Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shuma

jaka suknia na ślub cywilny

Polecane posty

Gość shuma

szukam propozycji sukni na ślub cywilny. Kompletnie nie mam pomysłu. Wyobrażam sobie krótką i tylko tyle. Jestem ruda, mam ciemnobrązowe oczy, 160 cm - 52 kg... przeciętniak. Czekam na poważne propozycje

Gość shuma
link nie działa :(

Gość czytam bo lubię
Ja na swoim ślubie miała czerwoną odcinaną przed kolano choć rodzina nosem kręciła. Czułam się pieknie. Nie mogę znależć takiej jaką miałam ale zobacz sobie tę, ja miałam bardziej zywy kolor i inny krój.Mam na myśli trzecią http://fashionholic.blox.pl/tagi_b/1217/sukienka.html

Gość cos tu jest nie na miejscu
pierwsza ladna oryginalan na ślub

Gość hsderwyrwa
Koronkowa z Asosa przepiekna

Gość pytaczok
Ja tak może trochę z głupia frant zapytam dlaczego niby na ślubie cywilnym ma być inna suknia niż na kościelnym? gorszy taki ślub jest czy co...?

Gość mama taka sukienke
Dziewczyny ta biala z asos na cywilny?, to raczej na impreze z dziewczynami. Mam taka sama, kupilam w zeszlym roku tylko ze kolor stalowy i szczerze mowiac, w tak waznym wydarzeniu, nie czulabym sie jak 1milion $. Material taki sobie, wyglada fajnie, ale jak wspomnialam na imprezke, a nie na wlasny slub cywilny.

no właśnie moim zdaniem na ślub cywilny może być po prostu suknia ślubna - bo te co zapodałyście są ok ale brakuje im ślubnej pompy i splendoru że tak powiem

Gość shuma
ta z baskinką rzeczywiście ostatnio szał od czasu Kate Middleton :) Ślub cywilny nie gorszy, tylko ja już jestem po rozwodzie, mam dziecko - jakoś nie widzę się ponownie w sukni z welonem. Marzy mi się coś w stylu lat 20tych, w granacie albo butelkowa zieleń... Inna inność często coś pięknie wygląda na zdjęciu a na żywym człowieku inaczej... czekam na kolejne propozycje

Gość modna
Jeżeli nie możesz sama niczego wybrać skorzystaj z pomocy stylisty. Dzięki niemu wszystko będzie dopasowane na 100% Polecam salon Wizaż Adamczewska. Wiele panien młodych zwraca się do tego salonu o pomoc. Wejdź na stronę i sama się przekonaj : http://wizaz.waw.pl/ . Ja skorzystałam i nie żałuję :)

Gość niby
Nad jakim krojem z lat 20 się zastanawiasz? Sukienki z lat 20 niezbyt sprzyjały kobiecej sylwetce były dość bez kształtne i luźne (o co z resztą chodziło gdyż właśnie na taką sylwetkę H panowała moda). Niezbyt pasuje mi to do ślubu stąd pytanie o jakim kroju mówisz.

Gość natka443
No powiem szczerze, że ja to największy problem miałam z wyborem sukni ślubnej. Jest trochę tych fasonów i kolorów – bardziej klasyczne i nowoczesne. Zdecydowałam się na dość klasyczną stylistykę jednak, a pomysł na suknię znalazłam na stronie https://slubi.pl/blog. Oni dużo piszą o trendach i modzie ślubnej, warto poczytać...nie tylko porady dla pań, ale też dla panów młodych.

Gość gość
Też niedawno szukałam sukienki na ślub cywilny, po długich poszukiwaniach kupiłam ze sklepu lejdi-sklep.pl Duży wybór sukienek

Gość gość
Ja mam na oku taką: http://emmimariage.pl/blog/2015/11/18/tamara/. Ślubu kościelnego nie biorę, więc chciałabym choć trochę ślubną sukienkę. Dlatego nie szukam po sieciówkach, a wiele moich koleżanek szło w sukienkach z Zary itp. tylko w bieli / ecru czy beżu.