Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialenaaa

nie mogła bym być z facetem, który ma mniej niż 180cm

Polecane posty

Gość madzialenaaa

facet mający 175 i mniej to po prostu karzeł, jest nieatrakcyjny fizycznie dla kobiet nie uwierze, że którejś kobiecie to nie przeszkadza mam nawet koleżanke, która ma raptem 158cm i też patrzy na faceta dopiero od 180 wspólczuje wam chłopcy, bo to tak jakby kobieta wazyła 100kg... szanse, że kogoś znajdzie są tak realne jak to, że polska wygra euro2012 :)

Gość a ja nie mógłbym być z kobietą
która jest analfabetką, bądź "dyslektyczką" piszącą .. nie mogła bym... osobno :)

Gość canoteaaaaa
Ale jesteście głupie hehe

Gość jkerbfvefvrn
głupie pizdy, ale prawda na szczęście jeden problem mam mniej

Gość Gosiek_ldda
takie pierd**enie o Szopenie , prymitywną masz wobec tego co napisałaś definicję słowa facet, niby w jaki sposób wzrost sprawia ,że facet staje się prawdziwym facetem ? ;>

Gość madzialenaaa
oczywiscie, wzrost to nie wszystko jeszcze musi miec dobrą prace i fajną twarz

Gość w centymetrach?
180 nie ma nawet słoń afrykański

Gość Słodka Emilka
Ja też nie znoszę krasnali, facet to facet - ma być postawny i kobieta ma się czuć przy nim bezpiecznie, ja nie schodzę poniżej 180cm.

Gość Gosiek_ldda
1 randka a Wy fiu centymetr z torebki i czekaj tylko Cię zmierzę ,179 uuu sorry nara?

Wzrost to nie wszystko, ale nie moglabym byc z niskim czy slabo zbudowanym mezczyzna:)

Gość Gosiek_ldda
Frodo nie wrzucaj wszystkich do jednego worka,dla nie mnie nigdy nie był ważny wzrost faceta, ja mam inne podejście ,albo mnie do kogoś ciągnie ,albo nie i ani wzrost ,ani waga ,ani ubranie nie mają na to wpływu

Gosiek_ldda - taaa jasne i mogłabyś być z kurduplem? Chcesz mi powiedzieć, że jesteś tak wyjątkowa, że kobieca biologia na Ciebie nie działa? Może jeszcze umiesz latać, albo strzelasz laserem z oczu?:D

wygląd też się liczy, więc skoro dla autorki ważny jest wzrost, więc nie ma co polemizować, facet pewnie też woli szczupłą kobietę, a nie 150 kg beczkę. tyle z tematu...

Gość Damiś katowice
nie porównujcie idiotki jebane niskiego faceta do grubej baby bo facet na to ze ma niski wzrost nie ma kompletnie wpływu, natomiast baba może schudnąć, moze 3mać linie i to tylko jej wina ze jest gruba jebane sciery !!

"Słodka Emilka (...)ja nie schodzę poniżej 180cm." Najważniejsze, że schodzisz poniżej pasa :classic_cool:

pewnie sam masz ok 200kg, to 150kg pasowałoby do Ciebie idealnie. :)) nie martw się, znajdzie się taka szybciej niż myślisz, ale rusz tyłek sprzed komputera, i wyjdź do ludzi.:)

Gość Gosiek_ldda
Frodo nie jestem wysoka także kurdupel w Twoim mniemaniu wcale nie musi być nim dla mnie ,jeżeli nic mnie nie ciągnie do faceta to może być i 'kurdupel' i wysoki a nie będę z nim,a Ty mówiąc prosto porównujesz piernik do wiatraka.

kissu - wiesz, chodzi raczej o to, że niektórzy nie mogą wybrzydzać piszę teraz coś jeszcze, bo najprawdopodobniej nie minęło 60 sekund i pewnie nie mógłbym dodać posta

Gość Gosiek_ldda
żadna ? ja pierniczę wobec tego zajebiste masz dane i statystyki.