Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialenaaa

nie mogła bym być z facetem, który ma mniej niż 180cm

Polecane posty

Gość karzeł 176 cm
No tak.

Gość karzeł 176 cm
Tutaj kazda chce faceta ok 175 cm z fajnym ryjem i budowa ciala ale jak wychodzisz na ulice to widzisz same snopki gowna 190 cm z ryjem wiesia i rachitycznymi ramionkami ale wysokim wzrostem, prowadzacego u boku sliczna kurwe ktora po przyjsciu ze spaceru ze swoim dziubaskiem wypisuje w internecie takie wlasnie pierdoly

Gość karzeł 176 cm
Bede sie takiej niuni 160 cm w ryj z rozkosza usmiechac kiedy jej dzieciak po mamusi nie osiagnie nawet 175 cm. A takich przypadkow sa setki

Gość Gosiek_ldda
ja pier już nie ma się czego uczepić tylko wzrostu , kpina nic więcej .

Gość niska wzrostem
kompleksiara i tyle, dla mnie wazniejsze od wzrostu jest TO COS co powala

Gość Rusałka 28
Mam 174 cm wzrostu no sorry ale z niższym mężczyzną czułabym się dziwnie, lubię patrzeć do góry w oczy swojego faceta.Na codzień szpilek nie noszę bo szkoda zdrowia ,ale na specjalne okazje zakładam co dodaje mi jakieś 8-10cm ,dlatego mój facet musi mieć chociaż minimum 180 cm nie chcę być od niego wyższa , no dla mnie to problem i raczej facet mojego wzrostu odpada nie mówiąc o niższych.

Gość gość
dziewczyna ponizej 170cm to skrzat. Musi miec 170cm+, dlugie nogi. Dziewczyny ponizej 170cm wzrostu nie macie zycia

Gość gość
gość dziewczyna ponizej 170cm to skrzat. Musi miec 170cm+, dlugie nogi. Dziewczyny ponizej 170cm wzrostu nie macie zycia cccc Nie masz co się pluć. Mężczyźni takich dziwacznych wymagań nie mają. Pamiętaj mężczyzna jak kocha to kobieta może być koszmarna a mężczyzna i tak z nią będzie. Mężczyzna po prostu kocha a kobieta kocha za coś. Albo jak to mądrość ludowa mówi " Mężczyzna kocha, kobieta wymaga "

ale prawda jest ze facetom niskim podobaja sie wysokie laski, a tu paradoks my takich nie chcemy bo czujemy sie poprostu za duze i nie wazne ile wazymy ;)

Gość gość
A ja mam 178 cm, wow przejąłem się tym tematem, nie powiem :D

Gość gość
ja mam tylko 185 cm i jestem nazywany przez kobiety z 150- 160 cm karzełkiem :P

Gość gość
Od c***a jest par gdzie facet nie ma tych 180 albo dzieli go od tej granicy oto 1 czy 2 cm i jakos zyja :p Tak wiec to gadanie mozecie sobie wsadzic do d**y :D

Gość gość
ja nie schodze ponizej 20 cm w majtkach macie racje