Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona jak nie wiem co

Wyśle w kosmos te potwory

Polecane posty

Od rana wrzaski piski. Wypieprzyli wszystkie zabawki, 6 godzinę mówię zbierać a to się leje zamiast sprzątać. Jedno ma rozpieprzoną wargę i ząb się rusza bo mu drugie z kopa w gębę dalo. Tamto co prawda z ruszającym zębem ale musiało się odgryźć bo gdzież by było gorsze no i odgryzło się dosłownie tak ze brat ma ślady szczeki na uchu. Mówię, upominam, stawiam do kąta, wywaliłam przedłużkę do TV, dałam szlaban na najbliższe 20 lat na wszystko na co się dało, wypieprzyłam do kosza kilka zabawek w końcu nawet po dupach dostali bo moja górna granica została przekroczona, a to dalej nic. Co im się dziś dzieje? Zazwyczaj to takie grzeczne dzieci bawią się ładnie słuchają nie ma problemów a dziś jak dwa potwory.

Gość A JA Z KOLEJI
TAAAAA POCZEKAJ JESZZCE 5,6 LAT A ZOBACZYSZ CO TO ZNACZY MIEC POTWORY W DOMU:))

Gość jasneee jasneeeee
Zawsze grzeczne, tylko dziś kopią się po twarzy :O Akurat uwierzymy :O Ładna patologia!

może pogoda tak działa. mój młodszy ząbkuje i jest masakra jakaś. starszy łazi i psoci, a to kopnie małego, a to uszczypnie, a to mnie popchnie jak wrzątek niosę.....zupełnie inne dziecko niż zwykle! dobrze że już śpią! młodszy pewnie odchoruje noc, starszy obudzi się jutro koło 9 :D

Ano grzeczne właśnie zawsze. Wiadomo czsem się pokłócili o coś ale nigdy nie bylo tak jak dziś. W sumie to jedno drugie kopnęlo i to się przewrócilo i zarylo twarza o podlogę i stad rana i problem z zębem. Polożylam ich spac. Nareszcie cisza.

Gość evvvvvvvvvvvva
Ty wkurwiona napisz mi ile Twoje dzieci mają lat. Moi chłopcy mają trzy lata i trzy miesiące i już potrafię nerwowo nie wytrzymywać. Co będzie dalej...

u mnie dzisiaj to samo Normalnie zyc mi sie chwilami odechciewalo tak im od rana bilo w dekiel Miejmy nadz ze jutro bedzie lepiej:)

4 i 5 mają. Byli na podwórku gonili za piłką ale chyba za mało bo wrócili i nadal ich roznosiło. Tacy byli znudzeni, zdegustowani życiem dzisiaj ze szok.