Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monolacola

Wieczór panieński

Polecane posty

Gość monolacola

Dziewczyny ratujcie, zostałam świadkową na ślubie koleżanki. Na początku się ucieszyłam, że będę mogła pomagać jej w organizacji, ale teraz mnie to przytłacza. Od tego miesiącą otworzyłam swoją firmę i mam tyle roboty że na organizacje wesela i całej reszty nie mam już czasu. Nie chce wykiwać koleżanki i się wycofać. dlatego chciałam Was prosić o pomoc, pomysły i wszystkie aluzje odnośnie wieczory panieńskiego. Jak go zorganizować? Gdzie, jakie atrakcje? Proszę o pomoc bo jestem w wielkiej d..ie:D Jedno wiem, panna młoda nie chce struptizera. Proszę o pomysły

Gość akcja-atrakcja
skoro więc nie ma być pokazu, najlepszym rozwiązaniem wydaje się wyjście do klubu. Możecie podrinkować a później przenieść się na jakąś zabawę, dyskotekę, pobawić się i do domku ;) wcześniej oczywiscie możesz przygotować kilka gadżetów, które wręczysz przyszłej pannie młodej w trakcie imprezki :)

ja już niedawno coś tam pisałam. Tak jak osoba powyżej napisała, najlepiej wyjście do klubu. Najpierw impreza w domu z alko, prezentami, fajnymi konkursami, tortem-peniskiem ;) potem limuzyna- BARDZO POLECAM no i klub :) Banalne, ale zawsze się sprawdza :)

Gość alijjah
jeśli nie masz czasu na organizację możesz skorzystać z gotowca: wieczór panieński w domu: http://hotlady.pl/product-pol-568-Wieczor-panienski-na-w-domu-gra.html lub na mieście: http://hotlady.pl/product-pol-567-Wieczor-panienski-na-miescie-gra.html - i organizację i planowanie zabaw będziesz miała z głowy :) pozostanie tylko wybrać miejsce, ewentualną stylizację i prezenty - zastanów się, czy robicie z dziewczynami zrzutę, czy też każda kupuje coś we własnym zakresie. ja osobiście wolę zrzutkę, bo wtedy prezenty nie będa się powtarzać a jednocześnie można zamiast 5 otwieraczy do piwa w kształcie penisa, 4 pilotów do faceta i 6 fartuszków z cyckami kupić mniej prezentów, ale ciekawszych, ładniejszych, sensowniejszych, typu komplet ekstra bielizny na noc poślubną, świecę do masażu, może jakiś gadżet erotyczny.