fiku mikuuu 3 Napisano Czerwiec 6, 2012 nic nie obiecywałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 jak będziesz pokazywała foto to nie pokazuj tego po farbowaniu włosów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Czerwiec 6, 2012 nie znasz się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochaczeras Napisano Czerwiec 6, 2012 tak jest, ma być na nim naturalna fiku no już, dawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Czerwiec 6, 2012 pomarzyć ludzka rzecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 dawaj, dawaj, jeśli chodzi o wygląd zupełnie nie ma się czego wstydzić, czego nie można powiedzieć o tym co tu wypisujesz... ja szczery jestem jak już wiesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Czerwiec 6, 2012 moje zdjęcie nigdy nie zagosci na forum :) nigdy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 6, 2012 Nie każdy szasta swoim zdjęciem wśród anonimowych i złośliwych ludzi. I atrakcyjność nie ma z tym nic wspólnego. I wielu wypisuje o wiele gorsze rzeczy niż fiku i to oni powinni się wstydzić. Ale tego nie robią, więc czemu ona by miała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochaczeras Napisano Czerwiec 6, 2012 oj fiku, nie wiesz, że "nigdy" w ustach kobiety to wyświechtane słowo ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 no do czasu kiedy sama go nie zamieścisz to go nie będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Czerwiec 6, 2012 tzn. nigdy :) wiem co mówię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 6, 2012 A co jak zachorujesz psychicznie i nie będziesz wiedziała co robisz i wstawisz swoje foto?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehe, dobre Napisano Czerwiec 6, 2012 ooo, to wygląda na to, że niebawem, na dniach należy się spodziewać zdjęcia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Czerwiec 6, 2012 prosze wtedy uznac moją neipoczytalnosc i nie zagladać w link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 6, 2012 Nie wiem czy wielu byłoby takich miłych:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Czerwiec 6, 2012 wiecej wiary Krwawa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 no cóż, taki lajf, nie każdy musi być kochany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 6, 2012 Ta, lajf yz brutal end ful of zasadzkas:P Wiara w kafeteriuszy?:D Już nawet dziwnie brzmi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach