Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialenaaa

nie mogła bym być z facetem, który ma mniej niż 180cm

Polecane posty

Gość gra gitara
"nie ma takich" sa, tylko nie wiesz jeszcze o ich istnieniu

Wiesz ja patrze bardziej na budowe ciala niz wzrost. Ja nie mam 15 lat ,zeby wiazac sie z kims bo jest wysoki. Moj ex byl sredniego wzrostu i bylismy kupe lat razem. W gronie moich znajomych jest paru nawet po 165cm mezczyzn ,ktorzy sa atrakcyjni.

Gość gra gitara
wiesz, ja tez nie widuje na ulicy tygrysa bengalskiego, ale to nie znaczy, ze takie nie istnieja

Gość SolidSnake_
Ale za przeproszeniem pierd0log1a. Ja jako facet zwracam pierwsze co uwagę na sylwetkę kobiety t.j. talię,pupę,piersi, twarz. Tak działa instynkt samozachowawczy. Ale co tego? Jeżeli taka kobieta nie ma oleju w głowie, nie jest samodzielna, nie ma zainteresowań, to skreślam,żeby nie wiem jaka była piękna. Po co mi niańczenie, wk9rw1anie? Wzrost to tylko konwencja społeczna, mówiąca o tym, że facet powinien być wyższy od kobiety. Po co której kobiecie facet o wzroście >180, który ma 2 lewe ręce, jest niedorajdą, nie ma planów i ambicji poza ruchaniem i chlaniem? A później czarna rozpacz. Nie wiecie,że nie dyskutuje się o gustach i guścikach?

Gość Gosiek_ldda
SolidSnake -dokładnie to co napisałeś miałam na myśli ;) co do Frodo to nie warto mu odpisywać bo ma swój świat i swoje kredki, żyje w przekonaniu ,że wie wszystko i jest najmądrzejszy ,a kompleksy nie pozwalają mu tego świata opuścić ;)

Gość gra gitara
wiem, ze nie zyja w miastach, chodzilo mi o zobrazowanie Twojego myslenia, ze z gory zakladasz, ze czegos nie ma, dlatego ze naocznie sie z tym nie zetknales poza tym moglabym wymienic szereg przykladow zwiazkow niskiego z wysoka, ale ten argument i tak by pewnie nic w Twoim nastawieniu nie zmienil

gitara - oczywiście że by nie zmienił, skoro sam ich nie widziałem. Od urodzenia mieszkam w wojewódzkim mieście i takich par nie widuję. kobiety wszędzie podkreślają, że liczą się tylko wysocy, niscy kolesie z całego świata mówią o tym problemie, ale mi sie przewidziało przecież:(

Gość gra gitara
frodo, no ale co by sie musialo stac, zeby wrocic Ci wiare w kobiety?

gitara - nic się nie może stać. kobiety są po prostu tak skonstruowane, ze nie chcą niskich. i tyle. to nie jest żadna "wiara w kobiety" tylko fakt biologiczny.

Gość SolidSnake_
Gosiek jakiego jesteś wzrostu?

Gość gra gitara
frodo, jaki fakt biologiczny, myslisz ze kobiety prehistoryczne zwracaly uwage na wzrost swojego wybranka? raczej wystarczal im sam fakt, ze dorwaly mezczyzne,w ostatecznosci i tak liczy sie tylko przetrwanie gatunku i to obojetnie z jakimi cechami z reszta koncza mi sie juz argumenty, nie wygram z Toba :)

Gość gra gitara
no ale to, ze dzisiaj mamy na swiecie i wysokich i niskich, brzydkch, chudych i to, ze tak pieknie sie roznimy, to wlasnie zasluga tych kobiet, tzn ze nie wszystkie wybieraly ten idealny material dna, ale kirowaly sie czyms innym

Gość Gosiek_ldda
całe 160cm ;p

14:45 [zgłoś do usunięcia] frodo the niziołek Biest - nie jest istotne na co sobie "patrzysz". ostatecznie wzięłaś wysokiego Frodo ja akurat nie wybieralam specjalnie. Po zakonczeniu mojego poprzedniego zwiazku nie szukalam wcale faceta. To byl przypadek- spotkalimsy sie na urodzinych mojej szefowej. Siedzielismy kolo siebie i stukalismy sie drinkami. Wyzej chodzilo mi o to , ze choc jestem z wysokim facetem to denerwuja mnie te ciagle tematy typu- niski facet nie ma szans na milosc itd. Bylo juz tyle razy o tym wzroscie- jakby to bylo najwazniejsze na swiecie. Nie mialam zamiaru niko urazic ktoras ze swoich wypowiedzi. Jesli zwracam uwage na interesujacego mezczyzne to pierwsze co przykuwa moj wzrok to oprucz twarzy- barki i ramiona, potem wiek i dopiero wzrost. Dla mnie mezczyzna musi miec to cos...

Gość nie dyskutujcie z tym
zjebem koles ma cos nie halo z deklem i zwalana wzrost . Jakby mnial wzrost to by zwalal na swoja wage. Jednym slowem pojeb

zwalalbys , ten typ tak ma.

to bys zwalil na cos innego popierdolencu co za tuman :O Jestes nieciekawy dla lasek i wzrost nie ma nic do rzeczy

Gość zenek1234567
180 ? To dla panny 155 za mało by jej syn miał tyle. Mąż powinien mieć co najmniej 205 ! ( średnia 180 ) No chyba że celuje w córę to może być już za dużo. A może zrobić tak, że syna z sąsiadem 205, a córę z drugim sąsiadem np 190 ? ... A co to będzie jak się geny źle wymieszają i syn będzie miał matczyne 150 a córa 205 ? Przejebane. Od tej analizy w głowie mi się zaczyna kręcić :D