Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Dlaczego lepiej być kobietą? - dowody

Polecane posty

Gość Marka25
z twoich ust to dla mnie komplement, bo masz odwrócone pojęcia i nieźle najebane w garach :P

człowiek z ku.rwy 13, miło że sie tak okreslasz, ale jesteś kolejnym niedoje.bem- mocny tylko na anonimowym forum, naprawdę takich tu są setki i nic wam to ujadanie na kobiety w życiu nie daje, przejdź do drugiej fazy i się utop w gorzałce.

Gość fifirififi
A co za różnica między chujem a penisem???? Jakiś ty spięty WYLUZOWANY, używam takich słów żeby część gamoni zrozumiała...

ja1706 Nie myl zadbanej kobiety z kobietą która używa zbyt dużo makijażu. Jeśli chodzi np. o twarz to dbanie o siebie (jakieś kremy czy coś) to zupełnie coś innego niż nakładanie makijażu. Pamiętaj, że bądź co bądź to Wy wybieracie mężczyzn. Jeśli wybieracie takich a nie innych mężczyzn to wińcie siebie za złą decyzje. Nie chcesz siedzieć w kuchni znajdź mężczyznę który potrafi gotować, nie chcesz sama zajmować się dziećmi znajdź kogoś kto je lubi i potrafi się nimi zajmować, jeśli nie chcesz być wyzywana bo czegoś nie umiesz to znajdź kogoś dojrzałego emocjonalnie.

Gość fifirififi
Mateusz 1991 to chyba kobieta....

A niby czemu bo nie podobają mi się tapeciary tylko naprawdę zadbane kobiety. Ciekawe wnioski wyciągasz.

Gość kobietty
16:57 [zgłoś do usunięcia] Marek25 Dla wyjaśnienia jestem bogaty, wykształcony, samodzielny, piękny i mam po prostu dość tego roszczeniowego traktowania przez kobiety. Sramy na twoje bogactwo, wątpliwe wykształcenie samodzielność i rzekomą urodę. Nie lecimy na ciebie i udław się tym wszystkim, a raczej swoimi konfabulacjami.

Gość Ona 21
A mówią że mulatki takie ładne :D

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Zadna kobieta nie przyzna racji autorowi, bo kobiety to wredne klamczuchy

Gość Marku desperacie
Sama sie utrzymuje, sama wynajmuje mieszkanie i się nie maluje. Licze tylko na siebie i mam w dupie takich gosci zdesperowanych jak ty. Myslisz ze facet to wszystko? To jestes w bledzie. Kobieta moze sama sobie poradzic. Tego jestem najlepszym przykladem. Facet mnie zostawil sama w ciazy w innym miescie i myslal ze wroce do rodzicow. Co zrobilam? Wynajelam najpierw pokoj. Gdy poronilam, mieszkanie a teraz co? Blaga zebym pozwolila mu wrocic. W dupie z takimi facetami. :) kazda kobieta powinna znac swoja wartosc. I nie mow ze my was nie doceniamy bo wy nie doceniacie nic! Kompletnie!

Gość pytajaccy dzenntellmannn
oczywiscie ze kobiety nie doceniaja facetow, ale to moze lepiej. Przynajmniej facet sobie sam dluzej pozyje