Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Dlaczego lepiej być kobietą? - dowody

Polecane posty

Gość Marek25

Kobiety mają o wiele prostsze życie niż faceci. 1. Nie musi mieć mieszkania, zamieszka u faceta 2. Nie musi mieć samochodu, nawet nie musi umieć jeździć, facet musi ją wszędzie podwieźć 3. Nie musi dużo zarabiać ale facet musi wyżywić rodzinę 4. Mogą się upiększać do woli facet to zaraz pedał 5. Nawet z pasztetu można zrobić miss. Tona tapety, fotoszop i świetne ciuchy. Facet albo jest przystojny albo nie. 6. Nikt nie sprawdza czy kobieta jest zaradna. 7. Proszenie o pomoc jest na porządku dziennym. Facet musi sobie zawsze samemu radzić. 8. Kobieta jest małą dziewczynką, którą się musi facet opiekować. 9. Nie musi mieć zainteresowań, pasji. I wiele innych. Praktycznie kobieta ma tylko pachnieć i ładnie ukrywać swoją brzydotę czekając na księcia. Książe się daje nabrać na tą iluzję i zabiera kopciuszka bez grosza przy duszy z domu rodzinnego do swojego drogiego mieszkania, swoim drogim samochodem na które musiał sam zarobić.

Gość hehe, dobre
zostań pedałem!

Gość wyluzowany
to prawda kobiety mają łatwiej

Gość Za krzaczków :D
Tak jasne a co niby faceci takiego robią...

Gość bzdurrrryyyy
to faceci są pierdołami , chciały równouprawnienia , nich je mają , po grzyba sie spinacie kretyni . masz miec z baby niewolnika !! inaczej na h u j ci ona

Gość jak to co ....
Przynajmniej was pierdolimy jak rozkładacie nogi :D

Gość a co ty robisz...
za tymi krzaczorami :D

Gość Za krzaczków :D
:D nie interesuj się :D

Gość wyluzowany
Co ty gadasz facet chyba za dużo czasopism o "samcach alficzkach" ogarnij się

Gość Don Men :D
: D

kurwa miało być tak :D

Pocieszę Cię autorze o kobietach http://www.demoty.pl/kobiety-chca-tylko-jednego-44534 I nie traktuj tego tak dosłownie to że one chcą żebyś był taki czy inny to co z tego bądź sobą albo Cię akceptuje albo nie, po za tym one chcą zajebisstych mężczyzn a poźniej puszczają się z pierwszym menelem z gitarą lub jakimś misiem :D

Gość ja1706
myślenie w stylu: jej wszyscy mają lepiej ode mnie. Myślenie ofiar życiowych.

Gość grubas :(
A walić je w dopala i co z tego że one chcą byś był taki ? Puszczały się już z gorszymi :D

Gość Marek25
Kobiety to kurwy chciałyby mieć ideał a same oferują jedynie dupę i do tego jeszcze brzydką i seks słaby.

Gość ja1706
a i jeszcze jedno jeśli kobieta jest zaradna to faceci ją omijają szerokim łukiem bo mężczyzna jest jej nie potrzebny

Gość ja1706
mówią że dostaje się to na co się zasługuje :)

Gość fififrifi
Co za głupoty jest najczęściej tak: 1.Kobieta idzie do pracy, wraca z pracy i idzie do drugiej pracy: -czyli sprzątanie gotowanie pranie. 2.Jeśli jest ogród to wiosną, latem sianie, sadzenie, pielenie. 3.Jeśli są dzieci to opieka nad nimi i wszystko wyżej na raz. Taka wizja jak pisze Marek to tylko malutka część nas kobiet, które znalazły sobie osła-pantoflarza,który haruje i zyski oddaje głupiutkiej żonce która ma tylko pachnieć i wyglądać.

do tej ostatniej: a kto Ci każe rodzić? Siłą Cię zmuszali? Przecież można być bezdzietnym.

Gość fififrifi
Jak baby to kurwy,to chłopy to chuje i chujami myślą. I myślę też że ty będziesz takim osłem-pantoflem bo rozumu to za wiele nie masz!!!!!!!!BUCU

a jak chcesz mieć dzieci, to pretensje miej do siebie, że masz 2 razy więcej roboty, bo nikt Cię na siłę na porodówkę nie ciągnął

Gość ja1706
oto przykład, że ludzi na poziomie spotka los dinozaurów

Gość Marek25
Oczywiście kobiety prawda boli i co niektóre mnie zaatakowały, że jestem taki albo taki. Dla wyjaśnienia jestem bogaty, wykształcony, samodzielny, piękny i mam po prostu dość tego roszczeniowego traktowania przez kobiety.

Gość ja1706
piękny, bogaty itd ale użala się nad sobą

Gość fififrifi
Kaitana czy coś a za co będziesz se zamawiała jak nie będziesz pracować? Ja napisałam jak jest najczęściej, nie prawdasz?

Kaitana do tej ostatniej: a kto Ci każe rodzić? Siłą Cię zmuszali? Przecież można być bezdzietnym.' a kto autorowi każe utrzymywac kobietę, siła go zmuszają? przecież to kolejny prawik, co nawet nie zarucha ale sie na zapas żali.

Gość fififrifi
A kto cię atakuje, ja piszę jak jest. Jeśli trafiasz na laski co lecą na twoją chatę i samochód to po ki chuj się tym lansujesz. Jak takiś piękny i bogaty to szukaj kobiety zaradnej, jeżdżącej już swoją furą i posiadającą swoją chatę, nie powiesz mi że takich nie bo są!!! A nie jeździsz po ulicy i trąbisz i uśmiechasz się do blachar????

Coś mi się wydaje, że te punkty napisała jakaś niedowartościowana kobieta bez mieszkania,bez samochodu, bez dobrej pracy, nieatrakcyjna niezaradna i bez pasji. Albo to jakaś prowokacja tylko. Dziś kobieta która nie potrafi nic zrobić będzie raczej w związku do czasu aż pojawi się młodsza. Znane są przecież takie obroty zdarzeń. Ewentualnie facet będzie traktował ją jak zabawkę/dziecko któremu daje kieszonkowe.

Gość wilgotna 13
bogaty, wykształcony, samodzielny, piękny taa... jasne chyba jebnięty, jebnięty, jebnięty