Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialenaaa

nie mogła bym być z facetem, który ma mniej niż 180cm

Polecane posty

Ja wczoraj widzialam kobiete z nizszym mezczyzna ale ona byla niepelsnosprawna

Gość Gosiek_ldda
Frodo nie sugerując się nawet Twoim nickiem ,stwierdzam ,że albo uważasz niskich za osoby drugiej kategorii,albo masz do nich jakąś awersję , jestem bardzo świadoma swojej wartości ,jak i wartości innych kobiet i wyznacznikiem jej ,nie jest wzrost partnera.

Gosiek - to kobiety uważają niskich za gorszej kategorii i mają do nich awersję. Oczywiście poza Tobą - Ty jako jedyna jesteś w stanie zaprzeczyć kobiecej naturze. Ale Ty potrafisz też w ciągu sekundy oblecieć Ziemię 3 razy dookoła, więc nie jesteś najlepszym przykładem.

Gość Gosiek_ldda
Frodo Ty to napisałeś nie ja, btw moja best friend ma całe 162,jej facet 169, są razem rok ,na początku nawet nie był 'w jej typie' ale widać miał to coś i są razem,nie chodzi w szpilkach,ale jest happy więc swoje opowieści o lataniu zachowaj na potem .

Gość bxc
u nas jest tak: on 198, ja 170. i nie moglabym byc z nizszym facetem ale tylko dlatego ze sie przyzwyczailam ze musze stawac na palcach zeby dac mu buzi :) gdyby nie to to nie mialabym problemu gdyby facet mial tylko 5 cm wiecej niz ja :)

Gość Gosiek_ldda
jakiej zasadzie? poważnie myślisz ,że kobiety dobierają facetów na podstawie wzrostu ? przecież to durność nad durnościami ,tylko płytkie osoby są w stanie tak robić ,a nie sądzę , aby wszystkie kobiety były płytkie .

Gosiek - nie tyle płytkie, co po prostu działające za sprawą babskich instynktów. Dobiera się na podstawie pierdziliona czynników, ale wzrost stanowi pierwszą selekcję

Gość różnie to jest w życiu
a głupie gadanie, pewnie że i taki poniżej 180cm wzrostu znajdzie sobie kobietę i takich jest wielu. Ale fakt też jest taki że jednej to nie będzie przeszkadzało a drugiej będzie. Dla mnie to 1 stopień selekcji. Wzrost jest bardzo ważny i nie umówię się z facetem niższym ode mnie. Dla mnie akurat to bardzo istotne, można powiedzieć nawet że mam hopla na tym punkcie hehe

Gość Gosiek_ldda
a Ty lubisz określać wszystkich jednym mianem przecież zarówno kobiety jak i mężczyźni mą różnoraki wzrost więc jeśli kobitka 152,będzie z facetem 165 to dla niej będzie wysoki i tyle.

Gość marta marta 33
ale rzeczywiscie cos w tym jest. U mnie w rodzinie zawsze sie teksty o fajnym facecie zaczynaly "no super chlopak: wysoki , przystojny" .

Gość Gosiek_ldda
Ok,kończę bo ja mam swoje zdanie Ty swoje i tego się będę trzymać, żegnam ;)

Gość gra gitara
frodo, czemu tak nienawidzisz kobiet? uogolniasz, ze wszystkie mamy serce z kamienia i patrzymy tylko na wyglad i wzrost, a gdy ktoras na forum uwaza ze jej sie podobaja niscy faceci to wmawiasz jej chorobe psychiczna, skad ten brak wiary w kobiety?

Gość gra gitara
no ale skoro uwazasz, ze wszystkie patrza na wzrost, to czemu Ci zalezy na tym zeby miec taka kobiete?

gitara - dla wysokich facetów jesteście kochane przecież lalala lalala lalala czy już 60 sek mineło i moge dodać posta, czy zasrane zasady kafe znów mi każą pisać 2 razy?

Gość gra gitara
no natura raczej sklania czlowieka do unikania przykrosci, a gdybys byl z kobieta (czyli potenajclnie kazda kobieta) ktora woli wysokich, to raczej nie bylo by Ci milo w jej towarzystwie

Gość gra gitara
czyli szukasz kobiety, ktora i tak z Toba nie bedzie? to jaki to ma sens

Gość gra gitara
to moze daj szanse tym wariatkom, ktore jednak wola tych niskich od wysokich? :)

Hola hola. To ze moj facet ma 190 to jest czysty przypade. Moj ex mial tylko 178. Ja pisalam juz wtedy na tamtym watku,ze dla mnie wzrost nie jest zadnym kryterium jesli chodzi o atrakcyjnosc i meskosc. Mam znajomego ,ktory ma max 170 wzrostu i wiesz mi ze to jest tak atrakcyjny facet ,ze on sie od kobiet nie mogl opedzic. Nie bo wkorza mnie takie gadanie ,ze mezczyzna sredniego wzrostu jest jakis gorszy . To bylo w tym sensie.