Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojjjjjejejjjjjjj

Jestem samotna ponieważ boję się seksu :(

Polecane posty

Gość bojjjjjejejjjjjjj

Miałam kilku facetów, dziewicą w sumie nie jestem, tzn miałam tylko z jednym seks oralny, macanki, to było dawno, ja 17lat on 21. Teraz mam 23...wszystko jest super do momentu gdy druga strona chce DOWODU MILOSCI :O wstydze sie swojego ciala, nie akceptuje go ( nie jestem gruba,ale chcialabym inaczej wygladac) i najgorsze : boje sie chorób, mam zaraz przed oczami obraz siebie lezącej w szpitalu , umierającej na AIDS, albo chorej psychicznie po powikłaniach z Kiły, albo HCV i inne nie ma skutecznego zabezpieczenia, ludziom w dzisiejszych czasach nie mozna ufac, czesto żony dowiaduja sie ze ich mezowie puszczali sie od lat z byle kim albo odwortnie.. a potem tragedia ...skad zakazenie :(

Gość trollo
dziewczyno to się kwalifikuje do leczenia. idź do psychologa albo seksuologa, bo normalne to to nie jest

Gość matacz...,.,
ja pierniczę ! juz po tobie i nie szukaj faceta a psychologa , bo faceta tylko unieszczesliwisz na tym etapie zdrowia swego psychicznego , najpierw sie wylecz

Gość uky
jeśli chodzi o ciało.. nie wstydź się :) ja np. prawie nie mam cyckow :P i rozmawialam ze swoim facetem a on mowi ze facet w czasie seksu nie widzi jakie to cycki tylko ze sa jakiekolwiek, czy male czy duze to juz nie robi roznicy :) podobnie z faldkami na brzuchu, krzywymi nogami i innymi, oni w czasie sexu widza tylko tzipe :D jesli chodzi o choroby.. uzywajcie gumki :) i nie idz z facetem do lozka po 1 dniu znajomosci, poznaj go najpierw, bedziesz widziala czy to typ ruchacza czy normalny koles :)

Gość rozwalacie mnie
"oni w czasie sexu widza tylko tzipe " :D

Gość Twój facet Cię oszukuje uky
w krótce boleśnie się o tym przekonasz

Gość karolina grochowiak
a ja powtórze jeszcze raz - jej jest potrzebna porządna pała w tyłek druga w piczke trzecia do buzi. tylko to ja uleczy

Gość matacz...,.,
o kurde , ale facet ci pierniczy głupoty , ale nie dziwie sie w sumie , baba wszystko łyknie - ta głupia

Gość matacz...,.,
jak by ci facet wsadził mikrusa do cipki , też bys mu tak powiedziała jak on tobie w kwesti jaka poruszyłas :)

Gość bloblo bubu
jesteście ordynarni. Cóż autorko, ludziom nigdy nie można było ufać , nie tylko w "tych czasach". Niektórzy zarażają specjalnie, inni mają w dupie cy będziesz zdrowa. Kochani, pamiętajcie,że prezerwatywa NIE chroni przed wszystkim. Kurzajkami czy brodawczakiem lub kłykcinami można zarazić się przez dotyk skóry w okolicach narządów intymnych. Chory człowiek zwykle nie wygląda jak chory. Przecież z widocznie chorymi osobami nikt nie szedł by do łóżka a potem nie zostawał zarażony. Nic, szukaj prawika - skoro jeszcze tego nie zrobił w wieku dwudziestu kilku lat, to później też nie będzie szukał przygód, inaczej niż w przypadku kobiet ;)

Gość mdnasdm
zaraz zaraz do zarazenia sie wirusem hpv (kłykcinami) nie potrzebujesz kontaktu sexualnego

Gość uky
po 1 troche to przerysowalam zeby uspokoic autorke. ale skoro was to tak oburza to cofam to po 2 jestem z nim 9 lat i nie przekonam sie o niczym bolesnie.. po 3 jesli chodzi o tzycki to jemu sie podobaja bo mowi ze akurat takie do reki jeszcze cos nie pasi?

Gość uky
jesli on by mi wlozyl mikrusa? w zwiazku nie liczy sie tylko rozmiar kutasa

Gość bloblo bubu
chyba trochę się liczy...

Gość mdnasdm
on ci wcisnie kady kit , a ty łykniesz wszystko ! takie do reki ? ha ha ha ja tam nie mam nic przeciw małym cyckom , ale wele rozmiar C bo ten to jest cycek ! wyglada swietnie i bawi sie nim swietnie ! jednak nie gardze mniejszymi , a wieksze mnie juz obrzydzają

Gość uky
coz rozne sa gusta. jedni wola wymiona a inni mniejsze. i nie wciska mi kitu, podobaja mu sie i tyle... i tak, rozmiar h..ja sie nie liczy. chyba wazniejsze jest jak wyglada zwiazek, jak traktuje cie facet, a nie ile ma cm?

Gość matacz...,.,
no rozmiar kutasa liczy sie tak samo jak rozmiar cipki , jezeli twój facet w ciebie np. wpadnie jak w studzie , to gwarantuje ci ze z toba nie bedzie - załozysz sie ? no chyba ze to bedzie jakis gniot ktory nie ma szans na inną i o tym wie , to bedzie z toba z braku laku , a zbraku niego i kit dobry . I NIE MA INACZEJ ! PEWNE NORMY MUSZĄ BYC ZACHOWANE \ a BREDNIĄ jest ze rozmiar sie nie liczy ! nie liczy sie ale tylko wtedy kiedy miesci sie w normie czyli jak ma od 14.5 do 17,5 z mozliwoscia na wiecej , ale prawie nigdy na mniej ! i jeszcze w wkesti grubosci tez nalezy wspomniec

Gość uky
na mojego nie narzekam. a studni nie mam bo to moj pierwszy i jedyny. 9 lat razem. nie jestem jedna z tych latawic co zaczynaja w wieku 13 i daja na prawo i lewo. cos jeszcze?

Gość asdes433
no ja jestem prawiczkiem mam 27 lat , ale nie boje sie seksu . Boje sie konsekwencji seksu .. Czyli dzieci . Gdybym został ojcem to pewnie bym sie powiesił .

Ha ha dobre, bardzo inteligentna osoba napisala ze faceci podczas seksu widzą tylko tzipe. To jakich ty facetów miałaś? Może tyle jesteś tylko warta ze widzą co masz między nogami:)

A co ma ci mówić twój partner ze mu się nie podobają twoje mikrocycki? Bedzie ci wciskał kit ze są ok. Facet lubi cycka poczuc w dłoni a nie między palcami:)

I nie chodzi mi o to żeby ci dokopac tylko o troche prawdy. Tacy są faceci mówią to co chcemy słyszeć, gdyby ci powiedzial to raczej nie bylabys szczęśliwa i on o tym wie