wymyślą seksualny substytut kobiet jakieś roboty czy coś i lecicie na łeb na szyję bo do niczego nie jesteście facetom potrzebne a facet nie będzie was utrzymywał i wychowywał.

Nie będę się zniżać do Twojego poziomu rozmawiając z tobą, bo z debilami nie rozmawiam

Gość jelonek 142414124
ee tam przejmujecie sie kobietami przeciez one sa tylko do ruchania... a wy taka dyskusje :D

Gość ja1706
Biedni wy faceci tylko żalić się potraficie a ty autorze przewyższasz w tym wszystkich

autorze, jaki Ty płytki jesteś, postrzegasz tylko kobietę jako istotę z toną pudru na ryju bez własnego zdania, jak produkt na targu czekajacy na klienta! udław sie swoim mieszkaniem, autem i co tam jeszcze masz

ale mnie drażnią te jęczące bezjajeczne niedojeby... macie tutaj zlot dziś, czy jak??? pocałuj swoją Rączke, bo dzis dzień pocałunku i wracaj do trzepania. wio!!!

Gość Marka25
Faceci mają o wiele prostsze życie niż kobiety. 1. Nie musi mieć mieszkania, zamieszka u kobiety 2. Nie musi mieć samochodu, nawet nie musi umieć jeździć, kobieta musi go wszędzie podwieźć, zwłaszcza na wyjscia typu "picie z kumplami", bo on po pijaku nie jeździ 3. Nie musi dużo zarabiać, to kobieta musi wyżywić rodzinę, czasem wstydliwie wsuwa mu w restauracji portfel w łape aby zapłacił 4. Może sie wyciskac z pryszczów do woli, kobieta to zaraz pryszczata świnia 5. Nawet z pasztetu można zrobić mistera. Wypchany portfel, fotoszop i świetne ciuchy.Kobieta albo jest piękna albo nie. 6. Nikt nie sprawdza czy facet jest gospodarny. 7. Proszenie o pomoc jest na porządku dziennym. Czasami. Częściej jest to wymóg, któremu kobieta musi sprostać. Kobieta musi sobie zawsze sama radzić. 8. Facet jest zawsze typem "macho", a kobieta musi się nieźle nagłowić, jak go w takim mniemaniu o sobie utrzymać, nie wyjawiając, że jest madrzejsza od niego. . 9. Nie musi mieć zainteresowań, pasji.Mecz w TV i piwo wystarczą, aby mógl o sobie napisać "interesuję się sportem". I wiele innych. Praktycznie facet musi tylko załozyc spodnie, aby miał koło siebie wianuszek (głupich) kobiet, które zrobia wszystko, aby go zadowolic i tym sposobem przy sobie utrzymac. Niestety, ten niewdzięcznik czasami i tak odchodzi do innej.

Gość wyluzowany
fififrifi Widzisz między nami jest taka subtelna różnic że ja nie użyłem słowa "chuja" tylko "penis" no ale przecież kobiety są takie kulturalne i na poziomie ....

Gość Marek25
Jak ja się udławię tym co mam to jakaś kobieta zostanie bez środków do życia, mieszkania i perspektyw. Pomyślałaś o tym? Twoi rodzice tylko czekają aż ktoś się łaskawie tobą zajmie i im zabierze cię z domu bo jak oni odejdą to śmierć w butach kto się tobą zajmie?

Gość ja1706
a ty autorze jeszcze pewnie do mamusi na obiadki biegasz albo do restauracji he he

Gość Paweł88
Chyba nie lepiej. Są bardziej narażone na gwałt, traktowane mniej poważnie, a bardziej seksualnie, muszą dużo kombinować (intrygi etc), bo w ich naturze bezpośrednia honorowa konfrontacja to rzadkość; naturalny fioł na punkcie wyglądu i wpływ tego na samoocenę, polot na czarnych i turków ( bo obce, atrakcyjniejsze geny) [dla mnie to hańba], problemy z miesiączkowaniem, większe skłonności do megalomanii (...) Plus jest taki: jeśli ma się atrakcyjność to tyłkiem można wiele zwojować - choć to taka ukryta prostytucja.

Gość Marka25
sam się ogarnij idioto :P takie głebokie te jego przemyślenia, ze szkoda czasu na samodzielne wstukiwanie kontrargumentów, a co błyszczenia, wiesz gdzie sie błyszczę??? :P :D

Gość ja1706
fioł na punkcie wyglądu? Tylko, który mężczyzna spojrzy na brzydką i nie zadbaną kobietę? Do tego musi pracować, być dobrą gospodynią, kochanką i pracować. Jeśli czegoś jej brak lub nie potrafi to jest poniżana, wyzywana itp.