Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lulu1993

Ból części intymnych

Polecane posty

Hej. Od 5 miesięcy stosuje tabletki antykoncepcyjne. Zauważyłam duży spadek libido oraz małe nawilżenie strefy intymnej. Jakiś czas temu po stosunku bardzo bolała mnie pochwa . Myślałam , że to przetarcie i gdy poczekamy kilka dni samo się zagoi. Niestety ranka która powstała nie goi się , mam zaczerwienione wargi sromowe , bardzo mnie piecze i boli. Co na to zaradzić ? Miałyście podobne doświadczenia? Czy w ogóle istnieją tabletki idealne , po których libido nie maleje ? Może to jakiś wirus , grzyb albo coś takiego?

Gość agula8
u mnie dobrze na nawilżenie i łagodzenie działa provag żel, ale swedzenie i pieczenie może świadczyc o infekcji.Tabsy predysponują do infekcji-idź do lekarza.

Gość lady bronka
chyba nie ma tabletek idealnych. wszystkie mają jakieś skutki uboczne. kobiety stosujące tabletki są częściej narażone na infekcje intymne. może własnie to cię dopadło. spróbuj od czasu do czasu zrobić sobie kurację probiotykiem ginekologicznym, np. provagiem. pomaga chronić układ moczowo-płciowy przed infekcjami. a ze swoim problemem lepiej idź do ginekologa, na pewno coś poradzi.